• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gardolap düzeni

safahat

Önce usul sonra vusul
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
2.011
52
158
Acikcasi en muzdarip olduğum konu gardolap duzeni
Bu sikintiyi benim gibi başka yasayan var mi
Ya da tertip duzen benim isim diyenler
Dolabimiz en verimli sekilde nasil kullanilabilir?
Paylasimlarinizi bekliyorum:kkk:

sana şu kadarcık bile yardımcı olamam
dolaplarım perişan durumda(elbise)
birde ateş parçası bi oğlum var
en büyük zevki dolapları yere sermek
heralde onu evlendirip göndermeden düzen oturtamam:52::53:

Ay kiyamamm:16:
Bizim evde henuz afacanimiz da yok ama benim duzen kurma sorunum var verimli kullanmak istiyorum dolaplarimi
Ins guzel puf noktalari ogreniriz bu topicde

Bu arada dolaplar icin cocuk kilitleri oluyor galiba isine yaramaz mi
Cocugum yok ama evimden cocuk eksik olmaz halini anlayabiliyorum vardir belki cozumu

canım benim dolap da aynı valla...ne kadar düzenlersem düzenleyim nasıl oluyor anlamıyorum beceriyoruz dağıtmayı...askılı olan yer pek dağılmıyor ama katlanan kıyafetlerin olduğu bölüm her defasında dağılıyor...çözümü yok sanırm :):37::37::37::37:

aldıklarımızı fırlatmadan aldığımız yere düzenli bir şekilde koyarsak zannımca hiç karışmaz
ben her çamaşır yıkayıp katladığımda bir 10 dakikamı ayırıyorum genelde düzenli
ama tam düzenli değil
bu biraz da zor sanırım
brde dolapta giymediğin eşyaları kaldıracaksın
ben vermeye pek kıyamam çok uzun yıllar saklarım
çünkü yıpranmıyorum
bu yüzden dolap hep kalabalık
bu sene poşet poşet verdim
ferahladı biraz dolabım

Bu arada dolaplar icin cocuk kilitleri oluyor galiba isine yaramaz mi
Cocugum yok ama evimden cocuk eksik olmaz halini anlayabiliyorum vardir belki cozumu

örneğin bu kilitler çok pratik geldi yavrucaklar sağolsun her yeri açıyorlar saniyesinde :D
$IKEA-Patrull-COCUK-EMNIYETI-ICIN-DOLAP-KILIDI__59741697_0.webp

$cift-Kapakli-Dolap-Kilidi_2945_1.webp

canım benim dolap da aynı valla...ne kadar düzenlersem düzenleyim nasıl oluyor anlamıyorum beceriyoruz dağıtmayı...askılı olan yer pek dağılmıyor ama katlanan kıyafetlerin olduğu bölüm her defasında dağılıyor...çözümü yok sanırm :):37::37::37::37:

Gazelcim aynı dediğin gibi demek ki genel bir sıkıntı bu :50:

aldıklarımızı fırlatmadan aldığımız yere düzenli bir şekilde koyarsak zannımca hiç karışmaz
ben her çamaşır yıkayıp katladığımda bir 10 dakikamı ayırıyorum genelde düzenli
ama tam düzenli değil
bu biraz da zor sanırım
brde dolapta giymediğin eşyaları kaldıracaksın
ben vermeye pek kıyamam çok uzun yıllar saklarım
çünkü yıpranmıyorum
bu yüzden dolap hep kalabalık
bu sene poşet poşet verdim
ferahladı biraz dolabım

evet haklısınız mesela her elimizi attıgımızda bır yandan toplarsak extra bir caba ıstemeyecek bu durum
Sorun sadece daglmak da degıl aslında daha pratık nasıl kullanabılırız ısınıze yarayan pratık urunler hurclar vs varsa kullanan arkadaslar paylasabılır mı?

yeni evli olarak bu "verimli" kullanma işini bende meral ediyorum :9:

$192011_f9cb.webp
kızlar su meshur askılardan kullanan var mı ? almayı dusunuyorum da kullanımda pratik oluyor mu

Ben de size sunu önereyim ikea nın şal ve eşarp askısı gayet kullanıslı oluyor
$yeni-dolap-içi-eşarp-askılık-modeli.webp

Bende evleneli henüz 1.5 yıl oldu. Daha çocuk yok ama feci dağınık bir kocam var. Tek şansım kocam sadece kot pantalon , siyah ve gri t-shirt haricinde başka bişey giymez. Dolapta bir rafta t-hirtleri bir rafta da pantalonları, diğer rafta pijamaları vardır. Dolabın diğer her yeri bana aittir :9::9: Kocama sadece nolurrrrrr yalvarıyorum sana dağıtmadan al alacaklarını dedim acıklı bir sesle ve o gün bugündür dağıtmadan alır. Antalyada oturduğumuzdan öyle kalın kalın kıyafetlerimiz zaten yok dolapta yer kaplayacak. Ama annemden öğrendiğim bişey var. Kesinlikle ve kesinlikle son 7-8 aydır giymediğim hiç bir şeyi dolapta tutmam hemen veririm birilerine. Hem eskimemiş olduklarından gönül rahatlığınla veririm. Onun haricinde çamaşırları topladığım gibi katlar öyle yerleştiririm. Dolaba ıvır zıvır kıyafet haricinde hiç bir şey koymam. Kışın mesela kullandığım şallar dolabımın yanına aldığım 4 katlı hasır sepetli çekmeceler varya onun içindedir. ayrıca kemerlerim filanda diğer çekmecesinde. diğer 2 çekmeceyide iç çamaşırı gibi şeylerle dolduruyorum. Bunlar minik minik şeyler olduğu için dolapta sinirlerimi bozuyodu çünkü gördükçe. Eşimin çorap çamaşır tarzı şeyleride etejerindedir. Şu an ne dolapta nede etrafta dağınık duran hiçbir şey yok.

