• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garnier Tecrübeleri

Ben çok beğendim BB'sini,cildini ağırlaştırmıyor,kapatıcılığı da güzel üzerine bir kat pudra geçiyorum ben,o zaman porselen gibi oluyor yüzüm :)

Hmm illa pudra geçmem mi gerekiyor,ben tek kullanmak istemiştim ama alacağım yinede merak ediyorum ne zamandır. :)

50 faktörlük koruyusunu kullandım.
Bi fayda görmedim ne zaman sürüp çıksam eve geldiğimde allahım ben yine yanmışım diyorum sanki bronzlaştırıcı krem sürmüşüm gibi :19:

Peelingini kullandım pek işe yaradığını görmedim...
3ü 1 aradayıda kullandım onunda bi yararını görmedim...
Zararıda olmadı gerçi ama boşa kullanmışım yani:)

bende garnierın 3 ü bir arada peeling,maske ve temizleyicisini aldım ama henüz kullanmadım çünkü onu aldıüım sırada sivilce tedavisi oluyordum o yüzden artık başlasam mı ne:44:

bende garnierın 3 ü bir arada peeling,maske ve temizleyicisini aldım ama henüz kullanmadım çünkü onu aldıüım sırada sivilce tedavisi oluyordum o yüzden artık başlasam mı ne:44:

önermem canım. özel bir durumun varken hele. memnun olanlar var fakat memnun olmayanlarıda dikkate almalısın. bende aksine sivilce oluşturdu. gerek yok bence

önermem canım. özel bir durumun varken hele. memnun olanlar var fakat memnun olmayanlarıda dikkate almalısın. bende aksine sivilce oluşturdu. gerek yok bence

yaaa tüh ya biraz zaman geçsin öyle kullanırım madem aldım o kdar çöpe atmak istemiyorum :30:

Kızlar ben Garnier'in peelingini ve toniğini kullandım. Peeling öyle ahım şahım olmasa da toniği sivilcelerimi yok ediyor :) 3'ü 1 arada ve bu toniği tavsiye ederim :)

$PicsArt_1360321397885.jpg $PicsArt_1360321339238.jpg

Ben boyası ni ve maskesini kullnanfm saf temiz oncellikle boyadindan cok memnunkalmstm ilk kkızıl deneyimimdi ve kim gorduyse hayran kalmisti çünkü yumuşacık yapıyo ustunede parlalklik canlilik veriyo hicvkrem kullnmdan suyla beraber yumusack olmustu yani daha once cok boya kullndm en memnun kaldgm boya garnier belkide bnm sac cinsime iyi geldi simdide bb sini almk istiyorum ama suvilceli akneli bi ciltim var korkuyorum ana deniycm bulursm denemkten ne kaybeder insan

1. Yıllardır diyebileceğim kadar uzun bir süredir Saf Ve Temiz 3'ü Bir Arada kullanıyorum, bittikçe yeniliyorum, tercihen duşta kullanıyorum çünkü peeling olduğu için arındırmak pek kolay olmuyo
  2. Saf ve Temiz ile aynı kutuda fırsatı vardı bu sayede deneme fırsatım oldu 'Yağlıdan Karmaya Ciltler için Nem Dengesi Nemlendirici Matlaştırıcı Krem'. Cildimi temizledikten sonra kullanıyorum, parlama yapmıyor, yağlı bırakmıyor.
  3. Saf ve Temiz BB krem. Buda problemli ciltler için, 3'ü bir aradanın BB kremi
Hepsini memnuniyetle kullanıyorum, bu arada cildim karma.

en sevdiğim ürünü makyaj temizleyici misel suyu stok yaptım indirimde gördükçe, BB kremi, toniği, peelingi,temizleme jeli,roll-on kapatıcısı, nemlendiricisi var ve kullanıyorum, güzel mi?ehhhh işte vazgeçilmezlerim değiller

Bakalım neler kullanmışım

1) üçü bir arada temizleyici: Bunu her gün makyaj yapmadığım ve hergün yüzümü temizlemediğim dönemde kullanırdım. Çokta memnundum cildimin temizlendiğini hissediyordum. Ama hergün kullanınca peeling taneleri yanaklarımdaki kızarıklıkları arttırdı. Bu yüzden haftada bir peeling olarak kullandım. Hala kendisinden memnunum

2) yağlı ciltler için temizleyici jel: Günlük kullanıma uygun. Ama mucize yarattı diyemem. Sıradan bir temizleyici jel. Zaten bittikten sonra yeni limanlara yelken açtım :)
3) Hassas ve karma ciltler için tonik: Tabiki tek ürün değil ayrı ayrı iki ürün olarak kullandım bu arkadaşları. Tonik işte diyip geçilecek tarzda ürünlerdi kendime neden bu tonikleri kullanıyorum diye soruyordum açıkcası. :) Ama yağlı ciltler için olan tonikleri gerçekten etkili. Çogunda yoğun alkol kokusu var. Hani yüzü çıban gibi sivilcelerle kaplı olanlar vardır ya tam onlar için uygun ürünler.

