- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
haklisiniz onyargili davranmamak lazimda ne biliyim okuduklarimdan falan paranoyak gibi oldum sanirim bide ne biliym daha once boyle diyen bi erkek gormemistim:)Sen bu cocuktan hoslanmiyorsun ki.. Bastan beri hoslanmamissin arkadaslarina bile gosterip gaylik var bunda demissiniz.. Ayrica ayicikli pijamam yok ama saka manasinda bende derim bazen ayicikli pijamami giyip keyif yapacam diye. Yani bu kelimeyle hemen hukum verilmez ki
neler okuyoruz hanımefendi herkes o kadar rahat degil hala boyle adamlar var ayrica homofobik bi soylemde bulunmadimİstemiyorsan görüşme zorla değil ya
Gerçekten milletin işi yok sizi paravan olarak kullansın. Yahu hangi devirdeyiz? Bu ülkede artık rahatça onur yürüyüşü yapılıyor, isteyen istediğiyle. Homofobik söylemlerden kurtulmanız dileğiyle...
Hayır marttan beri uyeyim ?Bunu sormak icinmi gecenin bir yarisi buraya uye oldunuz
haklisiniz onyargili davranmamak lazimda ne biliyim okuduklarimdan falan paranoyak gibi oldum sanirim bide ne biliym daha once boyle diyen bi erkek gormemistim:)
Homofobiklikle ne alaka? Ben ıyy pis gay mi dedim?Biliyorsun di mi insanların bu denli homofobik olmasının sebebi kendi içlerindeki eşcinsel dürtüler ve eşcinsellik kaygısının bastırılıp karşıya aktarımıdır :)