Bende evleneli henüz 1.5 yıl oldu. Daha çocuk yok ama feci dağınık bir kocam var. Tek şansım kocam sadece kot pantalon , siyah ve gri t-shirt haricinde başka bişey giymez. Dolapta bir rafta t-hirtleri bir rafta da pantalonları, diğer rafta pijamaları vardır. Dolabın diğer her yeri bana aittir :9::9: Kocama sadece nolurrrrrr yalvarıyorum sana dağıtmadan al alacaklarını dedim acıklı bir sesle ve o gün bugündür dağıtmadan alır. Antalyada oturduğumuzdan öyle kalın kalın kıyafetlerimiz zaten yok dolapta yer kaplayacak. Ama annemden öğrendiğim bişey var. Kesinlikle ve kesinlikle son 7-8 aydır giymediğim hiç bir şeyi dolapta tutmam hemen veririm birilerine. Hem eskimemiş olduklarından gönül rahatlığınla veririm. Onun haricinde çamaşırları topladığım gibi katlar öyle yerleştiririm. Dolaba ıvır zıvır kıyafet haricinde hiç bir şey koymam. Kışın mesela kullandığım şallar dolabımın yanına aldığım 4 katlı hasır sepetli çekmeceler varya onun içindedir. ayrıca kemerlerim filanda diğer çekmecesinde. diğer 2 çekmeceyide iç çamaşırı gibi şeylerle dolduruyorum. Bunlar minik minik şeyler olduğu için dolapta sinirlerimi bozuyodu çünkü gördükçe. Eşimin çorap çamaşır tarzı şeyleride etejerindedir. Şu an ne dolapta nede etrafta dağınık duran hiçbir şey yok.

:52::52: acındırmak ise yaradı demek:52:
ben de sürekli esya veriyorum aynı dedıgın gibi hıc tutmam
o ivir zıvırlar sorun zaten esim senın dedıgın gıbı sepet cekmeceli alalım dedı ama sıcak bakmamıstım dusuneyım en ıyısı
aslında ben de seyi dusunuyordum y oda takımının şifonyerini mi yaptırtsam acaba rahatlık olur mu

:52::52: acındırmak ise yaradı demek:52:
ben de sürekli esya veriyorum aynı dedıgın gibi hıc tutmam
o ivir zıvırlar sorun zaten esim senın dedıgın gıbı sepet cekmeceli alalım dedı ama sıcak bakmamıstım dusuneyım en ıyısı
aslında ben de seyi dusunuyordum y oda takımının şifonyerini mi yaptırtsam acaba rahatlık olur mu

şimdi düşündüm sen böyle deyince canım evet şifoniyerim tıka basa dolu :) o olmasa nereye koyardım acaba bunları :)
şöyle anlatayım kapalı bi bayan olduğum için en üstte ipek eşarplarım var, onun altındakinde yazmalarım başörtülerim var bonelerim var :) onun altında şallarım kaşkollarım var :) en altta da ıvır zıvırlar var...mesela oğlumun giymediği şeyleri gibi veya bunun gibi el altında olmaması gereken şeyler..:) maşallah bütün şifoniyeri zabtetmişim.. :) zavallı eşimin dolabın en köşesinde üç beş kıyafeti var askıda gömlek ve pantolonları :) geri kalan koca dolap valla benimmiş meğerse :) ha ha aha
biz kadınların gözleri doymaz ben sana söyleyim :)

Son düzenleme:
şimdi düşündüm sen böyle deyince canım evet şifoniyerim tıka basa dolu :) o olmasa nereye koyardım acaba bunları :)
şöyle anlatayım kapalı bi bayan olduğum için en üstte ipek eşarplarım var, onun altındakinde yazmalarım başörtülerim var bonelerim var :) onun altında şallarım kaşkollarım var :) en altta da ıvır zıvırlar var...mesela oğlumun giymediği şeyleri gibi veya bunun gibi el altında olmaması gereken şeyler..:) maşallah bütün şifoniyeri zabtetmişim.. :) zavallı eşimin dolabın en köşesinde üç beş kıyafeti var askıda gömlek ve pantolonları :) geri kalan koca dolap valla benimmiş meğerse :) ha ha aha
biz kadınların gözleri doymaz ben sana söyleyim :)

