Garip bir sorum olacak arkadaslar

darkmore

Her dedigi cikan Nostradamus-more
Pro Üye
28 Kasım 2010
41.821
138.603
798
Arkadaslar sadece bir soru sormak istiyorum, benim icin fikirleriniz onemli.
Simdi olaydaki kisileri soyle anlatayim acik net olmasi adina
Evlisiniz adiniz x olsun,iki tane de kadin kuzeniniz var. İsimleri y ve z olsun. Aralarinda sizin ve esinizin dedikodusunu yapiyorlar. (Dedikoduya asla karsi degilim bu arada )
Sonra y gelip durduk yerde annenize diyor ki “z olsa xin kocasiyla asla evlenmezdi ahdhjakdjdkak”
Aynen boyle
Umarim acik olmustur konu
Ne dusunursunuz bu durumda?

Bu arada dip not: z ile x uzun yillardir konusmuyor, z bekar. Y de yasini basini almis meslek sahibi disaridan normal gorunen,yeni bosanmis ve iliskisi olan bir kadin.

Ne durumda oldugumu bilmezler ki, evet esim asiri iskolik ve hirsli bir adam. Ama
Bunu annemden baskasi bilmez.
Eglenebilirler aslinda,dalga da gecebilirler sorun etmem. Sadece benim goremedigimi sizler gorursunuz diye danismak istedim.
Cok tesekkur ederim degerli yorumunuza

Haklisiniz

Ciger de onlara gore kaba saba bir adam. Esnaf cocugu, orta boylu gobekli falan. Onceden bir iflas gecirmis,sonradan toparlanmis, hayati boyunca calismis bir siradan adam yani
İşinde gücünde efendi bi adam canlandı gözümde. Zaten senin eşinden de daha azını düşünemem.
Bu saydıklarına sahip olamamışlar kinlenmişler belli ki.
Bide bir anda çıkmaz böyle huylar, belli ki yıllardır var kendi aralarında bi kulis.

Arkadaş falan olsa çok haklısınız aslında, ama annesi bence dark ı düşündü. Arkalarından konuşulduğunu bilsin ona göre davransın istedi belki de.

Tum bunlari yasadigimiz insanlari yok farzediyorum son 10-15 gundur.
Sanki hic yoklarmis,hic olmamislar gibi.
Annemin evdeki eski foto albumlerinden bile cikardim attim tamamini.
Yesilcam filmlerindeki gibi
Ama fotolari atarken mutlu oldum,icim rahatladi.
Evde baska izleri de yoktu zaten. Ne bir hediyeler var ne de baska bir ani. Olsaydi onlari da atardim.
Kimseyle konusmayayim diyorum, annem de zaten kesti atti,ne ölüme ne dirime gelsinler dedi
Simdilik baska kardesleriyle konusuyor annem bu meseleleri.
Ben kimseyle.
Zaten sadece 2 kuzenim 1 de teyzem kaldi.
Kendi adima akrabaya ihtiyac duymuyorum,eksikliklerini hissetmiyorum. Annem hisseder ama 70 yasinda bu kadin. Tum anilarinda kardesleri var tika basa.

Yoklarmis,hic olmamislar gibi yapayim. Kader bizi yeniden karsi karsiya getirene kadar susayim. Allahtan bir dilegim var sadece,kapima gelsinler ama ben acmayayim.
Psikopatliksa psikopatlik.

Evet ben de tam olarak son cumlenizdeki gibi dusunuyorum. Hatta anneme de soyledim. Bunlar hep boyleydi sen goz yumdun sen inadina kol kanat oldun bu yuzsuzlere dedim. Baya baya anneme kizdim yani. Artik gozunu ac dedim.

Yeni uyeler gibi esimin fotosunu koyarmisim yorum toplamalik ahahaha

Koyacaksan uyumayıp bekliyeyim

Geç olsun güç olmasın diyelim. Biriyle zaten görüşmüyordun. Diğeri de bu saatten sonra lazım değil bence.