4)Hassas ciltler için temizleyici süt: Bu ürünü makyajımı temizlemek için kullanıyordum. tüm yüzümü ve göz makyajımı temizliyordrum. Zaman içinde göz makyajında daha ağır makyajlara yönelince yanına göze makyaj temizleyici eklemek şart oldu. Cilt makyajı temizlemede süper. Cildinize bir ferahlık sağlıyor tüm gün kalan makyajın verdiği hasarı onarıyor. Benim genel rutinim makyajı eve gelir gelmez temizleyip yatmadan önce yüzümü yıkayıp nemlendiricei tonik vs. sürmektir. bu ürün ilk aşamada size yumuşak bir his yaşatıyor ve iyi hissettiriyor.

5) Yağlı ciltler için sorbe krem: Bu kreminden o kadar memnun kaldımki. Cildimi gerçekten nemlendirdi. Her sürdüğümde mühiş bir ferahlık hissi verdi. Yağlı ciltler için olan temizleme ürünlerinin ve toniklerin yapısı düşünüldüğünde gerçekten tamamlayan bir ürün. Yağlı ciltlierin krem kullanmasını sağlayan üründür kendisi o derece güzel. Bu ara cildimde hafif bir yağlanma başladı yeniden bu kreme geçsemmi diye düşünüyorum. Hem gece hem gündüz kullanımına uygun mükemmel bir üründü. Öfff vallaha özlemişim yaaa o koku halen burnumda

6)Makyaj temizleme suyu: Baş ucu ürünüm. Kafa karışıklıklarıma son veren ürün. Süt ile temizlerken cildimi acaba yıkasammı yıkamasammı diye düşünürdüm. Sütü cildim emmelimi emmelimi hep kafamda soru işareti olurdu. Bu ürünü rafta görür görmez aldım ve kullanmaya başladım. Kaç şişe bitirdiğimin sayısını unuttum. Bu ürünle yüz makyajımı siliyorum. Ve mis gibi rahtlıyorum. Gel görki tek başına bu ürünle makyajı temizlemeniz biraz zor. En kötü rimeli bile kirpiklerinizden çıkarmaz. Çıkartabilirsiniz tabi ama yarım kutu pamuk ve bir şişe ürünle. Tabi gözlerinizin yanmasıda cabası. Gözde başarısız bir kardeş. Ama cilt makyajımı bununla temizleyip uyuduğum bile olmuştur. O derece temiz hissettirir.

7) Çift fazlı göz makyajı temizleyici: Çift fazlı temizleyicilerin hastasıyım. Garnieri evin heryerine depoluyorum. Ürünü kısmadığınız pamugunuzu iyi ıslattığınız takdirde en inatçı göz makyajını bile neredeyse tek bir pamukta temizliyorsunuz. Tabi her bir göz için bir pamuk abartmaya gerek yok:) Çok kullanışlı ve sevimli. Ayrıca gözelerde bir nemlendirme etkisi yaratıyor. Kaş ve kirpik içinde besleyici etkisi var. Kötü tarafı siz makyajı sildikten sonra yıkamıyorsanız göz kremi sürmeden bir yarım saat beklemek lazım. Başka marka ile karşılaştırmak gerekirse Nivea'nın benzer ürününden iyi ama diaderminin benzer ürününden bir tık aşağıda.

8) Makyaj temizleme mendili: Genel olarak makyaj temizleme mendillerinin hastası değilim. Henüz normal ıslak mendileden farklarını anlayamadım sanırım :) Aman aman bir tarafları yok. İlla ıslak medil ile temizliycem diyorsanız Rossmanlarda satılan 10'lu paketler var hem daha ekonomik hem ıp ıslak:)

10) Göz rolonu: evet ilk sürüşte bir serinlik veriyor göz altı şişliklerine iyi geldiğini söyleyende var ama bende şişlik olmadığından pek bir etkisini gördüm diyemem. Zaten bu ürünü çok uzun yıllar önce almıştım. düzenlide kullanmadım. Fakat açık olan bir nokta var watsonslarda hemen hemen aynı paraya alacağınız herhangi bir göz kreminden de aynı performansı alırsınız. Bu alengirli şişeye para vermeye gerek yok :)

Markanın yaşlanma karşıtı serileride var aslında ama ülkemizde maalesef yok. Yine mucize kabilinden kendini plajda eda taşpınar gibi görmek istiyenlere kapatıcılı güneş koruma kremi üretmiş. Ciltte lekelenme yapmadan güneşlenmenizi sağlıyor. Ben geçen yıl parklarda oğlumun peşinden koşarken çok faydasını gördüm. Başka bir ürünle o kadar güneş görsem yüzüm yamalı bohçaya dönerdi.
Son olarak fiyat performans konusuna deyineyim. En pahalı ürünü ben aldığımda 20 Tl idi. Cildinize uygun ürün kullandığınızda kesinlikle sonuç alıyorsunuz. Bu açıdan bakılınca maximum 60 TL'ye cilt bakım rutininizi başlatabilirsiniz. Bilhassa genç kızlar için uygun ve kaliteli bir marka.

makyaj temizleme suyu ve yüz yıkama jellerinin bircok cesidini denedim hepsi gercekten cok guzel.enson yuz yıkama jeli cay özlü olanını kullandım cildi cok guzel temizliyo benim cildim karma oldugu için cildimi biraz kuruttu yaglı ciltler için tavsiye ederim

Back