• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garnier Tecrübeleri

bu markayi kotulemek istemem ama surekli aklima takilan bir konu var...
Garnier'in urunleri surekli indirimde...sampuanlari ve kremleri indirimden dusmuyor...
neden?
zannetmeyin ki 2-3 haftada bir yapilan indirimden bahsediyorum...surekli...yani her hafta mutlaka 3-4 urunu indirimli...
anlam veremiyorum...rafa bakiyorum diger urunlerdeki urun indirimleri normal...fakat Garnier'i satmak icin surekli indirimde tutuyorlar gibi bir durum soz konusu yasadigim ulkede...
o yuzden artik raflarda kendisini direkt es geciyorum...
zaten drugstore urunu cildime cok kullanmam, kullanacaksam anca peeling falan, ama bunlari bile Garnier'dan secmiyorum cunku guvenmiyorum bu markaya...
drugstore deyince akla ilk gelen Neutrogena olmali urunleri cok kaliteli ciddi sekilde tavsiye ederim ancak urunlerini secerken cok dikkatli olmak gerekiyor cunku bir cogu yagli ve karma ciltlere uygun...
2 hafta once bir peelingini aldim, ama kopuklu ayni zamanda, yani hem peeling yapiyorsunuz hem de yuzunuzu temizliyorsunuz :12:
adini merak eden olursa yazarim unuttum simdi :1:

Garnier cilt ürünlerini bu derece popüler kılan iki önemli özelliği var. İlki; içeriği. Doğadan gelen aktif maddeler bulundurması yani meyve ve bitkilerin damıtılarak, saf özleri kullanılarak yaratılması. İkincisi ise bu içeriğe sahip olmasına rağmen ağzınızı açık bırakacak uygunlukta rakamlara satılması.

"Garnier Saf & Temiz Arındırıcı Sıkılaştırıcı Tonik" ve "Garnier Saf & Temiz 3ü 1 Arada Temizleme Peeling Maske" kullandım hala da kullanıyorum düzenli kullanım ile gerçekten işe yarıyor.

Eklentiler

• $Garnier-Saf-Temiz-Arindirici-Sikilastirici-Tonik__37887499_0.jpg
    $Garnier-Saf-Temiz-Arindirici-Sikilastirici-Tonik__37887499_0.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 66
  • $2067_1.jpg
    $2067_1.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 99
Bende garnier saf&temiz siyah noktalara karsı derinlemesine temizleme jelini kullanıyorum ve çok memnunum 2. yapışımda etkisini göstermişti halada devam ediyorum

bende 3ü bir aradayı kullanıyorum çok memnunum bir ayda etkisini gösterirmiş ama ilk kullanımda bile bi ferahlık geldi yüzüme valla :)
geçen günde makyaj temizleme sütünü aldım hem yüz hem göz için kullanılıyomş gözlerimi biraz yaktı ama o mu yoksa rimel mi yaktı anlayamadım sonuç olarak memnunum yani :)

bende 3ü bir aradayı kullanıyorum çok memnunum bir ayda etkisini gösterirmiş ama ilk kullanımda bile bi ferahlık geldi yüzüme valla :)
geçen günde makyaj temizleme sütünü aldım hem yüz hem göz için kullanılıyomş gözlerimi biraz yaktı ama o mu yoksa rimel mi yaktı anlayamadım sonuç olarak memnunum yani :)

canım o urun benım de gozumu yakıyor ben sadce yuzumu temızlemek ıcın kullanıyorum :)

kafeinli göz altı roll on u fena değil ama mucizevi bişi değil. gözaltını rahatlatıyor, serinletiyor, yorgun görünümü biraz azaltıyor sanki. ama nemlendirici değil, kesinlikle gözaltı kremini kullanmaya devam etmelisin, bu ürün sadece ona bir takviye olabilir.

bunun bir de renkli olanı var, yani göz altı kapatıcısı. yine aynı şekilde roll onlu. kıvamı çok likit olduğu için gözaltında çizgilerde birikme yapmıyor ve doğal duruyor. cildinle gözaltıların arasında ciddi bir renk tonu farkı yoksa gerçekten dengeliyor rengi.

