Nasıl kullandınız peki tam olarakBen kimyonlu su yapardım iyi gelirdi bebeğime. Hemde kimyasal yok içinde doğal diye gönül rahatlığıyla verirdim
1 çay bardağına 1 çay kaşığı kimyon koyun üzerine sıcak su ilave esin bırakın bi 10 dakika demlensin. Sonra süzün onu ve emzirdikten sonra 1 çay kaşığı kadar süzdüğünüz kimyonlu sudan verinNasıl kullandınız peki tam olarak
Nasıl hazırladınız ne sıklıkla verdiniz
Her emzirmeden sonra verebiliyor muyum1 çay bardağına 1 çay kaşığı kimyon koyun üzerine sıcak su ilave esin bırakın bi 10 dakika demlensin. Sonra süzün onu ve emzirdikten sonra 1 çay kaşığı kadar süzdüğünüz kimyonlu sudan verin
Bn kendim içiyorum bu çayı bebeğe de etkisi oluyor şükür1 çay bardağına 1 çay kaşığı kimyon koyun üzerine sıcak su ilave esin bırakın bi 10 dakika demlensin. Sonra süzün onu ve emzirdikten sonra 1 çay kaşığı kadar süzdüğünüz kimyonlu sudan verin
Biogaia kullandık da çok etkili olmadı sanki bizde ya bitince almayı unuttum kullanmadım baktım daha iyi gibi bıraktım bndeArkadaşlar aranızda gaz sancısı için
Biogaia kullanlardan,
Veya
Mommys bliss gripe water kullananlardan,
Veya
Saraçoğlunun kimyonlu su bilmem nesini kullananlardan
işe yarayıp yaramadığına dair yorumlar alabilir miyim?
Aynen anne içince sütede geçiyor tabiki bende içerdim ama bebeğimide verirdimBn kendim içiyorum bu çayı bebeğe de etkisi oluyor şükür
Mommys bliss diye bi şey gördüm internette ondan çok alasım geldiBiogaia kullandık da çok etkili olmadı sanki bizde ya bitince almayı unuttum kullanmadım baktım daha iyi gibi bıraktım bnde
Bence o kadar çok vermenize gerek yok. En çok huzursuz olduğu saatlerde verin bebeğe. Ama sizde 1 fincan kadar kahvaltıdan sonra için ki sütünüzden de geçsin bebeğeHer emzirmeden sonra verebiliyor muyum
Akşam vermek daha doğru o zaöan benim içinBence o kadar çok vermenize gerek yok. En çok huzursuz olduğu saatlerde verin bebeğe. Ama sşzde 1 fincan kadar kahvaltıdan sonra içinki sütünüzden de geçsin bebeğe
Bebeğe ne zamanlar veriyorsunuzAynen anne içince sütede geçiyor tabiki bende içerdim ama bebeğimide verirdim
Aynen bi deneyin bakalım hangi saatler onu daha çok rahatlatıcak. Ben çok faydasını görmüştüm sizede iyi gelir umarımAkşam vermek daha doğru o zaöan benim için
Geceleri sancıdan asla uyumuyor çocuk
Zaten akşam emmesi gündüz kadwr sık olmadığından sık almamış olur
Şy an bi vermeye çalıştım ama içmedi nerdeyse hiçAynen bi deneyin bakalım hangi saatler onu daha çok rahatlatıcak. Ben çok faydasını görmüştüm sizede iyi gelir umarım
Relaktas probiyotik tarzı bi şey miRelaktas kullanin dua edersiniz.ilac degil bu enzim.yemekten once iciyor pitpit hemen etkisini gosterir. Biogai anamizi aglatti resmen. Kabiz oldu biraktik duzeldi.cok arastirdim oyle nalet biseyki 2 kere kaka yapan cocuk 3 gunde bir yapiyodu. Sonra bigun ishal olduk biogai kullandik iyi geldi. Ishalde iyi.
Laktaz enzimi iceren bi takviye. Sindirimi kolaylastiriyor. Prebiyotikte kullanin gaz icin.mamasina katin. O da faydali.Relaktas probiyotik tarzı bi şey mi
Bunu aldırdım şimdi inşallah bugünümüz bari iyi geçerLaktaz enzimi iceren bi takviye. Sindirimi kolaylastiriyor. Prebiyotikte kullanin gaz icin.mamasina katin. O da faydali.