- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 44
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Homofobiklikle ne alaka? Ben ıyy pis gay mi dedim?
Ya ne alaka adam bana arkadasca yaklasmaya calismiyor laflari oyle yani gayet flortoz , ama fotograflarindan evet oyle oldugunu dusundum . boyle bi suphe duydugumu belirtmek mi homofobiklikHomofobiklik sadece "ıyyy pis gay" demek değildir.Bir insanın eşcinselliği üzerine kafa yormakta homofobikliktir.onu heteroseksuel insandan farklı görmekte homofobikliktir.farklı görmüyorum yazmıcaksınız heralde di mi ilk mesajınızdan sonra? Farklı görmeseniz aklınıza gelmez,gelse bile umrunuzda olmaz,hiçkimseye bahsetme ihtiyacı duymaz ve buna asla kafa yormazdınız..
Sonunda beni anlayan biri cikti ya. Aynen arkadasim onu diyorum oyle espri bile yapmasi bana tuhaf geldi ne bileyim..Gay bence.hiçbir erkek ayıcıklı pijama esprsi yapmaz.kızlar yapar cünkü biz giyeriz.erkek adam giymez.ikincisi çok kibar olması şüphelendirir.öküz görmeye alıştığımız için biz.
Ve eli yüzü de kibar diyorsunuz .bu da demekki hormanlarda bi dişilik var,bi baskınlık var..
Gay bence.hiçbir erkek ayıcıklı pijama esprsi yapmaz.kızlar yapar cünkü biz giyeriz.erkek adam giymez.ikincisi çok kibar olması şüphelendirir.öküz görmeye alıştığımız için biz.
Ve eli yüzü de kibar diyorsunuz .bu da demekki hormanlarda bi dişilik var,bi baskınlık var..
Ya biraz abartıyosunuz.biz kadınlar anlarız ya arkadaşlar konusahibi şüphenlebdiğine göre var bişiler.hiç bir erkekten durup dururken şüphelenilmez.Şu anlattıklarına göre abim ve eşim kesin gay. Babam çizgili pijamadan kurtarıyor çok şükür...
Görüşmesin o zaman. Gay mi değil mi diye sorgulamak yerine hiçbir baginin olmadığı bu adamla görüşmez olur biter.Ya biraz abartıyosunuz.biz kadınlar anlarız ya arkadaşlar konusahibi şüphenlebdiğine göre var bişiler.hiç bir erkekten durup dururken şüphelenilmez.
O gördüklerini de tam anlatamıyor ..ama anlarız yahu ..
Ya biraz abartıyosunuz.biz kadınlar anlarız ya arkadaşlar konusahibi şüphenlebdiğine göre var bişiler.hiç bir erkekten durup dururken şüphelenilmez.
O gördüklerini de tam anlatamıyor ..ama anlarız yahu ..
Bacım ne ettin .hangi erkekte ayıcıklı pijama giyecek kadar kadınlık var.benim etrafımda hiç yok.olayı başka yere cektin.realist olun yahu..Her erkekte kadınlık tarafı her kadında erkeklik tarafı vardır . " erkek adam giymez" toplumumuzun kanayan yarası :) erkek adam aldatır,erkek adam ev işi yapmaz,erkek adam bilmemne giymez,erkek adam üstün olur blablabla
İşte o maskülen takılan gay bile şıp hemen anlaşılıyor.cok gördük bacım .kendilerine tarz yapmış oluyorlar ,ama gülüş duruş,bakış hersey ele verir.Hayır anlamazsınız. Ve bu konuda çok iddialıyım. Öyle gay erkekler tanıyorum ki maskülenlik konusunda değme heterolara taş çıkartırlar. Kimi gay diye etiketlediğiniz adamlar da gayet heterodur aslında.
İşte o maskülen takılan gay bile şıp hemen anlaşılıyor.cok gördük bacım .kendilerine tarz yapmış oluyorlar ,ama gülüş duruş,bakış hersey ele verir.
Oooo ...niye bu kadar abartıldı ya .sanki hiç dedikodu cevirmediniz kimse hakkında.akkaşık herkes.Görüşmesin o zaman. Gay mi değil mi diye sorgulamak yerine hiçbir baginin olmadığı bu adamla görüşmez olur biter.
Piki.Oooo ...niye bu kadar abartıldı ya .sanki hiç dedikodu cevirmediniz kimse hakkında.akkaşık herkes.
Anlamıyacak bişey yok konusahibi îşte bi yandan da görüşmk istiyo ki bize soruyo ikimlemde kalmış..
Okuduğum fakültede gay kulubu vardı.Çok gördünüz... Bir insan hayatında kaç gay tanır ki? O televizyonda gördüğünüz insanlar gibi değiller, hele ki cinsel kimliğini saklama düşüncesindeyse ne bakışından ne gülüşünden anlamazsınız.
Burası istanbul gülüm ,taksime bi gece gitsen en az 40 tane görürsün abartısız..Çok gördünüz... Bir insan hayatında kaç gay tanır ki? O televizyonda gördüğünüz insanlar gibi değiller, hele ki cinsel kimliğini saklama düşüncesindeyse ne bakışından ne gülüşünden anlamazsınız.