Gaz problemi

kplan seda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
4
5
32
2 ayı doldurmak üzereyiz ama ne gündüz uykusu var nede gece vcol zinco damla kullandım çok da faydası olmadı geçen duphalac icirdim 2 gun ikinmadan yatmadı yavrum dünde komşumun tavsiyesiyle debritat icirdim çok olmadı sanki onunda faydası bide tuvaletini sümüksü yaptı nasıl yapacağımı şaşırdım benim gibi olan anneler ne yapmaliyim

Sümüksü yapmasınin sebebi sizin süt tüketiminiz
Süt içmedim derseniz yeşillik ve sebze yemekleri tukettiyseniz son günlerde... Ona bağlı direkt
Emin olabilirsiniz

Ha kaka rengi değişikse alerji durumunu dusunebilirsiniz
Kaka rengi diğer günlere göre farklı mi?

Anne sütü mü tuketiyor mama mi ? Anne sütüyle beslenen bebeklerde duphalac niye ? Anne sütü laksatif zaten
Bebek asla kabız olmaz ki
Duphalac kabızlık için

Gaz sorunu için forbieme minnies tavsiye ederim
Her akşam aynı saatte 6 damla
Probiyotik bu
Biogaia filan yazdilarsa size onu bosverin
Gaz damlalarinizida bı kenara bırakın
Forbieme minnies kullanın

Merhaba anne sütü alıyorsa 10 güne kadar kaka yapmaması normal. Siz kaka ve gaz masajlarına bakın youtubedan. Oturma küveti yapın. Ben ona uygun sıcaklıkta suyla bir kovayı doldurur içine tutardım . Ayaklarını çırptıkça kaka ve gaz çıkışına yardımcı olurdu. Her banyo sonrası mutlaka masaj yapardım. Gün içindede bir de sırtını göğsüme yaslayıp çömelir pozisyonda tutardım o da rahatlatırdı. Son çarem olarak bir kulak çubuğunu ph ını bildiğim zeytinyağına batırarak poposunu minik minik uyarırdım. Lütfen duphalac vb ilaçlardan önce bu tarz şeyleri deneyin belkide denediniz ama olmadı ben yinede söylemek istedim Komşunuz ilaç tavsiye etmesin lütfen 2 aylık bebeğiniz sadcee 2 aylık allah korusun. Doktorun vermediği hiç birşeyi vermeyin çocuğunuza

Bir de tummy time yaptırın hem kas gelişimine faydalı olur hemde gaz için rahatlatıcı olur. Başlarda sıkılabilir istemeyebilir ama kasları geliştikçe daha uzun süreler duracaktır.

Milena popoyu uyarmayi doktorumuz
Yani bikac doktor üstelik
Bize yasakladı
Olmamaliymis
Hatta fitil bile olmasın da dedi

Milena popoyu uyarmayi doktorumuz
Yani bikac doktor üstelik
Bize yasakladı
Olmamaliymis
Hatta fitil bile olmasın da dedi
Yok öyle kulak çubuğunj sokmadan hafiften pıt pıt yapmaca fitil ve bu tarz şeyler tembelliğe alıştırıyor o konuda bende katılıyorum ama o bölgede hafif gezdirip içeri sokmadan pıt pıt yapıp çekmelten zarar gelmez diye düşünüyorum

Kolik değildik ama aşırı gazliydik. 5.ayimiza geldik hala devam etti. Doktor maflor damla yazdı probiyotik, daha 2 gündür kullaniyoru, ama kendi kendine baya gaz attı açıkçası. Gunduz maflor akşam biogaia lullaniyoruz şu an. Doktorunuza danisabilirsiniz.

Duphalac yetişkin ilaci, kabiz icin neden kullandiniz? duyduklarınızi doktora sormadan vermeyin nacizane.

Anne sütü mü tuketiyor mama mi ? Anne sütüyle beslenen bebeklerde duphalac niye ? Anne sütü laksatif zaten
Duphalac kabızlık için

Bebek Anne sütü ile de kabız oluyor gayette, 40 indan beri kabizlik sorunu çekiyoruz.

Ne iciriyosaniz ondandır hanımefendi
Anne sütü laksatiftir
Kabızlık tane tane koyun gibi olur
Bebeğiniz tane tane koyun b.ku gibi cikarmiyorsa vay efendim kabızlık gayette oluyor diye bana bilimden uzak kafalar tutmayin yüzde yüz ben bilirim

4.aya gelince azalacak gaz sancılarınız. Karnini sicak tutun bebisin, bolca hareket ettirin. Damla olarak relaktaz, nurse harvey ve bigaia kullanabilirsiniz.
Sadece anne sutu aliyorsa bebeginiz 10 gune kadar kaka yapmamasi normal.
Debridat surup biz de kullanacaktik piyasada yoktu. Gittigimiz profesor onermisti.

Doktordan da iyi biliyorsunuz tabi, kaç sene dirsek curuttunuz klavye başında ahkam keserken kim bilir, büyük yegane bilgi!

Doktor, kabizliktan dolayı demir ilacını baslatmadi bile 4.ayda ve koyun dışkısı gibi tane tane değil diskimiz ancak anne sütü içen bir bebek haftada 1 çıkabiliyor gunde birkac kez cikanilen bebekler varken.
Başınıza gelmeden, gerçeklerden uzak klavye delikanlısı olmak kolay.

Neyse, siz başınıza gelmeyen, bildiğiniz şeye inanın, çok şükür klavye meraklılarıni değil doktorun dediklerini referans alıyoruz.

Size Web de Bol bol atıp tutmalar

Duphalac kabızlık için
Anne sütü sadece gazını rahat çıkarır diye bide ben uyarmadan kulak cubuguyla yapmıyor tamam yapmaması normal ama çok ağlıyor günde 3 saat uyuyor en fazla bu defa da huysuzluk oluyor ne yapacam bilmiyorum doktor biogia yazdı gerçek faydası olur mu bilmiyorum 250₺ dedi eczane

Duphalac kabızlık için
Anne sütü sadece duphalaci gazını rahat çıkarır diye bide ben uyarmadan kulak cubuguyla yapmıyor tamam yapmaması normal ama çok ağlıyor günde 3 saat uyuyor en fazla bu defa da huysuzluk oluyor ne yapacam bilmiyorum doktor biogia yazdı gerçek faydası olur mu bilmiyorum 250₺

Biogaia yetersiz bı probiyotik
Gazda çok fayydasinu gördüğüm forbiome minnies oldu bizde. Benim dediğimde probiyotik
Gaz damlwsi değil
Ama gaza etkili cokkk.

Merhabalar sadece anne sütü veriyorum bebeğim 7 gündür kabız.Gecen gün fitille yapabildi

Merhabalar benimde bebeğim kabız sizinki kaç günde bir yapabiliyor Bizimki fitil kullanmadan yapamıyor

Aynı durumdayım bende. Denemediği ilaç kalmadı. Gitmediğim doktor kalmadı. Benim kızımda 2 aylık. Her doktor 3.-4. Ayda azalıyor sonra kesiliyor diyor. Sabredeceksiniz diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…