ayni dertten bende şikayetçiyim mis gibi kokan yeni yıkanqn kıyafetler o dolaba girince berbet kokuyor benim dolabim sürgülü ve demir varayni dertten bende muzdaribim hatta nevresimlermde kokmaya basladi soyle diyim dolabiniz surgulumu surguluyse atinda surgulu kisminda demir varmi
Yok sürgülü değil bildiğiniz açmalı kapatmalı yaayni dertten bende muzdaribim hatta nevresimlermde kokmaya basladi soyle diyim dolabiniz surgulumu surguluyse atinda surgulu kisminda demir varmi
aynen benmde yaaaaayni dertten bende şikayetçiyim mis gibi kokan yeni yıkanqn kıyafetler o dolaba girince berbet kokuyor benim dolabim sürgülü ve demir var
Hayir canim cok guzel mis gibi yumos kokuyorÇok ağır kokmaz mı o zaman kıyafetler
bide onu deneyelim canim çok tesekkürlerSize tavsiyem ben oyle yapiyorum vernel veya yumos sulandirarak bir parfum sisesinin icerisine koyup gardrop ve camasirlariniza puskurtun mis gibi kokuyor..
Rica ederim canim benimbide onu deneyelim canim çok tesekkürler
Merhabalar bende ayni dertten muzdariptim taki 1 yil oncesine kadar.. Deli gibi surekli domestos ile silerdim ama ogrendim ki nemli kalan ortamlarda tekrar bakteri uretmeye basliyormus kimyasallar gecen sene mart ayinda tanistim ERSAĞ ürünleriyle ve inanilmaz memnun kaldim dilerseniz detayli anlatabilirim... Boğuluyormuşuz temizlenirken zehirleniyor kirleniyormuşuz da haberimiz olsada alternatifimiz yok sanırmışız... Mutluyum sağlıklıyım artık evlatlarım da süreklı hasta olmuyorlar ....Kızlar selam. Benim gardrobum hep temizlememe rağmen iğrenç kokuyor sabun koydum sirkeli suyla her yerini sildim hatta şu dolap kokularından aldım ama hala kıyafetlerimi kokutmaya devam ediyor ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?