Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaGarnier ColorNaturals Bakır Alevi.resimli
ya şimdi benim kafam karıştı çok soru sorup da bunaltıyorum özür dilerim kıslar
şimdi ben dedim ki daha açık olur mu benim saçlardan evet açık olur dediniz sonra da koyu renk dediniz ben anlamadım tam olarak? bilemedim ben onuuu ühühü
kendi kızılından daha açık bi kızıl bu renk.. ama ilk boyandığında kutudaki renkten bi iki ton koyu çıkıcak.o yuzden fazla uzun tutma boyayı saçında...
ben de tarçın bakıra boyuyorum ama çok aktığı için uğraşmaktan bıktım kalıcı bir renk olsun istiyorum bi ara igoranın yoğun bakırına boyadım o da güzel bir renk ama o da aktı şimdi de garnieri denemek istiyorum cesaret edebilirsem denicem.
kızlar bu arada ben de boyadım çok güsel oldu saçlarımın uçları daha açık rengi ah hepsi aynı renk olsa da daha güsel olsa neyse bi kaç boyamada hepsi aynı renge oturur heralde :)zemuszemus