benim de aynalı sifonyer var aslında da extradan yaptırsam mı dıyorum daha dar uzun olanını.
oo sen cıdden zapdetmıssın ben adamı o kadar koseye sıkıstırmadım henuz:D
gdolabın ıcınde de 3 cekmece var usttekınde yazmalar vardı esım dedı bunlar burda fazla bence dıye:P ben hurca kaldırdım zaten kullanılan bir iki tane sureklı gerekmıyor. orayı corap cekmecesı yapacagım bolme alıp duzenlı olur o zaman yazık corap bulamıyor esım sabah sabah zor oluyor ona:D dıger ıkı cekmece de benım ev kıyafetlerim vs var
aynalı sıfonyerın en ust cekmecesı benım sık kullandıgım toka krem kokos ıslerı:D
dıger ıcı cekmecede camasırlarımız orası anca kendını kurtasıyor ben daha cekmece ıstıyorum galıba.
bas uclarımızı da ıvır zıvır kısısel esyalarımıza kullanıyoruz.
esarplara en guzel cozumse o ıkeanın askısı cok rahatlık dogrusu

benim de aynalı sifonyer var aslında da extradan yaptırsam mı dıyorum daha dar uzun olanını.
oo sen cıdden zapdetmıssın ben adamı o kadar koseye sıkıstırmadım henuz:D
gdolabın ıcınde de 3 cekmece var usttekınde yazmalar vardı esım dedı bunlar burda fazla bence dıye:P ben hurca kaldırdım zaten kullanılan bir iki tane sureklı gerekmıyor. orayı corap cekmecesı yapacagım bolme alıp duzenlı olur o zaman yazık corap bulamıyor esım sabah sabah zor oluyor ona:D dıger ıkı cekmece de benım ev kıyafetlerim vs var
aynalı sıfonyerın en ust cekmecesı benım sık kullandıgım toka krem kokos ıslerı:D
dıger ıcı cekmecede camasırlarımız orası anca kendını kurtasıyor ben daha cekmece ıstıyorum galıba.
bas uclarımızı da ıvır zıvır kısısel esyalarımıza kullanıyoruz.
esarplara en guzel cozumse o ıkeanın askısı cok rahatlık dogrusu

o ikea tarzı eşarp askısı hoşmuş gerçekten ama benim bi takıntım var eşarplarımı perdeye iğne ile tutturuyorum hepsini deil tabi bi iki tanesini..hani insan bazen bi kıyafete takar da giyer durur ya aynı bende bi eşarba takıyorum bazen :) işte asılı tutuyorum bi kaç tanesini...o ikea tarzı askı pek olmaz bana çünkü ütüsü bozuk olacak ordan aldığımda haliyle... zırt bırt ütüle dur bana ters :) ipek eşarplara uygun değil sanırım ve benim gibi eşarp için ütü takıntısı olanlara... kat izine bile dayanamam :)
ama şallar için ideal evet..haliyle şallar ütü istemiyor... ama ben en çok o elbise askılı şeyi beğendim...çok fazla elbisesi gömleği olana ideal bence...

alırken dağıtmadan alırsanız yerine koyarken de düzgün bir şekilde koyarsanız dolap dağılmaz. benim eşim de düzgün koyamaz ama ben düzeltirim arkasından.aynalı tuvalet aynasının bir gözünde benim iç çamaşırlarım altta eşiminkiler en altta da havlularımız bulunur. en üstte ıvır zıvır şarj aletleri makaralar makyaj malzemeleri falan. küçük komidinlerde de çoraplarımız bulunur

gardrobumun içinde de 3 lü çekmece var. burada benim ve eşimin pijama ve ev içinde giydiğim eşofmanlar bulunur.

askılıklar malum zaten hep aynı. kat kat gözlerde kazaklarımız ve tişörtlerimiz var. ben kışlık yazlık kaldırmam hepsi dolapta sığıyor şimdilik.

o ikea tarzı eşarp askısı hoşmuş gerçekten ama benim bi takıntım var eşarplarımı perdeye iğne ile tutturuyorum hepsini deil tabi bi iki tanesini..hani insan bazen bi kıyafete takar da giyer durur ya aynı bende bi eşarba takıyorum bazen :) işte asılı tutuyorum bi kaç tanesini...o ikea tarzı askı pek olmaz bana çünkü ütüsü bozuk olacak ordan aldığımda haliyle... zırt bırt ütüle dur bana ters :) ipek eşarplara uygun değil sanırım ve benim gibi eşarp için ütü takıntısı olanlara... kat izine bile dayanamam :)
ama şallar için ideal evet..haliyle şallar ütü istemiyor... ama ben en çok o elbise askılı şeyi beğendim...çok fazla elbisesi gömleği olana ideal bence...

Aynen cnm ben sal sevdigim icin cok isime geliyor bir de ulasmasi kolay esarp kullanacaksam da hemen elime geliyor utuluyorum zaten ben keyfime duskunum sal baglamak daha rahat geliyor
Perdeye igneleme olayini ben de yapiyorum bazen ama gecici olarak
Elbise askisini ben de cok begendim denemeyi dusunuyorum ama pratik mi acaba bakalim

Back
X