• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip olacak ama..

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.828
3.147
133
Günaydın herkese. Böyle bir konuyla size geleceğimi hiç düşünmezdim.
Geçen gün ismini vermek istemediğim bir siteden yun ve sis sipariş ettim. Bugün kendilerine yazdım whatsapp hattından bir şey sormak için. Kargo ücretinin 15 tl olduğu ve bunun için 15 tl daha sipariş vermem gerektiğini söylediler. Ben de zaten başka şeyler alacaktım diyerek sipariş verdim ama acaba bu işte bir bit yeniği mı var. Hani diyorum ki olsaydı daha büyük bir meblağ isterlerdi. Bu işlerde acemiyim böyle deneyimleri olanlar bir paylaşabilirse sevinirim.

sipariş ettiğinizde ürünün ödemesini yaparken kargo dahil değilse onu da ödüyorsunuz zaten. ya da ekranda yazar "siparişinizi şu tutara tamamlarsanız kargo bedava" diye. bu işte bir gariplik var. siz kapıda ödeme şeklinde mi sipariş verdiniz?

sipariş ettiğinizde ürünün ödemesini yaparken kargo dahil değilse onu da ödüyorsunuz zaten. ya da ekranda yazar "siparişinizi şu tutara tamamlarsanız kargo bedava" diye. bu işte bir gariplik var. siz kapıda ödeme şeklinde mi sipariş verdiniz?

Ucretsiz kargo icin mi 15 tl daha ekleyin dediler.
65 tl üstü bedavaymış ama bu kadar bir alışveriş yapmadım yapmam. Ekranda yazmadı ben whatsapp numarasına yazdım. Daha siparişleri onaylamamıştım 15 tl daha ekleme yaptım şimdi onaylandığını söylediler. Sitenin adini da veremiyorum belki burada sayfalari vardir ifsa olurum korkusundan

Bende yasamistim belirli bir limitin uzerinde kargo yapmayanlar var misal 50 tl lik olmayinca alisveris onaylanmiyor fakat merak ettigim 15 tl kargo ucreti yuksek geldi bana alacaginiz seyler ya agir yada baska sehirden geliyor cunku genelde 8_9tl dir de

65 tl üstü bedavaymış ama bu kadar bir alışveriş yapmadım yapmam. Ekranda yazmadı ben whatsapp numarasına yazdım. Daha siparişleri onaylamamıştım 15 tl daha ekleme yaptım şimdi onaylandığını söylediler. Sitenin adini da veremiyorum belki burada sayfalari vardir ifsa olurum korkusundan
tamam o zaman ödeme yapmadan sipariş onaylanmadan yazıştıysanız doğrudur. tedirgin olmanıza gerek yok.

Bende yasamistim belirli bir limitin uzerinde kargo yapmayanlar var misal 50 tl lik olmayinca alisveris onaylanmiyor fakat merak ettigim 15 tl kargo ucreti yuksek geldi bana alacaginiz seyler ya agir yada baska sehirden geliyor cunku genelde 8_9tl dir de
Ben kıbrısta yaşıyorum da istanbuldan gelecek

tamam o zaman ödeme yapmadan sipariş onaylanmadan yazıştıysanız doğrudur. tedirgin olmanıza gerek yok.
Hayır şöyle oldu kredi kartımdan geçen gün online ödeme yaptım 15.50 tl kadar. Sonra baktım ki benim yaşadığım semt onların listesinde yokmuş sorun olur mu diye yazmıştım. Kargo ücretine geldi konu onu nasıl ödeyeceğimi sordum 15 tl lik siparis oluşturursanız bu sekilde odenir dediler. Ben de zaten bir şeylere daha ihtiyacım vardı diye düşünerek aldım.
Ama dolandırıcılık olsa daha yüksek bir meblağ istemezler miydi ?

Yok yok hayır kendi web sayfalarından aldim. Sayfalarini takip ediyorum ama oradan satin almadim almam da.

sıkıntı var gibi ya. ama olan olmuş ekstra 15 liralık daha almışsın. bak bakalım siparişler sıkıntı olacak mı,ama yine de bir daha böyle yerlerden almamaya çalış :)

Hayır şöyle oldu kredi kartımdan geçen gün online ödeme yaptım 15.50 tl kadar. Sonra baktım ki benim yaşadığım semt onların listesinde yokmuş sorun olur mu diye yazmıştım. Kargo ücretine geldi konu onu nasıl ödeyeceğimi sordum 15 tl lik siparis oluşturursanız bu sekilde odenir dediler. Ben de zaten bir şeylere daha ihtiyacım vardı diye düşünerek aldım.
Ama dolandırıcılık olsa daha yüksek bir meblağ istemezler miydi ?
yok bence dolandırıcık değil. siz bekleyin kargonuzun gelmesini. ama istanbul-kıbrıs biraz uzun sürer kargo süreci.

sıkıntı var gibi ya. ama olan olmuş ekstra 15 liralık daha almışsın. bak bakalım siparişler sıkıntı olacak mı,ama yine de bir daha böyle yerlerden almamaya çalış :)
Ya benim derdim aslında şey, nisan ayında bebek gelecek ona patik yapmak istiyorum. Turkiyeye gitmeme 1 ay var. Evde kedi oldgu için rahat rahat oremiyorum ama kibrisa şubatta döneceğim. Hemen başlayıp kolaylamakti amacim.
Millet makyaj malzemesinden dolandırılır ben el işi :KK200:

İfşa olsanız ne olacak, ürünlerinizi mi göndermeyecekler:işsiz:
Bir siteden sipariş vermeden önce internetten araştırın güvenilir olduğuna emin olduktan sonra siparişinizi verin derim.

İfşa olsanız ne olacak, ürünlerinizi mi göndermeyecekler:işsiz:
Bir siteden sipariş vermeden önce internetten araştırın güvenilir olduğuna emin olduktan sonra siparişinizi verin derim.
Her yere baktım aslında. Buradan da baktım birisi hatta buradan aldım hiç de sıkıntı çıkmadı demiş. E buradan onayı aldıysa diyip...
Yok hayır tabi de bilmiyorum etik değil gibi geldi bana. Bir de site adı vermek yasak mı bilmiyorum Mune Mune

Back
X