• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gardolap düzeni

alırken dağıtmadan alırsanız yerine koyarken de düzgün bir şekilde koyarsanız dolap dağılmaz. benim eşim de düzgün koyamaz ama ben düzeltirim arkasından.aynalı tuvalet aynasının bir gözünde benim iç çamaşırlarım altta eşiminkiler en altta da havlularımız bulunur. en üstte ıvır zıvır şarj aletleri makaralar makyaj malzemeleri falan. küçük komidinlerde de çoraplarımız bulunur

gardrobumun içinde de 3 lü çekmece var. burada benim ve eşimin pijama ve ev içinde giydiğim eşofmanlar bulunur.

askılıklar malum zaten hep aynı. kat kat gözlerde kazaklarımız ve tişörtlerimiz var. ben kışlık yazlık kaldırmam hepsi dolapta sığıyor şimdilik.

Olay el degdikce toparlamakta sanirim ipin ucu kacmadan
Bundan sonra bunu aliskanlik edinecegim bakalim
Ben kisliklari kaldirdim yoksa sigmazdi:50:

selam hanımlar

gardorop içini düzenleyici gömlek askıları çanta askısı gibi ürünler butik bebe de her eve lazım bölümünde 9 ekime kadar indirimde... belki işinize yarar...

Eki Görüntüle 506247
kızlar su meshur askılardan kullanan var mı ? almayı dusunuyorum da kullanımda pratik oluyor mu

Ben de size sunu önereyim ikea nın şal ve eşarp askısı gayet kullanıslı oluyor
Eki Görüntüle 506248

ilkinden bende var ama bir kere bile kullanmadım.çünkü o kadar düzenli olmuyor.üstelik plastik olduğu için esneme yapıyor.
bende düzenli dolap hayaline kavuşma umuduyla almıştım ama dediğim gibi sonuç hüsran

Son düzenleme:
selam hanımlar

gardorop içini düzenleyici gömlek askıları çanta askısı gibi ürünler butik bebe de her eve lazım bölümünde 9 ekime kadar indirimde... belki işinize yarar...

teşekkürler cnm inceleyeceğim

ilkinden bende var ama bir kere bile kullanmadım.çünkü o kadar düzenli olmuyor.üstelik plastik olduğu için esneme yapıyor.
bende düzenli dolap hayaline kavuşma umuduyla almıştım ama dediğim gibi sonuç hüsran

anladım:34: ben de ümidi ona bağlamıştım
ne yapacağız simdi düzenli bir gardolap ütopya mı yani:50:

Bende 1 yıllık evliyim
dolabım pek dağılmaz benim dağılsada görünmezz
Annem gelin olurken herşeyimi hurçlamıştı bende hiç bozmadım bilidğiimiz ufak hurçlar.

katlananlar için (en çok onlar dağılır)

Bİrinde pijamalarım var
birinde yazlık tşörtlerim bluzlarım
birinde kışlıklarım vardır. içlerinede kokulu sabun koyuyorum

kışlıklarımı yazın bazanın altına koyarım kışında yazlık hurcu koyarım
çamaşırlarımı yatağın başındaki ikili çekmecelere koyarım üst rafa çamaşırlarım alttada çoraplarım vardır.
eşiminkide diğerinde aynı şekildedir

eşarplarımı tuvalet aynasının çekmecesine koyarım elime kolayca gelir geniş olduğu içinde daha rahat alır
yazmalarım ve şallarımdada ufak hurçlardadır
hatta kışlık patiklerim içinde ayrı bir hurcum vardır

Asılacaklara gelince
bunlardada en önemlisi bir askıya en fazla 3 hatta 2 tane giyecek asmak özelllikle eşimin gömleklerinde çünkü muhakkak birini alırkn öbürünü düşürür

eteklerimi kıskaçlı askılara asıyorum yada yanlarına kurdale dikik askıya geçiriyorum

böylelilkle ne kadar acelem olursa olsun dağınık durmaz

Bende 1 yıllık evliyim
Annem gelin olurken herşeyimi hurçlamıştı bende hiç bozmadım bilidğiimiz ufak hurçlar.