Şaka bir yana darkmore siz yorumlarını beğendiğim üyelerden birisiniz. Bana akıllı ve güçlü bir kadınmışsınız gibi geliyor hep. Bu tip insanları da çok sallamamışsınız belli ki bugüne kadar. Meselenin özü burada bence. Siz sallamamaya devam edin. Duruşunuzu bozmayın.

Lütfen üzülmeyin.. Ömrümüzde karşımıza daha ne gariplikler çıkacak..Bariz kıskançlıkla konuşmuşlar.
Fakat Otrera nın yorumuna da katılıyorum. Anneniz de, bu kuzenlerin kredisi fazla galiba ki rahatlıkla gelip annenize o seviyede konuşmuşlar.

Yani burda sadece sizin tepki vermeniz, soğuk davranmanız etkili olmayabilir .. Artık anneniz, yeğenlerden önce sizi düşünsün ve gerekli sert tepkiyi o da versin. Belki o zaman nerede nasıl konusacakjarini öğrenirler.

Kendi adima akrabaya ihtiyac duymuyorum,eksikliklerini hissetmiyorum. Annem hisseder ama 70 yasinda bu kadin. Tum anilarinda kardesleri var tika basa.
bir şey söyleyeyim mi,aramda sırf kan bağı var diye bir insanın her türlü leşliğini tolere edemem,etmek zorunda değilim. akrabam diye ömür boyu aman bağımız kopmasın diye her şeyi sineye çekip alttan alacak da değilim.

gerçekten öyle insanlar giriyor ki hayatımıza,diyorsun ki işte kan bağı denilen şey aslında abartılıyor bir yerden sonra.

kan bağıysa bir tek sende mi var? onların akrabası değil misin sen de? ne diye hep sen susacaksın tolere edeceksin,1 olur 2 olur ama artık karşıdaki palazlanır çıkar,ben bu insanı çekmek zorunda değilim.

ama anneler işte ah anneler,seni öyle iyi anlıyorum ki,sırf onun hatrına yutuyor insan işte,tamam hır gür çıkartma ama görüşme de.

70 yaşında,bu yaşlarda duygusallık artar zaten,bırak o görüşsün,birisiyle bağını kesecekse bunu kendi görüp kendi gerekçeleriyle yapsın,haklısın :)

sen yine de dediğin gibi,asla görüşme ama anneciğinin hatrına hır gür de çıkarma,tabi eğer çirkinliğin dozunu artırırlarsa orası ayrı canım :)

yani şu son mesajından sonra daha iyi anladım,annen de kendisi görüp şahit olduğunda akrabası da olsa silebilen birisi zannımca, şu anda belki de 2-3 kişi kalmış görüştüğü diye daha duygusal davranıp alttan alıyor,ama eğer ileri giderlerse bence o da fark eder ve sana bir şey demez.

ay ne uzattım :) demem o ki şimdilik beklemede kal,inşallah o kuzen senin lafını iletmiştir,ama bir daha kulağına böyle çirkin bir şey gelirse,işte o zaman onlar düşünsün

Bence burda asıl sorun Y’de. Z eşinizle evlenmeyeceğine dair bir şey dememiş bile olabilir. Y kendi kendine kişilerin karakterine bakarak böyle bir çıkarım yapmış üzmek veya dalga geçmek için de annenize böyle bir cümle kurmuş gibi geldi. Yani Z direkt olarak X’in kocasıyla evlenmezdim dememiş olabilir. İki oynuyor sizden aldığını ona ondan aldığını size taşıyor. Sonra başkasına gidip ikinizi birden dedikodu ediyordur.

12 sayfayı okumadım ama
x'in kocasıyla y ve z' nin iletişimi var mı?
X kocasına güveniyor mu?
Neden ahmet mehmet değil de X'in kocası?
İlk beliren sorular ama sonrasında aklıma gelen daha deli sorular

İlk sayfayı okudum. He de geç demeye geldim. Hayatta en sevdiğim şeydir. Pasif direniş miydi öyle adı bile var bu tavrın. Ben nikahıma aldım mı... aldım bitti y’ye z’ye mi danışacaktım... konuşan konuşsun boşveerrr. Zaten aranız bozukmuş ne diyeceklerdi on numara koca bulmuş demezler bu durumda zaten, olumsuz konuşmaları doğal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…