Gardırobunu Yenilemek İsteyen Bir Balık-etli Hatunun Günlüğü:)

Hoşgeldin canım
Nasıl verdin:26:Bende 75lerdeyim ve aşağısına düşmek için çabalıyorum

hoşbuldumm canım çok hırslanınca güzel veriliyo epeydir salmıştım ama 75 çıkınca şimdi tekrar başladım aynı kilodayız birbirimizi takip edelim beraber verelimmm el birliğiyle yaza fit çıkalımm :)

İnşallah canımHırslandım da daha bi etkisini göremedm

:) Patates kızartması yesem

Tatil bitti EftenPüften sahalara döndü
Hemdeee aldığıı kilolarla
Biri beni eşşek sudan gelene kadar dövsün
Bugün yediklerim :sabah : 2 poğaça
öğle: yaprak sarması ve biber dolması
akşam: 1 börek

Yarın diyetisyene gidiyorum galiba inşallah heralde
Bugün yine şişimm Ailemin yanına geleli 2 gün olduğu için bizimkiler beni besiliyorlar
Sabah: 1 peynirli sucuklu biberli domatesli pide:18:
arada 1 tane de poaça götürdüm galibaevet evet götürdüm
akşam babamın mangalı 3 kuşbaşı şiş 1 adana ve salata yuhh ne yemişimyerken çokda az gözükmüşdü oysa
bide maraş tarhanaları , türk kahvesi ve yeşil çay
Yarından itibaren diyetisyen ve spor( İnşallah)

Diyetisyene gittim bugünAma beklediğim gibi olmadı Herneyse yarın sabah itibariyle başlayacağım bakalım
Bugün sabah pide yedim yine sonra 2 dilim haşhaşlı tatlı Akşamda çiğköfteee Yarın diyete başlcam die ne bulduysam yiorum

Dogum yapali 6ay olduuu.. dogumdan snra o 40gunde hepsi gitmisti ne guzel. Sonraa hepsini geri Aldm pofffffff...
Kola m.suyu vazgecemiormmm... su iciorm o bile yariyorrrr. Allahtn normal ekmegi kestmnm.. kepekli yiyormmm
Nasil kilo vericeem blmiormm
Hii arada hala emziriyrmmm

Aslında bak kendi sorununu biliyorsun konsantre meyve suları ve kola vücudumuzun düşmanıÇocuk zaten hareketlendirmiştir seni tembellikte yapamazsın tek yapman tatlı,şekerli şeylerden uzak durmak Bol su ve yeşil çay yardımcı olur

Sorunn da orda zateen bileee bileeee iciyirmmmm. Nasil bir durumdaym anla yani... oo asiri hareketlendmm,

Diyetisyen desteğiyle başladım bakalım bugün

Sabah 8:10 civarı 1 haşlanmış yumurta, 1kk peynir,4 zeytin ve 1 salatalık yeşil çayla beraber Bakalım haftaya kaç kilo gitmiş olacak:18:

ARa öğünde saat 15 :20 meyve yemem gerekiordu ama misafirlikteydim yarım poaça yedim

Akşam 18:00 4 yk yeşil fasülye,4 yk bulgur pilavı ve yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…