Bİrinde pijamalarım var

çamaşırlarımı yatağın başındaki ikili çekmecelere koyarım üst rafa çamaşırlarım alttada çoraplarım vardır.

eşarplarımı tuvalet aynasının çekmecesine koyarım elime kolayca gelir geniş olduğu içinde daha rahat alır

Asılacaklara gelince
bunlardada en önemlisi bir askıya en fazla 3 hatta 2 tane giyecek asmak özelllikle eşimin gömleklerinde çünkü muhakkak birini alırkn öbürünü düşürür

eteklerimi kıskaçlı askılara asıyorum yada yanlarına kurdale dikik askıya geçiriyorum

Sagol cnm ne güzel açıklamışsın masallah. Ben de hurçlara geçirdim sonradan bir çok seyi zaten hurçlarda gelmişti ceyiz yerleştirirken hepsi cıkmıştı yok baş edemedım o şekilde ama yazlık penyeler hurçta degil onları zaten kaldırma vakti de geldi. ama hurç iyi fikir gerçekten

Bende 1 yıllık evliyim

Bİrinde pijamalarım var

Asılacaklara gelince

Bende böyle küçük küçük hurçlar aldım yaz kış geçiminde bende onlara koyup bazanın altına koyuyorum içine boş parfüm şişesi veya kokulu sabun koyuyorum bunda sorun yokta benimde dolabım çok çabuk dağılıyo şöle sıra sıra dizilili kıyafetler olan dolaba imreniyorum valla illaki o dolap çığırından çıkacak ve ben delirecem öyle mi düzene girecek başka yolu yok mu bunun :52:

Sagol cnm ne güzel açıklamışsın masallah. Ben de hurçlara geçirdim sonradan bir çok seyi zaten hurçlarda gelmişti ceyiz yerleştirirken hepsi cıkmıştı yok baş edemedım o şekilde ama yazlık penyeler hurçta degil onları zaten kaldırma vakti de geldi. ama hurç iyi fikir gerçekten

her yönden iyi oluyor canım birde benim gardlop sürgülü bir havlu bile alacak olsam görünüyor herşey
acil bir misafir gelecek olsa sıkıntı
en azından dağılsa bile hurcun fermuarını çektrikten sonra derli toplu işte :))

Bende böyle küçük küçük hurçlar aldım yaz kış geçiminde bende onlara koyup bazanın altına koyuyorum içine boş parfüm şişesi veya kokulu sabun koyuyorum bunda sorun yokta benimde dolabım çok çabuk dağılıyo şöle sıra sıra dizilili kıyafetler olan dolaba imreniyorum valla illaki o dolap çığırından çıkacak ve ben delirecem öyle mi düzene girecek başka yolu yok mu bunun :52:

Bende imreniyorum canım :9: ama bazen öyle bir an oluyor ki çok acil çıkmam gerekiyor herşey aksi oluyor birini alırken on tanesi birden bozuluyor:37:
kafayı yiyecek gibi oluyorum

koku içinde bende sabun koyuyorum ama geçenlerde birisi lavanta ded benimde aklıma yattı
lavanta almayı düşünüyorum aktardan onu böyle ufak minik torbalara paylaştırıp koyunca çok iyi oluyormuş uzun sürede gidiyormuş kokusu

her yönden iyi oluyor canım birde benim gardlop sürgülü bir havlu bile alacak olsam görünüyor herşey
acil bir misafir gelecek olsa sıkıntı
en azından dağılsa bile hurcun fermuarını çektrikten sonra derli toplu işte :))

evet cnm haklısın benım bazı eşyalar hurçta idi ama bazıları ortada katlı idi pijamalar vs gibi seni yorumundan sonra her şeyi hurçla koymaya karar vedim ve demin dolabıömı düzenledim sonuç süper oldu düzen geldi dolabıma Allah razı olsun dedim sana canım:46:

Bende imreniyorum canım :9: ama bazen öyle bir an oluyor ki çok acil çıkmam gerekiyor herşey aksi oluyor birini alırken on tanesi birden bozuluyor:37:
kafayı yiyecek gibi oluyorum

koku içinde bende sabun koyuyorum ama geçenlerde birisi lavanta ded benimde aklıma yattı
lavanta almayı düşünüyorum aktardan onu böyle ufak minik torbalara paylaştırıp koyunca çok iyi oluyormuş uzun sürede gidiyormuş kokusu

evet ben de lavanta kullanıyorum cnm ya da english home da kese kokular var bir tane de ondan var o da tatlı bir şey bir de bu doğal defne sabunu var bende antkyadan mı bir yerden arkadas hediye getirmişti çok yoğun bir kokusu var onu da çamaşırların içine koyuyorum mis gibi:34:

$WUYYXWCARN1GCJCAU4VQK0CAPCP15LCA3YOOERCA2CYA5WCANNC2U7CABUC8X6CAPCO5T0CANHMWL1CA30HOIRCAJLMG...webp$mages7.webp .................

Back
X