Ayy Nazlıkuşum benim...sen ii ol da diğer buluşmaya gel bebişin olmadan...:CüvCüv:Şeniz
hazırlıklar başladı bilee pericim hihoyyytKızlarrrrrrrrr ne güzel çıkmışsınız yaaa.O toplantıların ne kadar zevkli olduğunu çok iyi bildiğimden dün akşama kadar aklım sizdeydi ama gelemedim yaaa.Bütün haftaların cuması sanki bir güne toplanmıştı. Bak bugün akşama kadar miskin miskin evde oturuyorum.Sizleri çok özlemiştim oysaki... Neyse hadi yeni toplantı hazırlıklarına başlayalım kızlar.Piknıikler düzenleyelim açık havada olalım diyorum.Dostuklar bir ömür boyu sürsün inşallah....
i
ah o garsonlarbayılıyorum bu izmir buluşmalarına izmir lokmaları hepiniz birbirinizden tatlısınız..
canından bezmiş garsonlarda fotolara dahil olmuş ayrı bir tat yakalanmış..alkisalkisalkis
ayrıca yengeçburcu kız sen her buluşmada daha bi gençleşiyosun gibime geliyor :jeyyar:
ay nazlım tatlım teşekkürler cnm bidahakine senide istiyoruum bi hamiş daha oo bu sene izmir in hatunları pek bereketli kaydirigubbakcemile3Çok özlemişim sizleri fotoğraflarda dahi olsa görmek muhteşem bir duygu hepinizin tatlı yanaklarından öpüyorum.Netim yeni yapıldı Desibel ablam haber vermiş ama ben sadece fotoları görebildim.Olsun varsın bir dahakine nasipse takipteyim inşl.
Çok ama çok güzel görünüyorsunuz hemşerim olduğunuz için böyle demiyorum sıcaklığınız gülümsemelerinizde saklıİnşallah birdahaki sefere hepbirlikte oturup sohpet etmek nasip olur zira ablalarımı hepinizi çok özlemişim a.s. a.s.
:Saruboceq: :Saruboceq:muhteşemsiniz :herkes birbirinden güzel ve güler yüzlü Allah dostluğunuzu uzun yıllar bozmadan devam ettirsin
a.s.
çokocum niki kadar tatlım çabuk gel sende yetiş emi a.ssblue, başak 35, march7,yengeçburcu ve izmirin deniz kokan hatunları
sizleri görmekten çok mesudum
her zamanki gibi harikasınız, dostluğunuz daim olsun
memleketime selamlar, sevgiler...
sbluecum ayakkabın harika bayıldım, başak35 cim hamişlik çok yakışmış, allah kurtarsın..
teşekkürler irna annemlerde diyor nazar degecek diye ama allaha emanet biliyorsun evlatlarımız arada poposunu kaşiyorum nazar degmesin diye
ay sevilim kimide donunu ters giydir diyor 23 nisanda giydireyim dedim kıyameti kopardı zilli öyle şey olurmuymuş diye :roflol:
izmirin fistiklari delikafadulden
süpersiniz çok güzelsiniz çok tatlisiniz:asigim:
şekericimi babaniz sizinŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?