Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yağlı ciltler için olan yüz kremini aldım ve memnun kaldımç çok güzel nemlendiriyor. 3ü1 arada temizleyicisinden de memnunum. saç boyasını da kullandım, o da güzel, saçları yumuşacık yapıyor, diğer marka boyalar gibi sertleştirmiyor. güzel de renk veriyor, memnun kaldım
Garnier Kafeinli Göz Roll-On kullanan var mı ?? dikkatimi çekti ama almayada cesaret edemedim açıkçası
Dışı yeşil olan bi roll on u var berbat..Ama 3 ü 1 arada peeling 3. Kutum süper.Bide su yeni cıkan fırçalı temizleyicisi güzel.He bide kuru ciltler icin olan temizleme sütü ve nemlendiricisi güzeldi..
2 sorum olacak drugstore ne demek.nide kullandığını merak ettim adını yazarsan sevinirimbu markayi kotulemek istemem ama surekli aklima takilan bir konu var...
Garnier'in urunleri surekli indirimde...sampuanlari ve kremleri indirimden dusmuyor...
neden?
zannetmeyin ki 2-3 haftada bir yapilan indirimden bahsediyorum...surekli...yani her hafta mutlaka 3-4 urunu indirimli...
anlam veremiyorum...rafa bakiyorum diger urunlerdeki urun indirimleri normal...fakat Garnier'i satmak icin surekli indirimde tutuyorlar gibi bir durum soz konusu yasadigim ulkede...
o yuzden artik raflarda kendisini direkt es geciyorum...
zaten drugstore urunu cildime cok kullanmam, kullanacaksam anca peeling falan, ama bunlari bile Garnier'dan secmiyorum cunku guvenmiyorum bu markaya...
drugstore deyince akla ilk gelen Neutrogena olmali urunleri cok kaliteli ciddi sekilde tavsiye ederim ancak urunlerini secerken cok dikkatli olmak gerekiyor cunku bir cogu yagli ve karma ciltlere uygun...
2 hafta once bir peelingini aldim, ama kopuklu ayni zamanda, yani hem peeling yapiyorsunuz hem de yuzunuzu temizliyorsunuz
adini merak eden olursa yazarim unuttum simdi
bende 3ü 1 aradasını kullanıyorum
memnunum . yazın çok düzenli kullanıyordum bu aralar biraz aksattım
ve düzenli kullandığım zamanlarda siyah noktalarım tamamen geçmişti
t bölgesi yağlı bir cilde sahibim
bu ürün yağ dengesini çok iyi yapmıştı
tavsiye ettim çevremdekilerde alıp kullanmışlardı memnun kaldı hepside