Gaz sancısı

Kızım 4 aylık olana kadar saat başı emdi

Kızım 4 aylık olana kadar saat başı emdi
Çiğlik attım iu an
Ne güzel 2 saatte bi emiyordu
Emzirince biliyordum ki 2 saat vaktim var
İi yapabiliyordum, bi yere gidebiliyordum
Şimdi emzir, gsz çıkar, alt değiştir
Zaten yeni emziröe saati geliyor

Çiğlik attım iu an
Ne güzel 2 saatte bi emiyordu
Emzirince biliyordum ki 2 saat vaktim var
İi yapabiliyordum, bi yere gidebiliyordum
Şimdi emzir, gsz çıkar, alt değiştir
Zaten yeni emziröe saati geliyor
Yok öyle düşünme saatli emzirmedim ben hiç, o ne zaman isterse verdim. Zaten bir yerden sonra gaz çıkarma olayı bitiyor kendi kendilerine hallediyolar. Kaka sayısı da azalıyor baya.

Yok öyle düşünme saatli emzirmedim ben hiç, o ne zaman isterse verdim. Zaten bir yerden sonra gaz çıkarma olayı bitiyor kendi kendilerine hallediyolar. Kaka sayısı da azalıyor baya.
Saatli emzmiriyorum da az çok kalan vaktimi bilmel için not alıyorum ne zaman emzirdiğimi
2 saatten resmen saat başına döndük nu hafta
Mesela yarın dışarı çıkacağım eskisi gini diyemiyorum ki 2 saate dönerim emzirme işi sorun olmaz
Yarım saat sonra bile isteyebilir çünkü artık

Bnm ki akşam 9 dedin mi 2 dk emiyor ağlıyor böyle 3 ssaat sürüyor

Bebeğinizde süt alerjisi yoksa, naçizane süt ürünleri sebze et vs güzelce beslenip karbonhidratı kesmeyi deneseniz bir de?
Sebze gaz yaptığından hiç yiyemiyorum
Salataya hasret kaldım
Et tavuk haşlama komposto

Sebzenin gaz yaptığına emin misiniz peki?
Evet oğlumda da dr yeme demiştş
Bunda da salata yiyince kıvrandı kış sebzeleri malum hepsi gazlı brokoli karnıbahar pırasa ıspanak
Meyve bile gaz yapıyor elma ve ayva komposto yapıyorum meyveyi öyle yiyorum
Allahtan kahvaltı peynir yumurta zeytin yiyorum
Valla çok zor şu gaz hiçbir bebe gazlı olmasa keşke

Allah kolaylık versin. Büyüyünce geçiyor neyse ki.

Bak ben tarhana çorbası, tavuk suyu şehriye içiyorum sadece ama baharatsız hepsi
Yemek olarak da pilav, ıspanak, pırasa, tavuk, et filan yiyorum
Yoğurt ,peynir, ayran, mercimek, bulgur, brokoli nilmem ne onların hiçbirini yemiyorum

Yoğurt çorbası terbiyeli tavuk suyuna çorba bnde baharatsız yiyorum sebze korkudan yiyemedim 2 atlık olsun yavaş yavaş başlıcam
Valla salata burnumda tütüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…