Gayet sıradan bir ev benim evim

renkli şirin cıvıl cıvıl cok güzel evin güle güle otur inş agız tadıyla kaydirigubbakcemile5

hiçte sıradan değil gayet güzel bi evin var arkadaşım
Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin

hiçde sıradan değil :eek:lmaz:gayet güzel tertemiz bi evniz var hep iyi günlerde oturun inş:nazar:

bencede evin gayet hos canım güle güle otur bir ömür mutlulukla inşallah.

biraz geç oldu ama aranıza yeni katıldım da evin sıcacık kullanışlı gereksiz detaylarla doldurulmamış ve işi de kolaydır allah sağlık huzur versin güle güle otur bence gayet güzel...

çok güzel bi eviniz var 6 senedir öğrenci evide 2. el eşyalarla yaşayan biri olarak evin bana saray gibi geldi hatta kaydirigubbakcemile3 Allah huzur versin yuvalarımıza önemli olan bu hep kendinden aşağıdakilere bakmalı insan o zaman şükrediyosun haline yukarılara bakmak mutsuzluktan başka bişey getirmiyo

bence de cok şirin sımsıcak bir eviniz var , eşya dediğin alınır , ne eşyalı evler var ama için de sıcaklık yok :KK66: güle güle oturun

çok güzel seda hoş eviniz var arkadaşım,bu arada buzdolabındaki süslerimiz aynı seninle:)))kadife ufak hayvanlar:))))

arkadaşlar yorumlarınız ve güzel temennileriniz için teşekkür ederim salondaki balkon kapısı sakallı ve koza ipten için perde yapmıştım o konuda fikirlerinizi almak isterdim ancak resim ekyelemiyorum nedeninide anlayamadım.

gayet hoş ve şık bir ev yalnız şu mevlana biblolarına bayıldım,biraz şems ve mevlana ya düşkünüm de...

ıcınde mutluluk vede huzur olsun yeter.. ve gayet hoş bır ev bence aydınlık
gule gule oturun

X