Bence güzelce önce okulunu bitir. Mesleğine başla paranı kazan inan bana ondan sonra herşeyin çok daha güzel olucakMayıs ayında ilacı bıraktım baya iyiydim şimdi de iyiyim ama bazen düşünceler kafamı karistiriyor
Örneğin sınava giriyorum. Bildiğim ne varsa yazıyorum. Kağıdı vermeden önce bakıyorum ne yazdığıma kontrol amaçlı. Sınavdan çıkınca ne yazdığımı unutuyorum. "Acaba adımı doğru yazdım mi? Acaba kağıda yanlış bir şey yazdım mi?" diye düşünüp duruyorum. Kağıdı vermeden önce 2 3 defa kontrol ediyorum halbuki ama ne yazdığımı unutup korkuyorum.
Aynı şekilde hoşlandığım/beğendiğim çocukla yüz yüze tanışmadık henüz. Çünkü o şuan askerde ben ise okuyorum. Ailesi beni beğeniyor ama bu iş okul bitmeden olmaz. Geçen sene sosyal medyadan ekledim. Bu yüzden arkadaşım onu sevdiğini anlamıştır dedi bana saçma geliyor ama arada evham yapıyorum. Daha önce yaşadıklarımdan dolayı benimle dalga geçerse diye korkuyorum.
Benimle aynı dertleri yaşayanlar var mı? Yaşayan varsa nasıl başa cikiyorsunuz?
Seneye haziranda bitiyor ama sınav kağıdına yanlış bir şey yazmaktan korkuyorum işte en kötüsü de buBence güzelce önce okulunu bitir. Mesleğine başla paeanı kazan inan bana ondan sonra herşeyin çok daha güzel olucak
Anlamadım platonik misiniz çocuğa, çocuğun sizinle ilişkisi mi var yoksa kendi kendinize mi plan yapıyorsunuz?Mayıs ayında ilacı bıraktım baya iyiydim şimdi de iyiyim ama bazen düşünceler kafamı karistiriyor
Örneğin sınava giriyorum. Bildiğim ne varsa yazıyorum. Kağıdı vermeden önce bakıyorum ne yazdığıma kontrol amaçlı. Sınavdan çıkınca ne yazdığımı unutuyorum. "Acaba adımı doğru yazdım mi? Acaba kağıda yanlış bir şey yazdım mi?" diye düşünüp duruyorum. Kağıdı vermeden önce 2 3 defa kontrol ediyorum halbuki ama ne yazdığımı unutup korkuyorum.
Aynı şekilde hoşlandığım/beğendiğim çocukla yüz yüze tanışmadık henüz. Çünkü o şuan askerde ben ise okuyorum. Ailesi beni beğeniyor ama bu iş okul bitmeden olmaz. Geçen sene sosyal medyadan ekledim. Bu yüzden arkadaşım onu sevdiğini anlamıştır dedi bana saçma geliyor ama arada evham yapıyorum. Daha önce yaşadıklarımdan dolayı benimle dalga geçerse diye korkuyorum.
Benimle aynı dertleri yaşayanlar var mı? Yaşayan varsa nasıl başa cikiyorsunuz?
Kendine güven lütfen bunca zaman yanlış şeyler yazmamışsın son sınavlarında da yazmassın merak etmeSeneye haziranda bitiyor ama sınav kağıdına yanlış bir şey yazmaktan korkuyorum işte en kötüsü de bu
İnşallahKendine güven lütfen bunca zaman yanlış şeyler yazmamışsın son sınavlarında da yazmassın merak etme
Evet öyle bıraktımAnlamadım platonik misiniz çocuğa, çocuğun sizinle ilişkisi mi var yoksa kendi kendinize mi plan yapıyorsunuz?ilacı doktor kontrolünde bıraktınız değil mi?
Genç arkadaşım kendinde misin? Çocuğun senden haberi yok sosyal medya hesabında öylesine ekli birisin sen. Nasıl onunla ilişki evlilik hayali kurabiliyorsun kiEvet öyle bıraktım
Ya şimdi yüz yüze tanışmadık ama arkadaşım geçen sene sosyal medyadan istek attığım için onu sevdiğini anlamıştır dedi. Bu yüzden geçen sene çok korktum ama bilmiyorum umarım ileride onu eklememi sorun etmez.
Evet haberi yok benden zaten şimdi olsun istemiyorum çünkü okulum var. Arkadaşım dedi senin onu sevdiğini anlamistir istemiyordur diye işte onu sevdiğimi anlamasindan korktum geçen sene. Ama o arkadas beni aldatan pisliğin biri cikti. Artık onun dediği hiçbir şeye inanmıyorum. Şuan sosyal medya hesaplarimi da kapattimGenç arkadaşım kendinde misin? Çocuğun senden haberi yok sosyal medya hesabında öylesine ekli birisin sen. Nasıl onunla ilişki evlilik hayali kurabiliyorsun kiBelki hoşlandığı biri vardır ya da bir flörtü vs. Askerden döner dönmez biriyle nişanlanırsa şaşırma lütfen zira senden haberi yok çocuğun. Psikolog yardımını ihmal etmeyin ve lütfen çocuktan habersiz ilişki hayalleri kurmayın, sağlıklı değil bu durum. Hani sizle konuşur flörtleşir sevgili olursunuz vs anlarım ama sosyal medya hesabınızda ekli olması bir anlam ifade etmez.
Bakın size tavsiyem kimse hakkında (sevgiliniz eşiniz olmadığı müddetçe) hayal kurmamanız, gerçekliğe odaklanmanız. Üniversite öğrencisi genç bir kız olarak faaliyet gruplarına katılın, klüplere katılın. Sosyalleşin, oradaki gençler ile arkadaşlıklar kurun. Gerisi size kalmış.Evet haberi yok benden zaten şimdi olsun istemiyorum çünkü okulum var. Arkadaşım dedi senin onu sevdiğini anlamistir istemiyordur diye işte onu sevdiğimi anlamasindan korktum geçen sene. Ama o arkadas beni aldatan pisliğin biri cikti. Artık onun dediği hiçbir şeye inanmıyorum. Şuan sosyal medya hesaplarimi da kapattim
Cocugun ailesi beğeniyor beni özellikle de annesi. Hayatında birisi yok hoşlandığı vs. Bu bilgi kesin bu arada sağlam bi kaynaktan aldım.
Fazla umutlanmiyorum zaten ama çok hoşlandım ondanBakın size tavsiyem kimse hakkında (sevgiliniz eşiniz olmadığı müddetçe) hayal kurmamanız, gerçekliğe odaklanmanız. Üniversite öğrencisi genç bir kız olarak faaliyet gruplarına katılın, klüplere katılın. Sosyalleşin, oradaki gençler ile arkadaşlıklar kurun. Gerisi size kalmış.