Garip bir arkadaşlık konusu

Sizi istemediğiniz sohbetlere götürmeyi teklif etmiyorsa, daha da önemlisi sizin hayat görüşünüzün haricinde çocuklarınıza kendi inanışlarını empoze etmeye çalışmıyorsa, tamamen ilişkinizi kesmemenizi hiç değilse eşli olarak olmasa da arkadaşınızla ara sora görüşmenizi öneririm.
Bir de dilimizide tuhafsamak diye bir kelime yok garipsemek var onun yerine

Evet oyle yapiyor. Bana ters geldigi icin degil normal olmadigi icin.
Sapkin zihniyetlerin dışa vurumu.
Saygi gormesi gereken bir düşünce yapisi değil.
Siz normal zamanda insan hakları, özgürlük herkes istediği gibi yaşasın laflarını da ediyorsunuz değil mi? İnsanlar niye istediği gibi yaşayınca sapkın, örümcek kafali oluyor.. Ha siz öyle dediniz diye kimse öyle olmuyorlar da , kendimize gelince özgürlük bizim hayat tarzimiza ters bir durum olunca onlar sapkın , örümcek kafalı.. Ne güzel dünya...

Katılıyorum Samsonn, haklısın.
Belki de arkadaş ilişkimiz miladını doldurmuş olabilir.

Fakat dediğin gibi bana da mesaj atması garip geldi.
Zaten en son görüşmek istediğimizde "ay en sevdiğiniz yemekten yapacağım onun için henüz davet edemedim gelenimiz gidenimiz çok oldu bu ara" demişti (ortak mesaj grubumuz var eşlerin de dahil olduğu). Ben de çok üstünde durmadım, bir süredir görüşemedik görüşelim diye konuşulmuştu.

Üzerinden hafta geçiyor sayılır bu görüşmenin ve böyle bir mesaj gelince, tuhafsadım yani.
Arayabilirdi, arayarak anlatabilirdi veya ne bileyim bir sürü ihtimal var.
Ama mesaj? Belki de kendisini doğru ifade edememekten çekinmiştir ne bileyim.

Bakın bu sizin düşünceniz, onun beyninden tam olarak ne geçtiğini bilmiyorsunuz. Belki sadece bu şekilde olanı "Allah rızasına daha uygun" diye bir inanışı vardır.

Nefret söylemi her türlü çirkin. Bir başkası da aynı sizin mantığınızla eşcinsellerden tiksiniyor. Örnekler çoğaltılabilir...

Neyse, Mune'ye selam.

Hayat tarzı bana uymayan birisiyle görüşmezdim bende..
Ben onu o beni anlayamaz..
Saygı duymak lazım diyorum.

Öyle ablacım, zaten saygı duyuyorum o kısımda bir sıkıntı yok.
Yargılamıyorum da.
Ancak garipsiyorum arkadaşlığımdan olduğum için.

Çünkü kendisine de dedim, hayat yaşam tarzlarımızın arasında uçurum var malesef.
Ben sana sen bana ayak uyduramazsın.
Zaten görüşme taraftarı da değilim.
Neticede çocuklarımız da var, onların da gelecekte arkadaşlıkları söz konusu ve bu arkadaşlığa bağlı olarakta aile yaşayış tarzlarımız çok farklı olacak...
Bu da çocuklar için ayrı bir sorun bence.

Cunku benim hayat tarzim dunya gorusum normal, ama bi erkekle yanyana gelince namusunun elden gidecegini dusunen insaninki anormal.
Hadi benle gorusmedi, umrumda olmaz
Carsida, pazarda, otobuste hastanede, okulda ne olacak?
Bu insanlar arttikca bu zihniyet artiyor okullar haremlik selamlik otobusler mavi pembe olarak mi ayrilsin? Din kisvesi altinda arap adetlerini daha ne kadar benimseyip ulkenin icine edecekler? Bunu anlamak bu kadar zor mu?
Bu kişisel bi sey mi saniyorsunuz siz?

Keşke telefonla arayıp izah etseydi durumu.
Mesaj biraz alakasız olmuş.

misyonumuz hayirli ola-
yok canim--- ben öyle ota, börtü böcege saygi duyarim ama bazi düsünce tarzlarina duyamam.
bu tip yasam stili zaten saygisizligi icinde barindiriyor- benden no go
Ama bu zihniyette olanlarda saygi full oldugu icin bizi anlamiyorlar
Ben sevgilimle el ele yururken bana saygi gostermeyecek adam da benden saygi beklemesin
Ona saygi buna saygi valla ben de kalmadi hosgoru falan

Ben once arkadasimi arardim , esin boyle bir mesaj atti haberin var mi diye
Evet derse de , hayat sizin hayatiniz istediginiz gibi yasayin ancak biz bu kosullarda sizinle gorusemeyiz der keser atardim

Sanırım en doğrusu bu şekilde davranmak olacak.
Haberi vardır diye tahmin ediyorum.

Saygı duyman normal,seni üzen arkadaşlılığın bitmesi .
Şuda önemli,bir araya gelseniz mesela kadının düşüncelerinde değişiklik varmı yokmu onuda bilmek önemli.
Seni etkilemeye çalışırsa uzaklaşman daha mantıklı olur.

İşte bende onu garipsiyorum ya!
Yıllarca bir birimizin en zor günlerinde yanında olduk, hiç bir rahatsızlık söz konusu değildi, de şimdi ne oldu?
Neyse, çokta irdelememek lazım sanırım, olduğu gibi kabullenmekten başka çare yok.
Hayat tarzlarımızın farklılığından dolayı da en doğru çözüm görüşmemek.

Kadin belli ki tarikata falan girmis arkadasiniz esinin yaptiklarini benimseyip onun yolunda gitmeye karar vermis.
Gorusmemek cok daha iyi bu kadar yillik arkadasina bi aciklama yapmiyo ve o degilde karisi size mesaj yolluyo hayir karisi ne alaka?
bu kisiye uzulmeye bile degmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…