Ne durumda oldugumu bilmezler ki, evet esim asiri iskolik ve hirsli bir adam. AmaY ' de boşboğazlik var ikisinden de uzak durmak en güzeli..
Sizin eşiniz yanlış hatırlamıyorsam biraz işkolikti ve biraz hırslı.. ve bu sizi çok yoruyordu .Belki de bu konuları ve sizin sabrınızı konuştular ..Kendilerince eğlenmişler fakat Ağızlarının suyu akmış belli..
Kendinizi de , ailenizi de uzak tutun.. Sağlıklı kafada değiller.
Haklisinizbelki kendi işini yapmıyo da esnaflık yapıyorsa onu kuçumsemiştir diycem de ne bileyim. insanlar konuşur, annen bunu sana söylememeliydi.
çok sevdiğim bir söz vardır dedikodu için, benim hakkımda konuşan kişi bir ok attı beni vuramadı, peki sen neden o oku yerden alıp sırtıma saplıyorsun diye.
hiç gerek yokmuş bence bu sözun sana gelmesine. annen uzulmuş kırılmış belli ama lafı ya duymazdan gelecekti, ya da ne munasebet diyecekti, o lafı sana getirmeyecekti kendini yiyeceğini bile bile.
Goruyor ve arttiriyorum:X >y+z olmuş durum.
İşinde gücünde efendi bi adam canlandı gözümde. Zaten senin eşinden de daha azını düşünemem.Ciger de onlara gore kaba saba bir adam. Esnaf cocugu, orta boylu gobekli falan. Onceden bir iflas gecirmis,sonradan toparlanmis, hayati boyunca calismis bir siradan adam yani
Arkadaş falan olsa çok haklısınız aslında, ama annesi bence dark ı düşündü. Arkalarından konuşulduğunu bilsin ona göre davransın istedi belki de.belki kendi işini yapmıyo da esnaflık yapıyorsa onu kuçumsemiştir diycem de ne bileyim. insanlar konuşur, annen bunu sana söylememeliydi.
çok sevdiğim bir söz vardır dedikodu için, benim hakkımda konuşan kişi bir ok attı beni vuramadı, peki sen neden o oku yerden alıp sırtıma saplıyorsun diye.
hiç gerek yokmuş bence bu sözun sana gelmesine. annen uzulmuş kırılmış belli ama lafı ya duymazdan gelecekti, ya da ne munasebet diyecekti, o lafı sana getirmeyecekti kendini yiyeceğini bile bile.
Tum bunlari yasadigimiz insanlari yok farzediyorum son 10-15 gundur.çok üzücü ama bir o kadar da aşina olduğumuz bir durum maalesef...
bazı insanlar evlenip kendi yuvalarını kursalar bile ilk aileleri ve onlarla bağlantılı insanlara olumsuz bir eleştiri yapılınca direkt savunmaya geçiyorlar,ne olursa olsun hep bir açıklama buluyorlar...
sana kıskanıyorsun falan demesi ise oldukça aşırı, evet muhtemelen annenin bu korumacı tavrının farkındalar ki rahatça böyle terbiyesizce meseleleri annenle konuşabilme cesaretini kendilerinde buluyorlar.
yemin etmişsin,bozma, hem şu anda öfkeyle kalkan zararla oturur canım, bu sana düşünmek için bir fırsat sağlamış oldu :)
başka bir kuzenle haber gönderme,sapık sapık konuşmayın demek de hafif kalmış.
direkt teyzenle konuşamaz mısın? ''bak teyze saygıda kusur etmem biliyorsun,ama durumumuz da bu, herkes herkesle ilgili konuşur anlarım ama artık kocama kadar laf ediliyorsa bana da artık ağır tepki verme hakkı doğar,senin hatrına rezillik çıkarmıyorum ama kızını uyar,ağzını benim ailemden çeksin'' gibi bir konuşma yapamaz mısın?
