Gay mi yoksa?

Okuduğum fakültede gay kulubu vardı.
Bircok arkadasımın arkadasıydılar.işyerinde de vardı.doktor arkadasımın asistan arkadsı vardı birde.hepsi tipik.görünüş farklı da olsa iç dünya aynı yansıyor

Bakın kimliğini kabullenmiş, klüplere üye olmuş insanlardan bahsediyorsunuz. Dış görünüşlerinden anlaşılması mümkün zaten bu insanların. Ama konuda geçen kişi konu sahibinin dediğine göre onu paravan olarak kullanıp gay olduğunu gizleyecekmiş. Bu kişi neden belli etsin kendini böyle bir durumda. Ki gaylerin kamuflaj yetenekleri çok gelişmiştir emin olun.

Bu dediklerinize göre benim eşim ciddi anlamda gay. Hafta içi dar kesimli takım elbiseler hafta sonu rengarenk giyinir, vücudunda tüy yoktur pek, her gün sinekkaydı traş olur hafta sonu dahil, elleri her zaman manikürlü ve acayip zariftir. Pijama giymez ama bolca ayıcıklı boxer, mikili tişört falan bulunur evde. Dudaklarına nemlendirici sürer. Al sana gay, eşim olmasa sizin görüşünüzde olsam yaftayı yapıştırırdım.

Burası istanbul gülüm ,taksime bi gece gitsen en az 40 tane görürsün abartısız..
Oturduğum semtte de vardı.biri üst komşumun oğluydu hatta.

Gülüm bacım falan, ben hoşlanmıyorum bu tarz kelimelerden. Lütfen fazla laubali olmadan sohbet edelim.

Resimden gülüşünün gay olduğunu nasıl anladın asıl ben de bunu anlayamadım. Çok ilginç.
Gay olabilir de tercih onun, normal arkadaş olursun o zaman. Sen gülüşünden bile anlıyorsun baksana burada cevap yazmaya gerek bırakmamışsın.

İyi geceler. Ben universitenin grubunda birsey sormustum biri bana yardimci oldu falan o sekilde tanistik benden 3 yas buyuk cocugun tipi iyi ama agzi yuzu sanirim fazla kibar:) hic gormedim ama yuzyuze.bazi fotograflarda gulusu birde hafif gayimsi gelmisti acikcasi yani bilmiyorum iste fazla kibar.acaba egilimli olabilir mi dedim hatta icimden:KK35:birkac arkadasima gosterdim onlarda hak verdi.neyse sonucta yuzyuze gormedm hemen yaftalamayim dedim . ben mesaj atmiyorum pek o surekli soruyor napiyosun filan seklinde hatta sik sik iltifatlar ediyor tatli tatli konusuyor falan. Hatta goruselimde dedi tamam demistim ben de. Neyse bugun sabah konusurken; o suan sehir disindaymis kardesi ile, iste evimi ozledim yan gelip yatmayi dizi izlemeyi ayicikli pijamayi dedi:confused:ben boyle bi kotu oldum zaten aklima oyle bisey geldigi icin:KK17:ay ne biliyiim ya kurt dustu icime iyice kizlar :KK17: hatta dalga gectim baya guldum filan sonrada saka yaptim ya bebekler giyer oyle falan dedi bilmiyorum hani oyle erkekler varmis ya paravan icin kullanan bunlada gorusurum sonra gay cikar falan allah koruusun en korktugum seyy:KK53:napsam sizce hicc bulusmadan kessem mi gorusmeyi
Bu çok dert biliyormusun ? Madem öyle düşünüyorsun görüşme? Burdan biz ne diyelim
- aaa evet gay
-yok yok saçmalama
- bi foto gnder
-yok canım mmm
Git unini oku bence böyle boş şeylerle uğraşma zaman geçiyor

Gördüğün bir kaç fotoğraf ve bir kaç cümleye göre karar veremezsin buna. Görüş arkadaş ol, eğer gay ise çok eğlenceli bir dost kazanırsın, eğer hetero ise o halde belki birbirinizden hoşlanır ilişkiye başlarsınız.

Gayler kadar eglenceli dost bulamazsin valla ama oyle iki fotoyla da cozemezsin ki. Kimileri hem aktif hem pasif oluyor cozene kadar arkadastan ote gitme uzulursun. Karisini bosayan gay arkadasim var 1 sene evlilikten sonra. Aman diyim dikkat

X