• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip bulur muydunuz?

moonthe

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2023
570
339
23
Merhabalar herkese. Sizlere danışmak istediğim bir şey var. Ben misafirliklere giderken yanımda terliğimi götürüyorum. Aslında terlik değil de 2-3 cm topuğu olan bir ayakkabı. Eskiden böyle bir adet vardı fakat yeni nesilde benden başka kimsede bunu görmedim. Bu yüzden de bu durum beni rahatsız ediyor. İnsanların yanında çıkarıp giymek nedense beni utandırıyor. Bu arada 27 yaşındayım. Sizlere sormak istediğim evinize gelen misafir benim gibi yanında getirse garipser miydiniz?

Son düzenleme:
Merhabalar herkese. Sizlere danışmak istediğim bir şey var. Ben misafirliklere giderken yanımda terliğimi götürüyorum. Aslında terlik değil de 2-3 cm topuğu olan bir ayakkabı. Eskiden böyle bir adet vardı fakat yeni nesilde benden başka kimsede bunu görmedim. Bu yüzden de bu durum beni rahatsız ediyor. İnsanların yanında çıkarıp giymek nedense beni utandırıyor. Bu arada 27 yaşındayım. Sizlere sormak istediğim evinize gelen misafir benim gibi yanında getirse garipser miydiniz?

Ben yanımda topuklu terlik değil patik taşırım üşürsem diye.

Bir kaç kez ortamda denk geldim topuklu terliklerini çıkarıp giymişlerdi tuhafıma gitti açıkçası. Normal ev terliği veya patik neysede onlarınki böyle simli felandı. Hijyen ve soğuktan ziyade süs için gibiydi.
Ama temizse sorun etmezdim
Çok teşekkür ederim. Benimki sadece babet sevmediğim için aldığım sadece misafirlikte kullandığım 2-3 cm ince topuklu düz bir ayakkabı. Simli veya abartılı bir ayakkabı kullanamazdım

Tuhaf bulurdum ama oturup da günlerce düşünmezdim anlık o da yaştan dolayı, bizim yaşlarımızda pek yok bu davranış çünkü. Hijyen konusunda tek hassasiyetiniz bu mu yoksa gittiğiniz yerde başka davranışlarınız da oluyor mu? Sadece terlikse kimse takılmaz.

eskiden hatirliyoruk güne gelen cantasindan terligini cikartir gelirdi:))
valla bana komik gelir biri yapsa ama onun tercihi. bazen insanlar igreniyor tiksiniyor misafir terligini giymeye. bazen de mantarli mantarli insanlar giyiyorlar terlige mikrop bulastiriyorlar. Boyle bakinca cok mantiksiz degil kendi terligini giyinmek
(ben terlik hic sevmem, patikçiyim)

Misafir terlikleri oluyor zaten. Bitti bu işler. Ha ben soğuk olacağını düşünürsem patik götürüm ama ayakkabı da taşımam yav. Gerekirse alır altıma ayaklarımi otururum. Hijyenik bulmuyorsam insanları da evlerine gitmem. Çoraplı ayağım temiz kalsa nolacak sonuçta en azından bi çay filan içilecek onlar da hijyenik olmalı.

Cocuk ıcın kıyafet mı tasıyım, gıttıgım yere asla elı bos gıtmem onu mu taısyım bıde ayakkabımı taşıyım. Bn patık ınsanıyım sen seversın sevmessın ben bılmem😂😂
Ama bırı bana topluklı ıle gelse vala gulerım. Bırde tak tak ses yaparsa alt komsumda kapıda guler😏

Eskiden annemin güne gelen bir kaç arkadaşı da kapıdan girince poşeti ters çevirip terliklerini döküp giyer girerlerdi içeri :KK6: o aklıma geldi eksiden modaydı sanırım şimdi çoğu ev doğalgazlı olunca eskide kaldı en son katıldığım günde kimsede yoktu :KK28:

Tuhaf bulurdum ama oturup da günlerce düşünmezdim anlık o da yaştan dolayı, bizim yaşlarımızda pek yok bu davranış çünkü. Hijyen konusunda tek hassasiyetiniz bu mu yoksa gittiğiniz yerde başka davranışlarınız da oluyor mu? Sadece terlikse kimse takılmaz.
Pek başkasında bir şey yemeyi de sevmem ama yerim yani dışarı yansıyan sadece terlik 🙂

Misafir terlikleri oluyor zaten. Bitti bu işler. Ha ben soğuk olacağını düşünürsem patik götürüm ama ayakkabı da taşımam yav. Gerekirse alır altıma ayaklarımi otururum. Hijyenik bulmuyorsam insanları da evlerine gitmem. Çoraplı ayağım temiz kalsa nolacak sonuçta en azından bi çay filan içilecek onlar da hijyenik olmalı.
Çoğu arkadaşımızın küçük çocuğu var haliyle evlerini temizleseler dahi temiz kalma süresi çok kısa bazılarının evlerinde yerlerde gözle görünür boyutta yemek kırıntıları bile oluyor

Ben garipsemem hele ki bazen kiyafet sik oluyor, pofuduk terlikle yada ciplak ayakla hos durmuyor. Ekstra oyle de bi giyil tarzi olan biriyseniz hic garipsemem. Zaten tarziniz odur, az cok.

Yok.

Ben garipsemem hele ki bazen kiyafet sik oluyor, pofuduk terlikle yada ciplak ayakla hos durmuyor. Ekstra oyle de bi giyil tarzi olan biriyseniz hic garipsemem. Zaten tarziniz odur, az cok.
Bunu okuduğuma sevindim teşekkür ederim evet genel olarak tarzım da o şekilde olunca ayakkabı ile uyumlu oluyor

Back