İnanin gelmeye tenezzul etmezler. O kadar yuce goruyorlar kendilerini. Ama ne mal olduklarini bir anlatsam ortalik yanar.Fesat y ve z x e düşen onlsri evine bile almamak
Adamdaki özgüvene bak.Aklıma şey geldi.
İlk gorev yerimde samimi olduğum bir arkadas dediki benim esim dedi senle ve başka bir arkadaşla asla evlenmezmis
Asla onlarla anlasamam demis.
Çünkü biz dikbasliymisiz paramizi kafamıza göre harciyormusuz vs vs alt metin bu.
Bunlar bizi kötü kız yapıyormuş
Çünkü kendi karısının maaş kartı elinde kızcağız daha maaşını bilmiyordu
Bazen ekders yatti mi derdim bilmemki derdi esim bakıyor o işlere
Hatta okulun yılsonu gösterisi vardı kızcağız kuaför parasını bizden istedi borç olarak.
Cebinde o zaman için beş kuruş yoktu.
Sapikliktan belki de sadece diyecegim amaFesat teyze deme ya. Insan böyle bir seyi nasıl düşünür konuşur. Çok kötü bence.
İt urusun kervan yürüsünİnanin gelmeye tenezzul etmezler. O kadar yuce goruyorlar kendilerini. Ama ne mal olduklarini bir anlatsam ortalik yanar.
Bilemiyorum ama benim gozumden bakinca onlarin sahip olmadigi ve benim sahip oldugum tek sey namuslu ve serefli bir anne-baba.Insan hep kendinde olmayani ister ya. Bizim toplumumuzda kabul goren bir siralama var. Buyursun, belli bir yasa gelirsin, evlenirsin, cocuk yaparsin... bunun disinda bir hayat surersen herkes yadirgar ve bu siralamaya uyman icin baski yapar. Dedigin gibi daha guzel bir hayat yasiyor olabilirler ama yine de kendilerinde olmayani da istiyorlardir belki de.
Sürekli kargo geliyordu bize apartmanaAdamdaki özgüvene bak.O güçlü kadınlarla istese de evlenemeyeceğinin farkında bile değil.
Evli olmanin buyuk bir basari oldugunu mu saniyorlar bilmiyorum ki.Yazar burda diyor ki , z evde kaldı gibi laflar dönüyor ama aslında o kötü koca istemiyor yoksa o da çoktan evlenirdi mesela x in kocası aman ne işe yaramaz adam ama x aldı diyor.
bunlar yazarın lafları benim değil
ben özetlersem x evli diye herkes onu kıskanıyor
X in kalitesi herşeye degiyor demek kiNasıl olur? Nasıl y ve z hem bu kadar güzel ve zengin olup bekar kalabilirler de x o tiple koca bulur ve mutlu bir evlilik sürdürür? Evet sebep bu, kıskanıyorlarhalbuki x haddini bilip bir köşede tek başına çürüseydi içleri soğurdu.
Suc adamda degıl kı kartı kocasına verip bı de marifet gıbı sızınle evlenmezmıs diyen kadında. Sende bayılıyordun tenya gibi adama.. gelsın de sırtımdan gecinsin diye.Aklıma şey geldi.
İlk gorev yerimde samimi olduğum bir arkadas dediki benim esim dedi senle ve başka bir arkadaşla asla evlenmezmis
Asla onlarla anlasamam demis.
Çünkü biz dikbasliymisiz paramizi kafamıza göre harciyormusuz vs vs alt metin bu.
Bunlar bizi kötü kız yapıyormuş
Çünkü kendi karısının maaş kartı elinde kızcağız daha maaşını bilmiyordu
Bazen ekders yatti mi derdim bilmemki derdi esim bakıyor o işlere
Hatta okulun yılsonu gösterisi vardı kızcağız kuaför parasını bizden istedi borç olarak.
Cebinde o zaman için beş kuruş yoktu.
Arkadaşınız çok safmış yazık.Sürekli kargo geliyordu bize apartmana
Ayni apartmandayiz yaa görüyordu sinir oluyordu kendi eşimi de costururlar diye
Yani sen zaten en degerli seye sahipsin. Bunlari yapan insanlarin zarardan baska biseyleri dokunmaz ki. Cok saskinim su anBilemiyorum ama benim gozumden bakinca onlarin sahip olmadigi ve benim sahip oldugum tek sey namuslu ve serefli bir anne-baba.
