Garip olay

Biliyorum o yüzden kibleyip geçiyorum .memleketim insanının başkasının mutsuzluğundan yaşam enerjisi aldığını bilmeyen mi kaldı ayol

Şu yazdığım esprili yoruma kib ile karşılık vermek? Değişik bir ruh hali olsa gerek.
Siz gaipten sesler duymaya devam o halde...

Alti ustu bip sesi gelmis. Tuhaf sayilabilmesi icin en azindan selâ falan duyman lazim bence.

Burada uzun süre takılan bayanlar bir süre sonra herşeyi kendilerine mübah görüyorlar ilginç.

Yahu konunun alakasızlıgına karar vermek adminlerin işi , ha cok saçma geldi kible geç..

Burada uzun süre takılan bayanlar bir süre sonra herşeyi kendilerine mübah görüyorlar ilginç.

Yahu konunun alakasızlıgına karar vermek adminlerin işi , ha cok saçma geldi kible geç..
Sorma aynen öyle .üstelik ne hikmetse adminler de buna prim veriyor . Ve o kadar tahrik üzerine konu sahibi en sonunda hakkı olarak üslübunu bozuyor ve ban yiyor .nefret ettim artık bu siteden .iyice kalitesizleşti.adminler neye hizmet ettiklerini açıklasın ona göre davranmasını biliriz .!!!! Konuyu sabote edip ego tatmini yapanlar yerine ben ceza alıyorum ne biçim yöneticisiniz !!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…