bu markayi kotulemek istemem ama surekli aklima takilan bir konu var...
Garnier'in urunleri surekli indirimde...sampuanlari ve kremleri indirimden dusmuyor...
neden?
zannetmeyin ki 2-3 haftada bir yapilan indirimden bahsediyorum...surekli...yani her hafta mutlaka 3-4 urunu indirimli...
anlam veremiyorum...rafa bakiyorum diger urunlerdeki urun indirimleri normal...fakat Garnier'i satmak icin surekli indirimde tutuyorlar gibi bir durum soz konusu yasadigim ulkede...
o yuzden artik raflarda kendisini direkt es geciyorum...
zaten drugstore urunu cildime cok kullanmam, kullanacaksam anca peeling falan, ama bunlari bile Garnier'dan secmiyorum cunku guvenmiyorum bu markaya...
drugstore deyince akla ilk gelen Neutrogena olmali urunleri cok kaliteli ciddi sekilde tavsiye ederim ancak urunlerini secerken cok dikkatli olmak gerekiyor cunku bir cogu yagli ve karma ciltlere uygun...
2 hafta once bir peelingini aldim, ama kopuklu ayni zamanda, yani hem peeling yapiyorsunuz hem de yuzunuzu temizliyorsunuz
adini merak eden olursa yazarim unuttum simdi
bende 3ü bir aradayı kullanıyorum çok memnunum bir ayda etkisini gösterirmiş ama ilk kullanımda bile bi ferahlık geldi yüzüme valla :)
geçen günde makyaj temizleme sütünü aldım hem yüz hem göz için kullanılıyomş gözlerimi biraz yaktı ama o mu yoksa rimel mi yaktı anlayamadım sonuç olarak memnunum yani :)
kafeinli göz altı roll on u fena değil ama mucizevi bişi değil. gözaltını rahatlatıyor, serinletiyor, yorgun görünümü biraz azaltıyor sanki. ama nemlendirici değil, kesinlikle gözaltı kremini kullanmaya devam etmelisin, bu ürün sadece ona bir takviye olabilir.
bunun bir de renkli olanı var, yani göz altı kapatıcısı. yine aynı şekilde roll onlu. kıvamı çok likit olduğu için gözaltında çizgilerde birikme yapmıyor ve doğal duruyor. cildinle gözaltıların arasında ciddi bir renk tonu farkı yoksa gerçekten dengeliyor rengi.
Eki Görüntüle 226509
Eki Görüntüle 392324
Bu üründen almayı düşünüyorum.
Fakat bir şey öğrenmek istiyorum..
Sadece siyah noktalara mı iyi geliyor yoksa sivilcelerede faydası oluyor mu?
Derinden mi temizliyor?
Eki Görüntüle 392324
Bu üründen almayı düşünüyorum.
Fakat bir şey öğrenmek istiyorum..
Sadece siyah noktalara mı iyi geliyor yoksa sivilcelerede faydası oluyor mu?
Derinden mi temizliyor?
bu tür ürünler sivilceli ciltler için pek tavsiye edilmez
içinde ki parçacıklar siz yüzünüzü yıkarken sivilceleri patlatır ve sivilcenin içinden çıkanlar dağılıp daha çok sivilce olmasına neden olur
Şu aralar bende günlük temizleyici arayışındayım
Malesef sivilcelerim var benim,alsam mı almasam mı kararsım kaldım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?