merhabalarÖzelden mailimi attım sana
bırak içindeki dertler çıksın.merhaba benim gaz kaçırma problemim var. beni ciddi sosyal sıkıntıya sokuyor. kolonoskopi temiz çıktı.manometri sonucu sıkma basıncında belirgin azalma var.3 seans biofeedback yaptırdım. ibs var. diyet ve kegel egzersizi yapıyorum. ibs için ilaç kullanıyorum.
istediğim sonucu maalesef alamadım. bu sorundan yüzde yüz kurtulmak istiyorum
aynı sorunu yaşayanlar lütfen yazsınlar birbirimize yardımcı olalım
Emel aydın size nasıl ulaşabilirim .. Lütfen bana geri dönün muhakkakMerhaba gitmedim canım ama edinebilirsem femiscan cihazı kullanmayı düşünüyorum 3 aylık 325 euro. Psikologa gidiyorum psikolojim çok bozulmuştu emdr yapıyor bana iyi geldi gibi. Cerrahpaşaya nasıl gidicem bilmiyorum bir de gittim diyelim ilgilenmezse ne olacak. Femiscan de başarı oranı yüksekmiş
Merhaba mail adresini verirsen ben sana ulaşmaya çalışırımEmel aydın size nasıl ulaşabilirim .. Lütfen bana geri dönün muhakkak
canım benimde 1 aydır aynı sorunum var .sosyal hayattım bitti. derslerime gidemiyorum. sen nasıl oldun umarım iyileşmişsindir. allah hepimize şifa versin. lütfen bana yardımcı olun kafayı yemek üzereyim nasıl bişeyki bu doktorlar bile ne önemsiyor ne tedavi ediyormerhaba benim gaz kaçırma problemim var. beni ciddi sosyal sıkıntıya sokuyor. kolonoskopi temiz çıktı.manometri sonucu sıkma basıncında belirgin azalma var.3 seans biofeedback yaptırdım. ibs var. diyet ve kegel egzersizi yapıyorum. ibs için ilaç kullanıyorum.
istediğim sonucu maalesef alamadım. bu sorundan yüzde yüz kurtulmak istiyorum
aynı sorunu yaşayanlar lütfen yazsınlar birbirimize yardımcı olalım
merhaba emelaydin benim de yardımına ihtiyacım var..iyileştin mi???lütfen tecrübelerini aktarır mısın...Merhaba mail adresini verirsen ben sana ulaşmaya çalışırım
merhaba,4 aydan sonra şeker,maya diğer yazdıkların bunları yiyebildin mi.kış mevsimindeyiz,gaz yapacak diye ne yiyeceğimi şaşırdrm,pazarda,karnabahar,lahana,pırasa var kuru baklagilde gaz yapıyor,sağlıklı beslenmem lazım emziriyorum offfff..yoga denerim ama zeytin çekirdeği kaş yapayım derken göz çıkarmayayım onun yerine zeytinyağı tüketsem kaşık kaşık veya çayı?bir de.makat kaslarımı sıkıp bırakmayı sanki beceremiyorm kalça ve karın kaslarım çalışıyor..sizin de tutamama probleminiz mi var dı?Arkadaşlar şekeri,mayayı,beyaz unu,etin her türünü,özellikle kırmızı eti v.s yemeyin.Yoga yapın,yürüyün.Çörekotu,zencefil,zerdeçal ,aç karnına kudret narı gibi alternatif ürünleri kullanın.Sıkı bir diyetle ben 4 ayda kurtuldum.Stres asit yapar bağırsaklara zarar verir.Şu anda ulaşamıyorum ama bireysel farkındalık üzerine denemeler sayfasından çok faydalandım,hayatımı değiştirdi o sayfa.Diyet,spor,stressiz hayat işe yarıyor,arada et de yiyebilirsiniz,proteinsiz kalmamak için,ama daha çok mercimekle proteini sağlarsanız daha iyi olur.Beyaz et balık eti en zararsız olanı.Bu arada en büyük düşman şeker,ağzınıza sürmeyin.Mantarların en sevgili yiyeceği şeker,meyvelerin de ekşisini tercih edin.
Ben bursaya levent tezcana gittim ilk zamanlarda geçmişti şimdi tekrar eskisi kadar olmasa da başladı İBSnin etkisi olduğunu düşünüyorum bu aralar gazi üniversitesinden doç.dr sezai leventoğlu ile internetten görüştük gatekepper yönteminden bahsetti şimdilik idare ediyorum birde ameliyatım yeni sayılır tekrar yeni uygulama ağır gelebilirlütfen bu sorunu yaşayan,iyileşen arkadaşlar yardımlarınıza önerilerinize, izlediğiniz yola çook ihtiyacım var ..herkesle oturup konuşulacak bi konu değil bunu sizler anlarsınız..
Ben bursaya levent tezcana gittim ilk zamanlarda geçmişti şimdi tekrar eskisi kadar olmasa da başladı İBSnin etkisi olduğunu düşünüyorum bu aralar gazi üniversitesinden doç.dr sezai leventoğlu ile internetten görüştük gatekepper yönteminden bahsetti şimdilik idare ediyorum birde ameliyatım yeni sayılır tekrar yeni uygulama ağır gelebilir
LÜTFEN BİRİSİ YARDIM ETSİN.KİMSE YOKMU.LÜTFEN.BEN Bİ YOLUNU BİLİYORUM GALİBA BUNDAN KURTULMANIN AMA BU ÜRÜN YURTDIŞINDA.BEN 19 YAŞIMDAYIM VE KREDİ KARTIM YOK.NUYÜZDEN ALAMIYORUMDA.AİLEMEDE SÖYLİİYEMİYORUM .PARASI NEYSE VERİRİM .YETERKİ GELSİN.BELKİ HEPİMİZ KURTULURUZ BUSAYEDE BU DERTEN.LÜTFEN ACİL YAZIN.SINAVLARA GİRİCEM OKULA BAŞLAYACAĞIM.KENDİMİÇOK KÖTÜ HİSEDİYORUM.LÜTFEN YAZIN.NEREYE GİTİNİZ[/QUOTE
Canim lutfen bi daha gel ve yaz.senden ogrenecegim cok sey var