Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çaponiler Japonyada bir klandır ve kendi toluluklarında çok garip adetleri vardır. Bu adetler allahtan Türkiyede yokta hepimiz rahatız.İşte videosu gözlerinize inanamayacaksınız. :1no2:
bu kadınlarla anlaşmışlardır ya kamera akası falan heralde ama boyle bır sakada olmaz yani ben sanmıyorum neresi olursa olsun yaşatmazlar:1shok:
ne yapıyorlar demişsiniz: sokakta etekle yuruyen bayanların etegini kaldırıp iç çamaşını aşağı indiriyorlar
kadınlarda sok oluyo fılan ıkıncısıne ucuncusune gecıyo bır suru kadına yapmıslar sonuan kadar ızlemedım de ımkansız bunu yapabılmelerı kafamçokkarıştı
kıyamet alametleri dedikleri bu olsa gerek...tövbe tövbe yaa ne diyeyim ki allah yardım etsin orada yaşayan bayanlara...:çok üzgünüm: böyle yapan erkeklerin...Kötü Kazen