Siz normal zamanda insan hakları, özgürlük herkes istediği gibi yaşasın laflarını da ediyorsunuz değil mi? İnsanlar niye istediği gibi yaşayınca sapkın, örümcek kafali oluyor.. Ha siz öyle dediniz diye kimse öyle olmuyorlar da , kendimize gelince özgürlük bizim hayat tarzimiza ters bir durum olunca onlar sapkın , örümcek kafalı.. Ne güzel dünya...Evet oyle yapiyor. Bana ters geldigi icin degil normal olmadigi icin.
Sapkin zihniyetlerin dışa vurumu.
Saygi gormesi gereken bir düşünce yapisi değil.
kırılacak ben değilim üzülmeyinHer konuda seve seve gelirim ama uzgunum bu konuda sizi kirmak zorunda kalacagim :)
Yani, böyle bişeyi mesajda atması çok tuhaf olmuş bence. Bir sonraki davetinizde ben bundan sonra sadece böyle görüşebilirim diyebilirdi.
Boşverin, 20 yıl da arkadaş olsanız, bazen ilişkiler miladını dolduruyor. Hayatı akışına bırakmak lazım.
Bakın bu sizin düşünceniz, onun beyninden tam olarak ne geçtiğini bilmiyorsunuz. Belki sadece bu şekilde olanı "Allah rızasına daha uygun" diye bir inanışı vardır.Valla ben saygi duymuyorum :)
Bana zarar vermiyor olur mu hic, tum ulkeye zarar veriyor.
Valla beni alin yerden yere vurun burada yine de ayni seyi savunuyorum :)
Bu zamana kadar birlikte gorustugumuz insan simdi benle haremlik selamlik gorusmek istiyorsa demek ki bir araya geldigimizde hormonlarina beynine engel olamiyordu. Pis bir zihniyet bana gore kimse de aksini bana kabul ettiremez.
Yani. Eve kapanmalari lazim kari-koca.Adam calisiyormus , boyle birsey mumkun mu? Kadin olmadan is is hayati ?
Hayat tarzı bana uymayan birisiyle görüşmezdim bende..
Ben onu o beni anlayamaz..
Saygı duymak lazım diyorum.
Arkadaşlık, akraba ilişkilerini haremlik selamlık yaptılar demek.Adam calisiyormus , boyle birsey mumkun mu? Kadin olmadan is is hayati ?
Cunku benim hayat tarzim dunya gorusum normal, ama bi erkekle yanyana gelince namusunun elden gidecegini dusunen insaninki anormal.Siz normal zamanda insan hakları, özgürlük herkes istediği gibi yaşasın laflarını da ediyorsunuz değil mi? İnsanlar niye istediği gibi yaşayınca sapkın, örümcek kafali oluyor.. Ha siz öyle dediniz diye kimse öyle olmuyorlar da , kendimize gelince özgürlük bizim hayat tarzimiza ters bir durum olunca onlar sapkın , örümcek kafalı.. Ne güzel dünya...
Lince hazir misin, atla arkama ucuracaklar bizi şimdi
Katılıyorum Samsonn, haklısın.
Belki de arkadaş ilişkimiz miladını doldurmuş olabilir.
Fakat dediğin gibi bana da mesaj atması garip geldi.
Zaten en son görüşmek istediğimizde "ay en sevdiğiniz yemekten yapacağım onun için henüz davet edemedim gelenimiz gidenimiz çok oldu bu ara" demişti (ortak mesaj grubumuz var eşlerin de dahil olduğu). Ben de çok üstünde durmadım, bir süredir görüşemedik görüşelim diye konuşulmuştu.
Üzerinden hafta geçiyor sayılır bu görüşmenin ve böyle bir mesaj gelince, tuhafsadım yani.
Arayabilirdi, arayarak anlatabilirdi veya ne bileyim bir sürü ihtimal var.
Ama mesaj? Belki de kendisini doğru ifade edememekten çekinmiştir ne bileyim.
Asla anlayamayacagim bir bakis acisiYani. Eve kapanmalari lazim kari-koca.
Ama bu zihniyette olanlarda saygi full oldugu icin bizi anlamiyorlarmisyonumuz hayirli ola-
yok canim--- ben öyle ota, börtü böcege saygi duyarim ama bazi düsünce tarzlarina duyamam.
bu tip yasam stili zaten saygisizligi icinde barindiriyor- benden no go
Arkadaşlık, akraba ilişkilerini haremlik selamlık yaptılar demek.
Ben once arkadasimi arardim , esin boyle bir mesaj atti haberin var mi diye
Evet derse de , hayat sizin hayatiniz istediginiz gibi yasayin ancak biz bu kosullarda sizinle gorusemeyiz der keser atardim
Öyle ablacım, zaten saygı duyuyorum o kısımda bir sıkıntı yok.
Yargılamıyorum da.
Ancak garipsiyorum arkadaşlığımdan olduğum için.
Çünkü kendisine de dedim, hayat yaşam tarzlarımızın arasında uçurum var malesef.
Ben sana sen bana ayak uyduramazsın.
Zaten görüşme taraftarı da değilim.
Neticede çocuklarımız da var, onların da gelecekte arkadaşlıkları söz konusu ve bu arkadaşlığa bağlı olarakta aile yaşayış tarzlarımız çok farklı olacak...
Bu da çocuklar için ayrı bir sorun bence.
Ayda yilda bir gorusursunuz madem. Biz de o tarz arkadaslarimizla yilda bir defa ancak gorusuyoruz. Cunku haremlik selamlik oturmaktan hic hoslanmayiz. En sevmedigim sey. Bugune kadar oturuyorduk hep beraber,kimse kimseye bir sey yapmadi,nerden cikti simdi bu birden bire diye garip geliyor.
Mutlaka konusun , en azindan onun agzindan duyun , iciniz daha rahat eder bu sekildeSanırım en doğrusu bu şekilde davranmak olacak.
Haberi vardır diye tahmin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?