- 7 Aralık 2018
- 6.974
- 17.991
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
O kadar çektim ki kadın müşterilerden hiç unutmam bir keresinde üç gün üst üste aynı kadın geldi siparişini ben hiç almadım daha denk gelmedi falan son gün ben aldım neden adımla hitap etmiyorsun burda herkes beni tanır saygılı olucaksın vırt zırt bir sürü şey söyledi. Herkes tanır dediği de sadece patronlardan biri tanıyor o da kadın sürekli geldiği için ahbabı değil bir şeyi değil. O sinirle siparişini aldım aşçıya söyledim istediği şeyi yemek geldi önüne koydum bu sefer bu patatesler neden elma dilim ben julyen istiyordum diye bağırmaya başladı. Açtım menüyü gösterdim bakın altında açıklaması yazıyor patatesler elma dilimdir diye. Yine de özür diledim ona rağmen patrona şikayet etmiş. Daha bunun gibi bir sürü şey var. Çalıştığım yerde öyle aşırı elit lüks bir yer değildi öyle olsa kaprisli tipler işte der geçerdim.Zengin kesimde evet doğru, ancak orta halli olanlar dışarıda pek kibar ne hikmetse. Ya daha geçen gün annemlerle iftara gittik bir mekana. Ön masadaki kadın görünümlü şirret yemeği biraz geç geldi diye ağzına geleni saydı garsona. Benim erkek kardeşim de sabırsızdır sinirlenince de ağzından çıkana hakim olamaz. "geç gelse ne olacak mevcut yağın mı eksilecek?" diye çıkıştı. Kardeşime kızdım bel altı vurdu diye ama kadın öyle aşağıladı, öyle fütursuzca konuştu ki, azıcık içimin yağları da eridi.