• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaz problemi

dygtan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
19
0
86
Kocaeli
Arkadaşlar selam, benim bebişim 4 aylık ve hala gaz problemi yaşıyorum. Emzirmeye başladığımda 1 dakika sonra kıvranmaya başlıyor ve memeyi bırakıp gazını çıkartıyorum, sonra tekrar emziriyorum. Bu sırada uyuyor ve yattıktan yarım saat sonra uyanıyor ve yine gaz. Bir türlü anlam veremiyorum. Aynı durumda olan var mı? Yada bunun nedenini bilen, neden emzirirken gaz giriyor hemen? Ayrıca gündüzleri 2 saatte bir yarım saat uyuyor, gece ise ilk 3 saatten sonra berbat. Sizin durumlar nasıl?:1no2:

Arkadaşlar selam, benim bebişim 4 aylık ve hala gaz problemi yaşıyorum. Emzirmeye başladığımda 1 dakika sonra kıvranmaya başlıyor ve memeyi bırakıp gazını çıkartıyorum, sonra tekrar emziriyorum. Bu sırada uyuyor ve yattıktan yarım saat sonra uyanıyor ve yine gaz. Bir türlü anlam veremiyorum. Aynı durumda olan var mı? Yada bunun nedenini bilen, neden emzirirken gaz giriyor hemen? Ayrıca gündüzleri 2 saatte bir yarım saat uyuyor, gece ise ilk 3 saatten sonra berbat. Sizin durumlar nasıl?:1no2:

bende de ayn problemler var benim bebeğimin 4. aya girdik kaka problemide basladi fitil kullanmaya basladim mecburen yoksa yapamıyor bu da gaz problemini arttırıyor malesef , fitilden sonra yapıyor ve güzel uyuyor , vermeyeyim diyorum ama seninki gibi yarım saatte bit uyanıyor emerken kıvranıyor.

sızı korkutmak ıstemem kızlar ama benım oglum 6.5 aylık ve hala gaz problemı yasıyoruz.oncelerı 3 ayda gecer dedıler 3 ayı doldurduk.6 ayda gecer dedıler 6 ayı doldurduk ve hala gazlıyız.sımdı de 9.ayda bıter dıyorlar.bızım bıraz azalmıstı ama bayramdan bu yana her gece gazla uyanıyoruz.karnı davul gıbı oluyor.bır yandan ovalıyoruz karnını bır yandan gaz ılacları.artık gece uykumuz kalmadı bu aralar.4.ayında bızdede kabızlık olmustu.bende fıtıl kullandım ama bır yandanda erkek cocuklarına fıtıl bana yanlıs gelıyor ne bılıyım huylanıyorum.o yuzden sımdı kaka yapamasada fıtıl koymuyorum.zeytınyag ıcırdım bır ara.suan kakasını fazla fazla yapıyor sızınkıde duzene gırer zamanla merak etmeyın

benim bebeğimin gaz problemi 6 aylıkken bitti yanlız 4 aydan sonra yavaş yavaş azaldı yanlız benim bebeğimde emzirirken olmuyordu bence emzirme yönteminden kaynaklanıyor rezene çok iyi geliyor birde ek gıdaya geçince bizdede kabızlık sorunu oldu kayısı püresi verdim geçti fitilden önce kayısı denedinmi canım

yüz üstü yatırın gazını kolay ve kendi kendine çıkartıyor.
memeye tutturuşunuzda sorun olabilir. yoksa 4. ayından sonra hareketlenen bebekler kendi kendine gazını çıkartıyor.

arkadaşım bendede aynı sorun vardı emerken kıvranıyo gazını yapınca bırakıyodu.tabi gazla beraber cırt cırt kakasını yapıyodu.kilo alımıda azalmıştı.artık emmek ikimizede işkence oluyodu.4 tane dr a götürdüm gaz ilaçları kullandım nafile.en son sütümün azaldığını bebeğin doymadığını ve bununda çok gaz yapacağını söylediler.rastlantımı bilmiyorum ama 4. aydan sonra emdikten sonra mama verdim geçti.yavrum açmış.dene istersen veya dr a sor istersen.

Back