nereye acıcagımı bilemedim cnm yaa burclarla ilgili blüm var mı kiSanırım konunun yeri burası değil limoncu tasinicakmisin gibi bir his var içimde
işte benden bunu dyorum bana gelince cat ceza aynı seyi baskası yapınca bisey yok neyse soruma cvp verseniz süper olurGecen yemekle ilgili konu actin hemen taşıdılar üstelik ceza aldin 2 gün sonra başka bi uye aynı konuyu acti bdv de kaldı iftara ne pisireyim gibiydi heralde
Gozden kaçmış ta olabilir
Valla pek anlamam rüya yorumundanişte benden bunu dyorum bana gelince cat ceza aynı seyi baskası yapınca bisey yok neyse soruma cvp verseniz süper olur
Balığın cinsi onemli bence. Pirana falansa fena
Hmmm, bu konuda ihtilaflar var yavrum. Sen etoburlar bölümüne bak.yılan balığı olunca mesela sistem çöküyor hocam
bunu şimdi yılana göre mi yorumlıycan balığa göre mi
Hmmm, bu konuda ihtilaflar var yavrum. Sen etoburlar bölümüne bak.
ruya tabiri sitesi mi burası sence ?
ah limoncu ah. editörlere sor o zaman. konunun yeri yine ve yine bdv değilnereye acıcagımı bilemedim cnm yaa burclarla ilgili blüm var mı ki
serbest ama bölümüne konu açmak zorunda ve bdv kurallarına uymak mecburiyetinde.Şu her yorumun altina olumsuz ve ukalaca yorum atanlar. Psikolojik sorununuz mu var sizin? Isteyen istedigini sormakta serbest. Sana noluyor
dün gizlilik ile iglili bi soru sorudm yine cvp yok ayarlarla ilgili bana kimse cevap vermiyo ayrıca konumu tiye alanlar ne olucakKonu yeri bilinmiyorsa önce bir sorulur.
Editörler niye var?
Ki bildirilen veya bildirilmese de gözümüze çarpan Konuları taşıyoruz.