Yatak Odası Dekorasyonu gardrobu sürgülü kapaklı almayın

ben de sürgülü kullanıyorum
çok memnunum
daha pratik normal kapaklardan

Ben bekarım ama :) yinede bir görüşümü sunayım odamdaki dolap sürgülü rayından çıkıyo taktırıyosun tekrar çıkıyo ne kadar kaliteli yaptırsanızda
raydan cıkıncada ses çıkarıyo bu arada

Sürgülü kapak gençliğimden beri kullanıyorum. Hatta kapılarımız bile sürgülüdür o kdr diyim. Biz çok memnunuz bence iş kalitede bitio.

benim dolabımda sürgülü çok ta kaliteli ancak keşke normal kapak yaptırsaydım diyorum şimdi...
pişmanım açıkçası..
bozulduğundan filan değil ama kapaklı daha şık geliyor bana.

sürgülü kapak hem kullanışlı hem de şık duruyor.Memnuniyet kesinlikle kalitesiyle ilgili bana kalırsa.Kapağın açık kalması falan da eskilerde kaldı artık stop sistem diye birşey var bırakıyorsunuz kapağı sessizce kapanıyor:))

önceki evimizde gayet memnunduk ama şimdii evimizde bina eğimli resmen yerler yamuk o yüzden taban düzgün oturmuyor ve dolabın sürgüsünden eser kalmadı resmen tahtanın üstünde sürtüyoruz hem yorucu hem sınır bozucu oldu :(

Bnde normal kapaklı takımlara karşıyım...evden eve taşınırken yok menteşesiydi yok vidasıydı dağılıyo ikinci kez monte edildiğinde asla ilki gibi olmuyor.ama sürgülüler öyle mi.oturt rayına rahat rahat kullan.kullanan çok tanıdığım var hepsi çok memnunlar.bende evlenırken sürgülü kapaklı almayı düşünüyorum..O biraz da kullanıma bağlı haldır huldur açaılır kapanırsa tabıkı de rayından çıkar raylar zedelenır ve dayanmaz..zatten hassas olur onlar dikkatli kullanılması gerekir.ee biraz da kalitesi önemli tbi bu konuda :)

kızlar ben odam küçük diye dolabımı sürgülü kapaklı aldım hiç memnun değilim size tavsiyem sürgülü kapaklı almayın.bilmem bana katılan olurmu?CADIARZU

Katılmıyorum :1closedeyes:
Memnuniyetsizliğin kullanımla ve mobilyanın kalitesiyle ilgili olduğunu düşünüyorum.
2 yıldır kullanıyorum,çok memnunum ve hiç bir sorun yaşamadım.
Aksine çok rahat,pratik.Çok da şık görünüyor. bayanssulusmile
Normal kapak çok demode bana göre ama zevk meselesi tabi :hulya:

ben de çok memnunum şık ve kullanışlı
koca kapakları açıp er işgalinden kurtuluyosunuz
kaliteli malzemeye bağlı memnuniyet bence

3 yıldır kullanıyorum ve son derece memnunum.Almadan önce ben de tereddüt etmiştim zemin yüzünden çünkü evlendiğimde oturduğum ev ahşap ve zemini eğimli olan bir yerdi ama çok şükür adamlar iyi dengelemişler 2 yıl sorun yaşamadım.Şimdi başka bir evdeyim yine endişelenmiştim taşınırken eskisi gibi olmaz diye ama hiç sorun olmadı hatta kendine güvenemeyen ve mobilyacı bulup taktıralım diyen eşim halletti iki dakkada ve sorunsuz kullanıyorum,artı öle aman aman bir marka da değil hani ama çok beğenerek almıştım.Bir ekleme ve öneri de ben yapayım oldu olacak evlenecek olanlara ;mobilyayı mümkün olduğunca açık renk alın eğer zevkinize de uyuyorsa yoksa çok toz belli eder ve eher sabah uyandığınızda sinirleriniz bozulabilir.

vallaaaa onca yere bakltımmm yatak odasını alcagım zaman...
sürgülüler çok modern veee kulanışlıııı kapaklılar iseeee modelleri hiç güzel deillllllll eskiden kalma gibi geldi..bence bi eşyayı nsl kullandıgımız önemli..sürgülü kapıyı hızla çekip itelersem bi süre sonra rayıda bozulur sürgü yeride..onun için dikatli kulanmak gerekiyorrr..

Allah korumuş çok geçmiş olsun canım.aslına bakarsanız kızlar bence bu çeyiz köşesine bizim gibi evlilerin katkısı çok olur kanaatindeyim.benim kızkardeşim nişanlı oyüzden merak saldım buraya nevar yeni neyok ne almışsınız bakıyorum ama şunu farkettimki evli arkadaşlar olarak bizler deneyimlerimizi paylaşalım yeni evlenecek arkadaşlara fikir olur ufacıkta olsa bi katkımız olur belki...

çok katkınız oldu çook tşk edrmopuyorumnanaktan

ben de sürgülü aldım cok beğenerek aldım hemde ama benım babam mobılyacı o yuzden sen beğendiğini al ben kurarım dedi gerci adamlar kendı ürünlerini kendileri kurmak isterlerse ne olur bılmıyorum. umarım problem yaşamam.

vallahi benimde sürgülü dolabım ve resmen kurtarıcım oda çok dar kapak asla açılmazdı sürgülü oluşu büyük kolaylıkk çok memnunum

bizimde, ablamgille odamizda elbiselerimiz icin ekstra bir dolap lazim..
oda pek kücük degil ama cek yat oldugu icn yer kapliyor
bide su pc masasi bu kadar büyük olmasaydi yer acilacakti..
kücük bos bir yer var ,regalli oraya dolap almayi düsünüyorduk..
sürgülü dolap konusunu görünce bakayim dedim..
cok iyi fikir bence..

eltiminkide sürgülü ama önermiyo cünkü kullnıslı degılmıs catlamaya baslamıs sanırım kapaklar ..

bende bgn sürgülü baktım ewim için,çok şık duruyolar.oda küçük mecburum ama inş. sorun çıkmaz ama memnun olan çok war ,olmayan da tabi(zevk ,şans,kalite değişiyo)

Back
X