Onlarda bu yok.
Birinin babasi silah,uyusturucu ve kadin ticareti yapan bir adam
Digerinin annesi de annemden yuklu miktarda borc alip sonra almadim ki diyen bir kadin.
Ben bozardım sanırım. Böyle demissin o da anneme gelmiş söylemiş. Konuşacak bi bu mu kaldı derdim sanırım.Sapikliktan belki de sadece diyecegim ama
İkisi de gayet hos guzel ve zengin kadinlar. Bir elleri yagda bir elleri balda yasiyorlar.
Amaaa madalyonun diger tarafinda bambaska seyleri var. Simdi burada kendini bir sey zanneden ve kendine alkis toplamaya calisan bir uye gibi gorunmek istemedigimden hepsini anlatamiyorum
Semsiyemi actim,biri beni arasin diye bekliyorum. Kavgayi baslatan ben olmayacagim ama bir kere daha satasan olursa diye pusuya yattim. Annem asla konusmayacaksin diye yemin ettirdi bu arada.X vaziyet alsın ortalık karışacak gibi
Annem tek bir cumle soyledi ben korktum sahsen. Cunku annem oyle degisik bir kadindir ki,ah ederse karsi taraf icin tehlike canlari calmaya baslar. Benim hakkimi,cocugumum ve torunumun hakkini sen al Allahim dedi.Neden kıskandıkları belli oldu. Ayyyynı bu model eşimin kuzeni ve onun karısı var. Bunlar baya yaşlı torun torba sahibi. Kavgasız bir gün yok evde. Her sofra başı kavga olur mu? Onlarda oluyor. O haramlar kul hakları çıkıyor tabi. Bizi hiç sevmezler. Eyvallahımız yok, birbirimizi seviyoruz, huzurumuz var ve yüzümüze yansıyor.
Benzer bir seyi ben de dusundum. Soyle ilk evliligim bittigi de kotu yola falan dusseydim,birileri beni pazarlasaydi falan rahatlatacaklardi kendilerinj muhtemelen.Nasıl olur? Nasıl y ve z hem bu kadar güzel ve zengin olup bekar kalabilirler de x o tiple koca bulur ve mutlu bir evlilik sürdürür? Evet sebep bu, kıskanıyorlarhalbuki x haddini bilip bir köşede tek başına çürüseydi içleri soğurdu.
10 yildir konusmuyorum. Babasi annemi dolandirdigi icin.Z ile konuşmamaya devam edin.
Allah allah ya,bu yeni moda falan mi,bizi birakip da kocalara mok atmak? Nedir yani amac?Aman yaa görüşmeyin ne tuhaf bı muhabbet öyle gerçi benim kuzenimde telefonda konuşurken senin kocan çirkin demiştiben hiç takmadım benim kocam çünkü başkasını ilgilendirmez
Dark bu arada dıger arkadaslara verdıgın cevaplara baktım da, guzel degılım esımde sıradan falan demıssın. Kıskanılacak bıseyımız yok demıssın yanı.
Sen bırkere cok kaliteli kadınsın yorumlarından fikirlerinden belli bu, kalite her zaman guzellestırır. Esinde gayet huzur veren duzgun bır adam, huzur kimdeyse yakısıklı odur.
Ben kendimi hep senin gibi savunurdum, birileri bana seni kıskanıyor dedıgınde baskası ıcın.. Neyimi kıskanacak ki, ıkı tane ne guzel cocugu var cıcek gıbı kocası var ondan ustun degılım bunların hıcbırı bende yok derdım.
Yalnızligini kıskanıyordur, cantanı sırtına takip kimseye hesap vermeden gezmenı kıskanıyordur, cocuksuzlugunu bile kıskanıyor olabilir onun cocuklara bakan kimse olmazsa kahve ıcmeye bile gidemez o diyordu arkadasım. Sonra olan olaylar neticesinde haklı da cıktı bunu diyen arkadasım.
Yanı onlar ustun deme, sigaranın markasını bile kıskanıyor olabilirler kıskanmak isteyen fesat kalpler her zaman bısey bulurlar. Neysekı artık dıgerıyle de gorusmeyecekmıssın.
