• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gardrop kokusu

Selinryhn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
70
29
3
35
Kızlar selam. Benim gardrobum hep temizlememe rağmen iğrenç kokuyor sabun koydum sirkeli suyla her yerini sildim hatta şu dolap kokularından aldım ama hala kıyafetlerimi kokutmaya devam ediyor ne yapabilirim?

ayni dertten bende muzdaribim hatta nevresimlermde kokmaya basladi soyle diyim dolabiniz surgulumu surguluyse atinda surgulu kisminda demir varmi

ayni dertten bende muzdaribim hatta nevresimlermde kokmaya basladi soyle diyim dolabiniz surgulumu surguluyse atinda surgulu kisminda demir varmi
ayni dertten bende şikayetçiyim mis gibi kokan yeni yıkanqn kıyafetler o dolaba girince berbet kokuyor benim dolabim sürgülü ve demir var

ben kime söylediysem herkes şaşirdi. öyle şey mi olur dedi. bende bu dünyada kendimi tek saniyordum kaliyesiź dolap bana denk gelmiş diye :kızgın:
çözüm bulan yok galiba :KK12:

Ya inanır mısınız banyo dolabımda sabun var o bütün dolabı sabun kokutuyor ama ne hikmetse gardropra kokmuyor

dolap kapalı kaldığı için ve ıcerısınden cok sayıda kıyafet olduğu için yumuşatıcı ve parfum kokmuyor malesef zmaanla dolabın kendı kokusu olusuyor ben hem ust kısmına hemde alt kısmına air wick yuvarlak kokudan yapıştırdım şimdilik yok ama bıtmeye yakın oluşuyor tekrar özellıkle yaz sıcagında :kızgın:

Kızlar selam. Benim gardrobum hep temizlememe rağmen iğrenç kokuyor sabun koydum sirkeli suyla her yerini sildim hatta şu dolap kokularından aldım ama hala kıyafetlerimi kokutmaya devam ediyor ne yapabilirim?
Merhabalar bende ayni dertten muzdariptim taki 1 yil oncesine kadar.. Deli gibi surekli domestos ile silerdim ama ogrendim ki nemli kalan ortamlarda tekrar bakteri uretmeye basliyormus kimyasallar gecen sene mart ayinda tanistim ERSAĞ ürünleriyle ve inanilmaz memnun kaldim dilerseniz detayli anlatabilirim... Boğuluyormuşuz temizlenirken zehirleniyor kirleniyormuşuz da haberimiz olsada alternatifimiz yok sanırmışız... Mutluyum sağlıklıyım artık evlatlarım da süreklı hasta olmuyorlar ....

Bir kaseye karbonat dökün bir köşesine koyun kötü kokuları emiyor, isterseniz içine esans yağı da damlatabilirsiniz. Ben bir de kahve koyuyorum ağzı açık kötü kokuları emiyor ve miss gibi kokuyor bir süre sonrasında değiştirmek gerekiyor ama bim den ucuz kahve ztn :kahve: arabaya da koydum gitti kötü kokular tek yan etkisi canımız kahve istiyor :KK45: bir de dökülmeyecek bir yere elma sirkesi yada beyaz sirke koyup bir kaseye kaldırabilirsinzi sigara kokuları da dahil kötü kokuları emiyor yok ediyor.

Back