Yatak Odası Dekorasyonu gardrobu sürgülü kapaklı almayın

benim icin sorun degil surgulu kapak olmasi, icinin kullanisli olmasi, kullanilan malzeme bir de en onemlisi dış gorunus:)

odam kucuk oldugu icin ben sürgülü almak zorundayım..inş. kaliteli buluruz.. kaliteli surgulu kullanan ve memnun kalanlar marka adı vereblir mi?

ben gardolabımı özel yaptırdım ve sürgülü yaptırdım yaptırırken çok kişi çok şey söyledi ama 3.5 yıldır kullanıyorum hiçte bişi olmadı. çok memnunum hem şık duruyo hem yer kaplamıyo...

vallahiii bende sürgülü aldım..normal kapaklı olanların modelleri hiç güzel deil..heleki yeni velenenlere uygun hiç deil..modern bşy olsun derseniz sürgülü kesin olmalı..bozulursada yapılması kolay bşyyy ..

bırcok mobılyacı tanıdıgım var ve hepsı surgulu kapagı tavsıye edıyor. ''eskıden oldugu gıbı degıl teknolojıo cok gelıstı ve cok kalıtelı yapılıyor artık'' dedıler bende dolabımı surgulu aldım.umarım memnun kalırım bence kapalın sürgülü olmasından öte kalıtesı onemlı olan faktör

bende sürgü kapak kullanıyorum 4 yıldır çok memnunum kapakların orta kenar kısmına keçe koydurduk özel yaptırdık ve kayma falan yapmıyo

bende sürgülü kapak kullanıyorum çok şükür hiç sorun yok kalitesi gerçekten önemli tavsiye ederim.hem modelleri daha güzel

benim dolabım kapaklı,habire sürgülülere özeniyodum,içim rahatladı sanki....fisfisfis

banada annem sürgülü alma dedi okadar ama ben dinlemedim
ve hiç memnun değilim 2taraflı sürgü sürekli takılıyor çok pişmanım keşke almasaydım

katılmıyorum ben canım..
ses çıkarmıyor yer kaplamıyor..
sürgülü gibisi var mı..
benim annem 11 yıldır kullanıyor
hiç birşey olmdı bugüne kadar.

kesınlıkle katılmıyorum
belkı hazır malzeme ya da acemı ıscılık sebebıyle bu sorunu yasıyor olabılırsınız
yıllardır annemın evınde ve 4 yıldır kendı evımde kullanıyorum
cok memnunum katıyen cok buyuk kolaylık
ayrıca bır de cıft asansorumuz var bızım ıcınde ona ragmen tık demedı maasallah

tavsıye ısteyen arkadaslar hazır bır urun degıl benımkısı
mobılyacıya yaptırdım tasınırken de gelıp kendısı sokup monte ettı
hıc bır problem yasamadım

bende katılmıyorum bizdede sürgülü dolap var annemlerin oda küçük olduğu için çok kullanışlı bence

annemin dolapları kapaklı
bende ewlenince sürgülü olsun istioodum hem görünüş hemde yer kaplamaması için
bi arkadaşımda sürgülü dolapları var oda çok şikayetçi. kapakları bi açıoosun tüm eşyaların görünüoo diodu. hem tam kapanmamasından da şikayetçiydi.
benimde aklım karıştıı yaaa bilmiyorumkismile nasıl alsam yatak odama

bende gayet memnunum benimkide sürgülü bundan öncede kullanmistim o biraz eskidigi icinde zorluk cekiyordum ama simdiki yeni modellerden hicbi sorun olmuyor biraz itirdiginde bile kendiliginden kapaniyor
kalitesi ile alaklidir

artık özel kilit sitemi var kapağı itsen dahi belli bir kısımda kalıp kendi kendine ilerliyor kapak mesela benim aldığım takım öyle son sistem çok güzel mesela kapatırken kapak elinden kaydı o kendiliğinden yavaş yavaş kapanıyor birden kapanıp vurmuyor yani çok güzel ben kapaklı alıcaktım odama sığmadı sürgülüsü olsun dedim ama o sistem çok güzel artık mutfaklarda da var dediğim sistem dolabın kapağını itiyorsun 3-4 cm. kala kendini kapatıyor çok güzel

artık özel kilit sitemi var kapağı itsen dahi belli bir kısımda kalıp kendi kendine ilerliyor kapak mesela benim aldığım takım öyle son sistem çok güzel mesela kapatırken kapak elinden kaydı o kendiliğinden yavaş yavaş kapanıyor birden kapanıp vurmuyor yani çok güzel ben kapaklı alıcaktım odama sığmadı sürgülüsü olsun dedim ama o sistem çok güzel artık mutfaklarda da var dediğim sistem dolabın kapağını itiyorsun 3-4 cm. kala kendini kapatıyor çok güzel

evt cnm sana katılıyorum özel sistemli olanlar çok güzel kısmetse bende öyle alıcam . vereliniortak

benim gardırobumda sürgülü şimdiye kadar hiç problem yaşamadım.hem yer açısından hem görüntü olarak daha estetik duruyor bana göre.olumunekankayizsmile

Back
X