• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garnier Tecrübeleri

2 günde siyah noktalarının azaldığını yazmış en son yazan kullanıcı
Denemek lazım
Sivilcelerimi geçirmesini beklemiyorum zaten
Temizleyici olarak kullanmayı planlıyorum

Canım yalnız altını çizerek söylüyorum 'İlihaplı Sivilcelere' sahipsen tavsiye edilmiyor.
Ama onun dışında ciltekki parlamayı azaltıyormuş.
Günlük temizleyici olarak kullananda varmış 3 günde 1 maske olarak uygulayanda.
Sivilcelerin ufak değilse, iltihaplıysa ve büyük büyükse kullanma.

Tavsiyeni dikkate alacağım
İltihaplı sivilcelerim yok şuanda
Fırsatı değerlendirip bu günlerde deneyeyim o zaman
Yarın bulabilirsem alırım,yazarım sanada :34:

Bugün kadar bu markadan hangi ürünü aldıysam ben memnun kaldım en son bb kremini aldım 2 kat kullanınca fondöten gibi hatta ben l'orealin fondetini kullanıyorum normalde garnier in bb kremini daha çok beğendim... göz makyajı temizlemek için de ürünlerini kullandım çok memnunum ben...

Bimlerde satılıyor.
9 tlye.
Ben Bim den alıcam.
Fırsatı kaçırmamak lazım.

Canım buraya bi daha bakar mısın bilmiyorum ama ben anca bugüne alabildim ürünü
Bizim buralarda kozmetikçi falan pek yok,bugün yol üstünde bim gördüm hemen girdim ve aldım
Umarım memnun kalırım,sen ne yaptın aldı mı?

bu markayi kotulemek istemem ama surekli aklima takilan bir konu var...
Garnier'in urunleri surekli indirimde...sampuanlari ve kremleri indirimden dusmuyor...
neden?
zannetmeyin ki 2-3 haftada bir yapilan indirimden bahsediyorum...surekli...yani her hafta mutlaka 3-4 urunu indirimli...
anlam veremiyorum...rafa bakiyorum diger urunlerdeki urun indirimleri normal...fakat Garnier'i satmak icin surekli indirimde tutuyorlar gibi bir durum soz konusu yasadigim ulkede...
o yuzden artik raflarda kendisini direkt es geciyorum...
zaten drugstore urunu cildime cok kullanmam, kullanacaksam anca peeling falan, ama bunlari bile Garnier'dan secmiyorum cunku guvenmiyorum bu markaya...
drugstore deyince akla ilk gelen Neutrogena olmali urunleri cok kaliteli ciddi sekilde tavsiye ederim ancak urunlerini secerken cok dikkatli olmak gerekiyor cunku bir cogu yagli ve karma ciltlere uygun...
2 hafta once bir peelingini aldim, ama kopuklu ayni zamanda, yani hem peeling yapiyorsunuz hem de yuzunuzu temizliyorsunuz :12:
adini merak eden olursa yazarim unuttum simdi :1:

ben neutrogena yüz temizleyici kullandım, 5 para etmez, zerre olumlu yanını görmediğim gb cildimi de yağlandırdı :19:
garnier saf ve temiz 3ü 1aradanın ikinci tüpünü kullanıyorum ve çok memnunum, müthiş bir temizlik ve ferahlık hissi veriyor, ışıldıyor resmen cildim,
ayrıca daha önce tavsiye ettiğim arkadaşlarım da vazgeçemediler kullanmaya devam ediyorlar,
fiyatı da çok uygun tavsiye ederim kızlar
:12:

Ben garnierin yeşil elmalı serisini kullandım temizleyici, tonik ve gündüz kremini çok memnundum. zaten gündüz kremi yeşil elmalı değil de bi çiçek ismi vardı oymuş içindeki ve matlaştırıcı özelliği vardı yüzüm hiç parlamıyordu aşıktım o kreme :) En son alacağım zaman kalmamıştı çoğu yerde, nivea indirimdeydi onu aldım ondan da memnunum.

makyaj temizleme sütünü kullanıyorum , saf ve temiz 3ü bir arada kullanıyorum bi de sivilce karşıtı kapatıcı rollon kullanıyorum 3ündende memnunum :40:

Bende makyaj temizleme sutunu yeni bitirdim cok hos:)) Turkiyede rastlamadim ama sac kremi ve jolesi var onlardanda cok memnunum miss gibi kokuyosunuz:)) bide yuz yikama jeli var krem kivaminda cildi cok guzel arindiriyor tavsiye ederim.

3'lu yuz temizleme jelini kullandim, gayet guzeldi.
Sac urunlerini de begenmistim.
Ama bir nemlendiricisi var 15 faktor gunes korumali, onu begenmedim. Yuzumde vicik vicik durmustu, ama kokusu harikaydi :D

parça parça aklıma geldi:) bb cremi beğenenler olmş burda duyup aldım ama verdiğim paraya yazık oldu ne kapatıcılığ var ne bişe

greyfurtlu yüz temizleme jeli falan var da bunların yararı yokmuş cilde kozmetik markası diye normal eczanelerde satılan ürünler iyiymiş diye duydum ben garnierın peelingini kullanıyorum burnumdaki siyah noktalar için ondan memnunum ama:)

kızlar yeni çıkan bb kremini kullanan varmı nasıl bişey iyimi acaba.ben föndoten özelliğini değil de diğer özelliklerini merak ediyorum.

Göz makyaj temizleyicisi hiç güzel değil,gözünüzü aşındırıyorsunuz resmen silebilmek için.
3ü birarada yüz yıkama jelini çok seviyorum.

BB'yi denemek istiyorum ben ama emin olamıyorum.Beğenenler var mı?Hangi yönünü beğendiniz?Fondöten olarak onu mu alsam acaba diyorum da.

Göz makyaj temizleyicisi hiç güzel değil,gözünüzü aşındırıyorsunuz resmen silebilmek için.
3ü birarada yüz yıkama jelini çok seviyorum.

BB'yi denemek istiyorum ben ama emin olamıyorum.Beğenenler var mı?Hangi yönünü beğendiniz?Fondöten olarak onu mu alsam acaba diyorum da.

Ben çok beğendim BB'sini,cildini ağırlaştırmıyor,kapatıcılığı da güzel üzerine bir kat pudra geçiyorum ben,o zaman porselen gibi oluyor yüzüm :)

bu marka bana diğer kozmetik ürünlerine göre daha bitkisel geldi ve daha ucuz geldi bb krem saf ve temiz 3'ü bir arada maviyle yeşil roll on ve kuzenimde olan birkaç ürününü denedim.onun cildi pürüzsüzdü hiç siyah nokta ve sivilce yoktu banyosu garnier ürünleriyle doluydu bu ürünü almayı çoğaltmamda biraz bu yüzden oldu ilk mavi sivilce ürününü kullandım bir ferahlık veriyor hafif kurutuyor tekli sivilcelerde alevini alıyor ve çok güzel bitkisel bir ürün olduğunu hissettiriyor neredeyse hepsini bitirmiştim kaybettim yeşilini annem kullanıyor bende arada kullanıyorum oda çok güzel bbkremde iyi. 3'ü bir arada bana çok çok iyi gelmedi ama oda iyi fiyatına göre hele.jel çeklinde temizleyicileri felan çok iyidi ben alırsam pahalı ürün almayacam artık evdekiler bitsin ucuz diye bende başta tereddüt etmiştim ama kullanınca daha bitkisel ucuz ve etkili olduğunu gördüm.

Back