- Konu Sahibi haticetxuxl kxuxbra
ben beceremiyorum hep birbirine giriyor lütfen siz kendi düzeninizi anlatın....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla süpersin arkadaşım ama örtüleri sadece altlarına sersek daha hoş olmaz mı ? Hani dolabın kapakları açıldığında sırayla dizilmiş kazaklar,badiler..vs daha güzel görünmez mi? Örtüler üstüne kapanınca görüntü gerçekten güzel duruyor mu?bak canım bende mirayımın dediği gibi titiz bi bayan olarak sana en baştan anlatayım istersen ama okurken sıkılma yok tm mı.klava:
ilk etapta çekmece ve rafarın ölçülerini al..çekmecelerinki gerçek ebatının 2 katı alacaksın ki üstleri de kapansın..
daha sonra kumaşçıya git ölçülerini ver ve lame gri ,yada altın al kenarlarını ovarlok yaptır..(bu lameler ütü istemediği için çok pratik oluyo bi kaç ayda birde yıka ve nemli nemli ser dolaplarını açtığında o yumuşatıcı kokusunu her seferinde alacaksın.)bu biiiiiiiiir...
sonra çekmeceler için yaptırdığın kapitoneleri eve getirdin mi..hımm evt getirmişsin..şimdi dolaplarını boşalt hepsini yatağın üstüne..al bi kova bez sil bütün dolapların içini kokulu deterjanlarla...bu ikiiiiiiiiiiiiiiii..
yatağın üstüne boşalttığın kıyafetleri cinslerine göre ayır i çamaşırı , çorap,ve buna benzer ufak giyisileri çekmeceye koymaya özen göster yani onlar için çekmece ayır yoksa dolapta fazlasıyla dağınık dururlar...bu üççççççççç....
ilk etapta çekmeceleri düzenlemeye koyul şu ufaklıklar ortadan kalksın dimi..örtülerini ser yarısı alta gelecek eşyaları düzenlice yerleştir geri kalan yarısını üzerine kapat..çekmecelerini her açtığında pırıl pırıl sana gülümseyecekler...bu dörtttttttttt..
sıkılmak yok nene dinle bi ablanı:mymeka:
geldik dolaplara askılara astıklarını renk ve uzunluk kısalıklarına göre yanyana as..esela başta elbise yanında mini bi etek sonra up uzun bi etek olmasın ..onları sen ayarlarsın işte..sırasıyla git..mont ceket vs...gömlek ve buluzler..etekler..elbiseler..sırala bi güzel..altına gene o dediğimiz örtüyü ört..alt ada ayakkabı terlik bot. vs bunları yerleştirdikmi..evvt yerleştirmişiz...bu da beşşşşşşşşş...
gelelim raflara raflarada kafana göre düzenlice katladıklarını koy kumaşın yarısını alta gene yarısı bekliyo kıyafetleri koyduk diğer yarısını kaldırıp üzerine örtüyosun yani görünen kısım örtülü olduğu için ve sana dediğim kumaşta çok şık olduğu için rafda dağınık olsada hiç bi şey görünmeyecek..her açtığında derli toplu görünecek..bu da altııııııııııııı.......
sonra girişiyosun dolabın kapaklarını silmeye üstlerini güzelce sil bak döferim eeee ....bittimi silme işi bitti...e elin değmişken odanın lambasını kapısını falanda silde daha gıcır olsun...
bi dene bak gene dağınık görünüyosa dolapların o zaman sende bi şey kuzucum ...
oldumu şimdi sıkıldın şimdii..üfffff bu ne zaman bitecek diyosun dimi:mymeka:bitti tm nen..hadi kolay gelsin öptüm senii..al bu da yorgunluk için..a.s.
Valla süpersin arkadaşım ama örtüleri sadece altlarına sersek daha hoş olmaz mı ? Hani dolabın kapakları açıldığında sırayla dizilmiş kazaklar,badiler..vs daha güzel görünmez mi? Örtüler üstüne kapanınca görüntü gerçekten güzel duruyor mu?
güzelim anlamadım saat 1 i çeyrek geçiyo benim elimde bi koli var iyide kazağı nereye koyucam nası katlıycam..arkadasım benımkılerde cok dagınıktı ama ıkı kenarlardakı dolaplarda raf yoktu raf yaptırdım cok guzel bır sekılde duruyor ama halıyle zamanla bozuluyor
sımdı sana bısey onerecegım bu benım bekarken uyguladıgım katlama teknığım vardı, evlendım 2 yıldır bır turlu yapamadım.
sımdı bır tane kolıyı alıyorsun acıyorsun tamamen altındakı ve ustundekı kapakları yalnız cok derın bır kolı olmayacak neyse actıgında 4 tarafı var dımı onun bır tarafını kesıyorsun kestıgınde bır tane alt bır tane ust bır de orta kısım olacak ust ve alt kapagın bır kenarından ıkısı de aynı hızada olacak kesıyoruz yarısından az bır kısmını ondan sonra orta kısım varya orayı da kestıgımız yere kadar katlayıp bır ız yapıyoruz al sana bır katmala makınesı:1rolleyes: degısık kolı ebatları deneyerek ıstedıgın kalıbı cıkartabılırsın, yaparsan cok rahat edersın sevgıler:)