Yatak Odası Dekorasyonu gardrobu sürgülü kapaklı almayın

mirka

hayattan tek dileğim var
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
931
2
96
Diğer
kızlar ben odam küçük diye dolabımı sürgülü kapaklı aldım hiç memnun değilim size tavsiyem sürgülü kapaklı almayın.bilmem bana katılan olurmu?CADIARZU

bencede canım çok haklısın...
sürgülü kapak tavana ve zemine sabit olan giysi dolaplarında önerilir...
yatak odası takımlarında pek kullanışlı değildir. çünkü en ufak bir şekil değişikliğinde ve harekette kapakların gönyesi bozulur tamamıyle kapanmaz hep kenarlardan açıklık olur ve dolabınızın içi görünür......

benim odamda da sürgü kapılı dolap var çok memnunum çok az yer kaplaması da en büyük avantajı:)
neden memnun kalmadın ki canım alla alla:uhm:

benim odamda da sürgü kapılı dolap var çok memnunum çok az yer kaplaması da en büyük avantajı:)
neden memnun kalmadın ki canım alla alla:uhm:
birincisi açıp kapatırken zorlanıyorum başka bir sebebide çok düzenli olmama ve giysilerimi muntazam yerleştirmeme rağmen kapakları açıkken giysi yığını duruyor sanki karşımda.bir müddet sonra kapaklardan har har sesler gelmeye başladı:)
bizde ankara sitelerden almıştık yani kalitesi konusunda şikayetim yok ama daha önceki dolabım kapaklıydı yani kıyaslama imkanım oldu ki sürgülü kapak kullanışlı değil diye bir izlenime vardım.

bence de alınmamalı ....
kızım daha 1,5 yaşında iken ,onları bi ileri bir geri çekerken ,dolap rayından çıktı ve kızımın ayağına düştü neyseki düşer düşmez tuttum ..allahtan ayağında kırık çıkık vs olmadı...

bence de alınmamalı ....
kızım daha 1,5 yaşında iken ,onları bi ileri bir geri çekerken ,dolap rayından çıktı ve kızımın ayağına düştü neyseki düşer düşmez tuttum ..allahtan ayağında kırık çıkık vs olmadı...
Allah korumuş çok geçmiş olsun canım.aslına bakarsanız kızlar bence bu çeyiz köşesine bizim gibi evlilerin katkısı çok olur kanaatindeyim.benim kızkardeşim nişanlı oyüzden merak saldım buraya nevar yeni neyok ne almışsınız bakıyorum ama şunu farkettimki evli arkadaşlar olarak bizler deneyimlerimizi paylaşalım yeni evlenecek arkadaşlara fikir olur ufacıkta olsa bi katkımız olur belki...

annemde ve iki ablamda sürgülü kullanıyor senelerdir.
çok memnunlar
bende sürgülü aldım

Bende sürgülü dolap almak zorunda kalmıştım odamın ufak olmasından dolayı şimdilik memnunum ama odayı değiştirdiğimizde tekrar bozup kurduğumuzda belli olacak ne kadar iyi olduğu çünkü arkadaşların dediği gibi zeminin düz olmamasından kapaklarda tam kapanmama sorunu oluyor. Annemin dolabını değiştiriken 2 saat uğraşmıştık düzgün kapanması için.

malzemelerin kaliteli olması etken olabilir belki..

bende hiç memnun değilim orta kapaktakş sürgüsü bozuldu sürkli açılıyo
ki bu odam memlektteki ewimde senede 15 günlüğne kalıyorum orda sürekli kullansam diğerleride gider

annemin mobilyaları ankara mobilya ve cok sağlam ahsaptan.. yanı benım mobilyalarımdan daha kalitelikaydirigubbakcemile2
annemın yatak odasıda sürgülü kapak ve kapaklar attı düştüler... bir dahada takılamadı. annemde onları kesitirip normal kapaklıya döndürdü. şimdi cok rahat. oyuzden ben sürgülü almadım..

Ben de memnun olanlardanım, 8 senedir kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım. Gerçi benimki yerden tavana kadar, bir etkisi var mıdır onu da bilemiyorum. Sadece bir kere dolabın kapağına kapalıyken ütü masasını düşürmüştüm, tabii kapak çalışmadı, rayın tekerlek aksamı kırılmıştı, onu da gelip hemen değiştirdiler. Benim hatam tabii, dolap ne yapsın. :)

annemin mobilyaları ankara mobilya ve cok sağlam ahsaptan.. yanı benım mobilyalarımdan daha kalitelikaydirigubbakcemile2
annemın yatak odasıda sürgülü kapak ve kapaklar attı düştüler... bir dahada takılamadı. annemde onları kesitirip normal kapaklıya döndürdü. şimdi cok rahat. oyuzden ben sürgülü almadım..

anladım canım
4 - 5 senedir kullanıyorum sürgülü dolap. henüz problem yaşamadım.
mobilyanın bünyesindendir belki de ..

valla yeni moda şeyler alalım ne biliyim fonksiyonel olsun sığsın diyoruz ama yine ne varsa eski modellerde var.kapaklı modelden sonra sürgülü kullanmak eziyet gibi

mesela şu çin işi yatak dedikleri.ne örtü serilir ne biyere sığar çarpar durursun odada.

Ben de memnun olanlardanım, 8 senedir kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım. Gerçi benimki yerden tavana kadar, bir etkisi var mıdır onu da bilemiyorum. Sadece bir kere dolabın kapağına kapalıyken ütü masasını düşürmüştüm, tabii kapak çalışmadı, rayın tekerlek aksamı kırılmıştı, onu da gelip hemen değiştirdiler. Benim hatam tabii, dolap ne yapsın. :)

canım kullanımdan kaynaklanan hasarlar oluyo tabi kapaklıdada oluyo zamanla ama diyorumya harhar aç harhar kapat süre süre bıktım valla:çok üzgünüm:

canım kullanımdan kaynaklanan hasarlar oluyo tabi kapaklıdada oluyo zamanla ama diyorumya harhar aç harhar kapat süre süre bıktım valla:çok üzgünüm:

Canım aldığın yer satış sonrası hizmet veriyor mu bilmiyorum ama dolabın raylarına bir baktır istersen. Belki kapaklar yerinden oynamış olabilir, çünkü normalde öyle olmaması lazım. Sürtünme sesi geliyorsa dolabın kapakları olması gereken yerde değildir, açıp kapattıkça daha da çok zarar verir...

anladım canım
4 - 5 senedir kullanıyorum sürgülü dolap. henüz problem yaşamadım.
mobilyanın bünyesindendir belki de ..

annemin mobilyası 15 senelık ve dediğim gibi benımkılerden sağlam
ben hiç o kadar sağlam bir mobilya gormedim o kadarda mobilya bakmama ragmen
zamanında cok para saydıydı babacıgım:roflol:
belkide anacagıma denk geldi bi sure kapakları acık kaldı sinir oluyodu annem sonra kestirdi normal kapak oldu:utangac:

yaa bende yer kaplamasın die konsolumu bile sürgülü düşünüyorum.şuan bekar evimde sürgülü gardrobum var çokta memnunum..bilmiyorum kararsz kaldm şimdi..:1rolleyes:

bence sürgülü çok kullanışlı

Kullanılan malzeme ile gömülme oranı etkiliyor bence

Back
X