Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birincisi açıp kapatırken zorlanıyorum başka bir sebebide çok düzenli olmama ve giysilerimi muntazam yerleştirmeme rağmen kapakları açıkken giysi yığını duruyor sanki karşımda.bir müddet sonra kapaklardan har har sesler gelmeye başladı:)benim odamda da sürgü kapılı dolap var çok memnunum çok az yer kaplaması da en büyük avantajı:)
neden memnun kalmadın ki canım alla alla:uhm:
Allah korumuş çok geçmiş olsun canım.aslına bakarsanız kızlar bence bu çeyiz köşesine bizim gibi evlilerin katkısı çok olur kanaatindeyim.benim kızkardeşim nişanlı oyüzden merak saldım buraya nevar yeni neyok ne almışsınız bakıyorum ama şunu farkettimki evli arkadaşlar olarak bizler deneyimlerimizi paylaşalım yeni evlenecek arkadaşlara fikir olur ufacıkta olsa bi katkımız olur belki...bence de alınmamalı ....
kızım daha 1,5 yaşında iken ,onları bi ileri bir geri çekerken ,dolap rayından çıktı ve kızımın ayağına düştü neyseki düşer düşmez tuttum ..allahtan ayağında kırık çıkık vs olmadı...
malzemelerin kaliteli olması etken olabilir belki..
annemin mobilyaları ankara mobilya ve cok sağlam ahsaptan.. yanı benım mobilyalarımdan daha kalitelikaydirigubbakcemile2
annemın yatak odasıda sürgülü kapak ve kapaklar attı düştüler... bir dahada takılamadı. annemde onları kesitirip normal kapaklıya döndürdü. şimdi cok rahat. oyuzden ben sürgülü almadım..
Ben de memnun olanlardanım, 8 senedir kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım. Gerçi benimki yerden tavana kadar, bir etkisi var mıdır onu da bilemiyorum. Sadece bir kere dolabın kapağına kapalıyken ütü masasını düşürmüştüm, tabii kapak çalışmadı, rayın tekerlek aksamı kırılmıştı, onu da gelip hemen değiştirdiler. Benim hatam tabii, dolap ne yapsın. :)
canım kullanımdan kaynaklanan hasarlar oluyo tabi kapaklıdada oluyo zamanla ama diyorumya harhar aç harhar kapat süre süre bıktım valla:çok üzgünüm:
anladım canım
4 - 5 senedir kullanıyorum sürgülü dolap. henüz problem yaşamadım.
mobilyanın bünyesindendir belki de ..