Kendileri gibi ınsanlarla takılsın onlar, sende huzurlu hayatına bak. Elem terefıs kem gözlere şiş dıyelım kapanışı yaparken de
Valla talipler kuyrukta bekliyor gibi sacmasapan bir yoruma ne gerek vardi anlamadim. Kime ne biri evlenemiyorsa,veya evlenmiyorsa bize ne sorduk mu yookkk.Onlar herkesi kendileri gibi düşünüyorlar. Yani milletin oturup onlar hakkında konuştuğunu zann ediyorlar. Konuşan da vardır muhakkak. Eh sizinkiler de bir az eğlensin bakalım. Kimlermiş mesela talipler tanıdıklar varmıymış ) köşeye kıstırsınlar yani. Neden beğenmiyor ki artık iyi talip çıkmıyor herhalde filan desinler )) Hak ediyorlar
Elimden gelse kapinin onune koyacam kocayi da. Bak bu saat oldu hala calisiyor gelemedi. Kameradan bakip duruyorum ne zaman cikacak fabrikadan diye tik yokherifteSen şimdi bu y nin aklına uyup z nin evlenmeyeceği adamla ben niye evli kalayım dersen aportta bekliyorum haberin olsun alcam seni
benneyanginlargordum ü büyük oğluma
@sassyassyy de küçüğe alcam
Kv cilik oynarız bak çok eğlenceli olur
Ben hayatımda onun kadar sakin özverili ve cefakar kadın görmedim biliyor musunArkadaşınız çok safmış yazık.
Gelip size eşinin söylediklerini anlatmış ne yerine konulduğunun farkında değil demek ki.
Tamamen cikardim. 37 yasindayim,hatirladigim kadariyla 32 senedir dosttuk. Bitti.Ben z den çok y ye takildim hadi konuştular z de öyle demiş bulundu bunu yemeden içmeden gidip annenize yetiştirmesi açık açık kötü niyet ben y yi hayatımdan çıkarırdım
Artık girmeyin o işlere derim sonra hep sizi suçlu bulurlar. Kıskançlıktan kötü adamla tanıştırdınız olur. Böyle akrabalar kendi hallerine bırakılacakSemsiyemi actim,biri beni arasin diye bekliyorum. Kavgayi baslatan ben olmayacagim ama bir kere daha satasan olursa diye pusuya yattim. Annem asla konusmayacaksin diye yemin ettirdi bu arada.
Annem tek bir cumle soyledi ben korktum sahsen. Cunku annem oyle degisik bir kadindir ki,ah ederse karsi taraf icin tehlike canlari calmaya baslar. Benim hakkimi,cocugumum ve torunumun hakkini sen al Allahim dedi.
Benzer bir seyi ben de dusundum. Soyle ilk evliligim bittigi de kotu yola falan dusseydim,birileri beni pazarlasaydi falan rahatlatacaklardi kendilerinj muhtemelen.
10 yildir konusmuyorum. Babasi annemi dolandirdigi icin.
Allah allah ya,bu yeni moda falan mi,bizi birakip da kocalara mok atmak? Nedir yani amac?
Cok tatlisin,insani ne guzel rahatlatiyorsun yaaa. Keske yakinimda olsaydin.
Valla talipler kuyrukta bekliyor gibi sacmasapan bir yoruma ne gerek vardi anlamadim. Kime ne biri evlenemiyorsa,veya evlenmiyorsa bize ne sorduk mu yookkk.
Bir kere benim bir arkadasim bekar kiz var mi duzgun,namuslu ,sizin aileden kiz almak istiyorum demisti,cok duzgun ve yakisikli bir adamdir,z var demistim. Tanismislardi. Ona mi bozuldu anlamadim.
Elimden gelse kapinin onune koyacam kocayi da. Bak bu saat oldu hala calisiyor gelemedi. Kameradan bakip duruyorum ne zaman cikacak fabrikadan diye tik yokherifte
Onu bekleyecegime senle oynarim
Cocuktuk,6 veya 7 yasindayiz. Z ile oynuyoruz. Annesi yani teyzem durup durup tek erkek kuzenimize “z buyuyunce sana verecem” tarzinda sapikca espriler yapiyordu. Dun gibi hatirliyorum. Ki ailemizde akraba evliligi asla yok.O değil de z acaba niye kafasından acaba x'in kocasıyla evlenir miydim diye düşünmüş ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?