Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Mart 2017
- 35
- 6
- 6
- 33
- 22 Kasım 2016
- 847
- 736
- 53
- 36
ayni dertten bende şikayetçiyim mis gibi kokan yeni yıkanqn kıyafetler o dolaba girince berbet kokuyor benim dolabim sürgülü ve demir varayni dertten bende muzdaribim hatta nevresimlermde kokmaya basladi soyle diyim dolabiniz surgulumu surguluyse atinda surgulu kisminda demir varmi
Yok sürgülü değil bildiğiniz açmalı kapatmalı yaayni dertten bende muzdaribim hatta nevresimlermde kokmaya basladi soyle diyim dolabiniz surgulumu surguluyse atinda surgulu kisminda demir varmi
- 19 Mart 2017
- 35
- 6
- 6
- 33
aynen benmde yaaaaayni dertten bende şikayetçiyim mis gibi kokan yeni yıkanqn kıyafetler o dolaba girince berbet kokuyor benim dolabim sürgülü ve demir var
- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
dolap kapalı kaldığı için ve ıcerısınden cok sayıda kıyafet olduğu için yumuşatıcı ve parfum kokmuyor malesef zmaanla dolabın kendı kokusu olusuyor ben hem ust kısmına hemde alt kısmına air wick yuvarlak kokudan yapıştırdım şimdilik yok ama bıtmeye yakın oluşuyor tekrar özellıkle yaz sıcagında
- 11 Nisan 2017
- 412
- 1.730
- 28
Hayir canim cok guzel mis gibi yumos kokuyorÇok ağır kokmaz mı o zaman kıyafetler
- 22 Kasım 2016
- 847
- 736
- 53
- 36
bide onu deneyelim canim çok tesekkürlerSize tavsiyem ben oyle yapiyorum vernel veya yumos sulandirarak bir parfum sisesinin icerisine koyup gardrop ve camasirlariniza puskurtun mis gibi kokuyor..
- 11 Nisan 2017
- 412
- 1.730
- 28
Rica ederim canim benimbide onu deneyelim canim çok tesekkürler
Merhabalar bende ayni dertten muzdariptim taki 1 yil oncesine kadar.. Deli gibi surekli domestos ile silerdim ama ogrendim ki nemli kalan ortamlarda tekrar bakteri uretmeye basliyormus kimyasallar gecen sene mart ayinda tanistim ERSAĞ ürünleriyle ve inanilmaz memnun kaldim dilerseniz detayli anlatabilirim... Boğuluyormuşuz temizlenirken zehirleniyor kirleniyormuşuz da haberimiz olsada alternatifimiz yok sanırmışız... Mutluyum sağlıklıyım artık evlatlarım da süreklı hasta olmuyorlar ....Kızlar selam. Benim gardrobum hep temizlememe rağmen iğrenç kokuyor sabun koydum sirkeli suyla her yerini sildim hatta şu dolap kokularından aldım ama hala kıyafetlerimi kokutmaya devam ediyor ne yapabilirim?
Bir kaseye karbonat dökün bir köşesine koyun kötü kokuları emiyor, isterseniz içine esans yağı da damlatabilirsiniz. Ben bir de kahve koyuyorum ağzı açık kötü kokuları emiyor ve miss gibi kokuyor bir süre sonrasında değiştirmek gerekiyor ama bim den ucuz kahve ztn arabaya da koydum gitti kötü kokular tek yan etkisi canımız kahve istiyor bir de dökülmeyecek bir yere elma sirkesi yada beyaz sirke koyup bir kaseye kaldırabilirsinzi sigara kokuları da dahil kötü kokuları emiyor yok ediyor.
- 28 Nisan 2017
- 9
- 2
- 1
- 26