Eki Görüntüle 226509

benim gözaltım ciddi sorunlu nemsiz komedon var çooooook mor nemsiz olduğu için kırışıklığa çok meyilli...
çok makyaj yapmak istemediğimde göz çevresi nemlendiricimi sürdükten bir kaç dk sonra bu ürünü kullanıyorum
oldukça doğal duruyor
uygulaması kolay olduğu için arada ihtiyaç anında tekrarlıyorum
hatta bazen aşırı makyaj yaptığım zaman bile bu ürünle rötuş yapabiliyorum
çok memnunum

Garnier roll on tam bir felaketti benim için göz altımda kızarıklar hatta soyulmalar meydana geldi.
Dermatologtan yediğim zılgıtta hak getire sağlığınız 10-15 liralık şeylerle riske atmayın.

mavi şişe tonik ve gene mavi şişe ferahlatcı yüz yıkama jelini kullanıyorum, toniği gayet güzel yüzdeki kiri çok güzel temzliyor alkolün fazla olduğnğ düşünenler olabilir ama ben gayet memnunum, ferahlatıcıda banyo yaparken en son çıkmadan önce onunla yüzümü yıkayıp çıkıyorum çıkan ufak tefek sivilcelerime iyi geliyor ve yarattığı feahllık hissiyle gözeneklerimin temizlendiğini düşünüyorum

ben syah noktalar için olan tonğini kullandım 1 hafta kullandıktan sonra yüzüm çok parlamaya başladı yağlı değildi ama öle gözüküyodu hiçte bi etkisini görmedm

3'ü bir aradasını kullanmıştım güzeldi. Hem uygun hem de kalitesiz değil. Zaten Loreal'le aynı firma üretiyor :)

Göz altı morlukları için yeşil olan roll on'undan kullandım, göz çevremi acaip kuruttu, soyulmalar başladı.. Hemen bıraktım kullanmayı.. Ama kapatıcı sarı olan roll on'u güzel onu kullanıyorum..

Güneş kremini de kullandım, memnun kaldım..

$3u1arada450x600.jpg

Bu üründen almayı düşünüyorum.
Fakat bir şey öğrenmek istiyorum..
Sadece siyah noktalara mı iyi geliyor yoksa sivilcelerede faydası oluyor mu?
Derinden mi temizliyor?

Eki Görüntüle 392324

Derinden mi temizliyor?

ben maske olarak kullanıyorum.temizleyici olarak ne yapıyor bilmiyorum.ama güzel.uzun vadede daha iyi sonuçlanacağını düşünüyorum

Eki Görüntüle 392324

Derinden mi temizliyor?

bu tür ürünler sivilceli ciltler için pek tavsiye edilmez
içinde ki parçacıklar siz yüzünüzü yıkarken sivilceleri patlatır ve sivilcenin içinden çıkanlar dağılıp daha çok sivilce olmasına neden olur

bu tür ürünler sivilceli ciltler için pek tavsiye edilmez
içinde ki parçacıklar siz yüzünüzü yıkarken sivilceleri patlatır ve sivilcenin içinden çıkanlar dağılıp daha çok sivilce olmasına neden olur

Aslında genellikle bu ürünler akneye ve sivilceye meyilli ciltler içindir.
Ki sivilceleri patlatmaz bu tarz ürünler, benzeri ürünleri daha önce kullandım.
Sivilceleri kurutur ve yeni sivilce oluşumunu önler.
Benim sivilcem yok, karma bir cildim var ama yinede karma ciltler sivilceye meyilli..
T bölgem yağlı.
Ve bu nedenden ötürü siyah noktalarım var.
Ürünün tam olarak ne işe yaradığını öğrenmek istedim.
Derinden temizliyorsa, alıcam.
Bir işe yaramıyorsa başka ürünlere yönelicem.
Çünkü sabah akşam yüzümü defalarca yıkamaktan sıkıldım.

Şu aralar bende günlük temizleyici arayışındayım
Malesef sivilcelerim var benim,alsam mı almasam mı kararsım kaldım şimdi

Back