annene de söyle bence de ki, ''anne hadi biz bize laf ediyorlar ama kocama kadar dil uzatmışlar, ben de insanım sabrımın bir sınırı var,kocamın kulağına gitse böyle bir muhabbet ne kadar rezillik çıkar farkında mısın, ya sen uyar artık yeter hadi onu da yapmıyorsun gelip de bana ne dediklerini anlatma,annemsin hatrın çok tabi ki ama bu iş ileri gitmeye başladı,gözüm dönerse kimsenin hatrını falan sayamayabilirim''
kesinlikle sert çık,gerekirse annen ciddiyetini anlasın diye annene biraz soğuk yap,yani hoş bir şey değil ama şimdi düşünüyorum benim annem, yeğeni kızının kocasına kadar laf atacak,o da sakince dinleyecek bir de bana sesini çıkartma diyecek.. yok bence bu çok fazla canım.
Cok hossunuz,cok tesekkur ederimGoruyor ve arttiriyorum:
x2> y+z
yani tirnaginiz olamaz diyorum konu sahibiAzcik bosbogazlar galiba
Evet ben de tam olarak son cumlenizdeki gibi dusunuyorum. Hatta anneme de soyledim. Bunlar hep boyleydi sen goz yumdun sen inadina kol kanat oldun bu yuzsuzlere dedim. Baya baya anneme kizdim yani. Artik gozunu ac dedim.İşinde gücünde efendi bi adam canlandı gözümde. Zaten senin eşinden de daha azını düşünemem.
Bu saydıklarına sahip olamamışlar kinlenmişler belli ki.
Bide bir anda çıkmaz böyle huylar, belli ki yıllardır var kendi aralarında bi kulis.
Koyacaksan uyumayıp bekliyeyimEvet ben de tam olarak son cumlenizdeki gibi dusunuyorum. Hatta anneme de soyledim. Bunlar hep boyleydi sen goz yumdun sen inadina kol kanat oldun bu yuzsuzlere dedim. Baya baya anneme kizdim yani. Artik gozunu ac dedim.
Yeni uyeler gibi esimin fotosunu koyarmisimyorum toplamalik ahahaha
Yetmez, anket lazım: "Kocamla evlenir miydiniz?"Yeni uyeler gibi esimin fotosunu koyarmisimyorum toplamalik ahahaha
Geç olsun güç olmasın diyelim. Biriyle zaten görüşmüyordun. Diğeri de bu saatten sonra lazım değil bence.Evet ben de tam olarak son cumlenizdeki gibi dusunuyorum. Hatta anneme de soyledim. Bunlar hep boyleydi sen goz yumdun sen inadina kol kanat oldun bu yuzsuzlere dedim. Baya baya anneme kizdim yani. Artik gozunu ac dedim.
Yeni uyeler gibi esimin fotosunu koyarmisimyorum toplamalik ahahaha
Koyacaksan uyumayıp bekliyeyim
Yaa arkadaslarYetmez, anket lazım: "Kocamla evlenir miydiniz?"
Sen konu aç biz hep gelirizbir de cotardin fikrini uygularsam tamamdir bu is
Yaa arkadaslar
Inanilmaz moral oldunuz be.
Bir daha ayagim tasa takilsa konu acicam,gelin sevin beni moralim duzelsin diye
Lütfen üzülmeyin.. Ömrümüzde karşımıza daha ne gariplikler çıkacak..Bariz kıskançlıkla konuşmuşlar.Ne durumda oldugumu bilmezler ki, evet esim asiri iskolik ve hirsli bir adam. Ama
Bunu annemden baskasi bilmez.
Eglenebilirler aslinda,dalga da gecebilirler sorun etmem. Sadece benim goremedigimi sizler gorursunuz diye danismak istedim.
Cok tesekkur ederim degerli yorumunuza
bir şey söyleyeyim mi,aramda sırf kan bağı var diye bir insanın her türlü leşliğini tolere edemem,etmek zorunda değilim. akrabam diye ömür boyu aman bağımız kopmasın diye her şeyi sineye çekip alttan alacak da değilim.Kendi adima akrabaya ihtiyac duymuyorum,eksikliklerini hissetmiyorum. Annem hisseder ama 70 yasinda bu kadin. Tum anilarinda kardesleri var tika basa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?