Gaz sancısı

Bunu aldırdım şimdi inşallah bugünümüz bari iyi geçer
Insallah iyi gelir. Bizde cok ise yaradi. Nbl prebiyotik var onuda doktorunuza danisip kullanmanizi oneririm.onunda etkisi oluyormus. Cocuk 1 ay kuvezde kaldigi icin hemsirelerle konusurdum.bir tatli kasigi zeytinyagi da ekleyin. Saf olanindan.kakasini kolay yapmasi icin her mamaya ekleyin. Yogun bakimda mamalara hep koyuyolardi. Ben hala ekliyorum 7 aylik oldu.gunde iki kere kaka yapar. Yapmayinca agliyor illa. Yine zeytinyagi ekliyorum. Eczanede phsi dusuk var bebekler icin. Gunde bir iki defa kaka yapmasi lazim. Gaz cikmasi icin bacaklarina spor yaptirin bisiklet ceviriyo gibi.

Mama vermiyorum ben anne sütü alıyor
Çok şükür günde 2den fazla kakasını yapabiliyor
Şimdi o relactazı verdim valla emzirip
Artık inşallah işe yarar diye dua edebilirim ancak
Gittiğimiz bi doktor maflor diye ni probiyotik verdi ama çok kullanma dedi diye hiç kullanmadım haftaua asıl doktoruna gideceğiz o zamana kadar idare edebilsem en azından kendi doktoruna sorardım probiyotik işini

Tamam gelismeleri yazarsiniz ins iyi gelir.

Tamam gelismeleri yazarsiniz ins iyi gelir.
2 kere versim şimdilik iyi gidiyor gibi
Yine krizleri tuttu ama daha idare edilebilir geldi bana
Veya öyle inanmak istedim bilmiyorum

Tek sıkıntı yanı süte damlatarak içirilmesiymiş
O hiç pratik değil
Bi de boğazına filan kaçırıyorum kaşıkla verirken emzirdiğim için
Ama gazı olmasın da hiö önemli değil

Yok canim cay kasigina damlatip verebilirsin ben sute falan karistirmadim. Acken veriyordum yani mamadan oncesinde 3 yada 4 damla. Onun gazina bagli olarak.baktim gazimiz duzeldi bi sabah bi aksam verdim. Oteki turlu gece gazdan uyumuyordu ve kusuyordu. ☺

En sonuncusu hariç hepsini kullandım dünya param gitti
Hepsi beklemede şuan
Hiçbirinde fayda etmedi
İlk çocukta zarar çok oluyormuş .
Gazi varsa var bunu hiçbirsey geçirmiyor bence.

Ben yukarda yazılan herseyi kullandım bebek büyümeden enaZ 6 aylık bağırsakları gelişmiyor
Gaz sancici devam ediyor.
O ilaçların hepsini sırayla kullandim
Ve doktor da aynı şeyi dedi bebek küçükken gazlı olur sabır sabır sabır.

Biogaia kullanırken günde 10 kez kaka yapıyorduk. Kullanmasak perişan olacakmışız desene

Aa hadi ya
Ama kullanım olarak süte 8 damla koy yazıyor
Ben fazka mı koydum
Hepsi beklemede şuan
Hiçbirinde fayda etmedi
E ne olacak çatlayacaı mı bu çocuk 3 gecedir hiç uyumadı gaz sancısından
Bio gaia gaz damlası diil minnoslar, probiyotik benim bildiğim, Bagirsak gelisimi sağlıklı olsun diye kullanılıyor aslinda.
Aa bunu da bilmiyordum
Probiyotikse ondan var zateb bizde boşa almayalım onu
1 ayı dolunca mommys bliss alablirim sanki

Biogaia kullanırken günde 10 kez kaka yapıyorduk. Kullanmasak perişan olacakmışız desene
acile ishal sikayetiyle gitmistik cocuk su degisiminden oyle bi ishal olmustuki ustumuzden suzulecekti neredeyse. Doktor Biogai arti bir toz prebiyotik vermisti iki gune kesilmisti. Sizinki biogai yuzunden mi ishal olmustu yoksa baska biseyden mi?

Bizim doktor 3 aylikken uc dort damlat demisti. 8 cok ama bisey olcagini sanmiyorum. Yine de o kadar fazla vermeyin.

Yediklerime çok dikkat ettim unutup mercimek çorbası içtiğim gün hastanelik olduk nurse havyers ise yaramadı biogaia kullandık tek başına yetersiz geldi metsil ile birlikte düzenli biogaia kullandım çok şükür faydasını gördüm artık sadece biogaia kullanıyorum gazini çıkarıyor

Hepsi beklemede şuan
Hiçbirinde fayda etmedi
Oglumu sunnet eden cocuk cerrahi hepsi fasa fiso kapitalist sistemle alakalı, ilk 3 ay hicbir sey fayda etmez, cunku insan bagirsak gelisimi tamamlanmadan dogar. Bu surecte gelism tamamlanana kadar da gaz kramlari olur, icerden hiçbir mudahale fayda etmez dedi

Bizim doktor 3 aylikken uc dort damlat demisti. 8 cok ama bisey olcagini sanmiyorum. Yine de o kadar fazla vermeyin.
E 4 damlayı emmeden önce ağzına mı damlatıyorsun öyle dümdüz

Ben doktorsuz kendi özgür irademke aldığım için kullanma kılavuzunu okudum 8 damla ve süte karıştır yazıyordu
Yanlışsa sana uyayım

Aynen ben aldım noldu hiçbiri fayda etmedi
Ne duysam aldım
6 aylık olacak çocuk

acile ishal sikayetiyle gitmistik cocuk su degisiminden oyle bi ishal olmustuki ustumuzden suzulecekti neredeyse. Doktor Biogai arti bir toz prebiyotik vermisti iki gune kesilmisti. Sizinki biogai yuzunden mi ishal olmustu yoksa baska biseyden mi?

Ben ondan mı diye denedim ama bir fark olmadı. 2.5 aylık gibi anlaşıldı, alerjikmiş. Diyet ve mama ile düzenledik kakayı çok şükür. Probiyotiği de değiştirdik. Maflor plus aldık ishalde maflor kullanıyoruz demişti doktor. Ama sanırım herkeste farklı etki yapıyor bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…