- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
- Konu Sahibi EftenPuften
-
Yarım saat rötarlı başladı bugün kahvaltım
Kahvaltım : 1 h yumurta, 1kk peynir,domates,salatalık 1 dilim light ekmek
Slmlar..
Ayşe ben.. Bende diyet yapmaya çalışıyorum ama durdu bir kaç aydır. Sen neler yaptın durduğunda?? Bu arada kaç kilo verdin?? Bana da yardımcı olabilir misin??
Canım ben diyetisyen eşliğinde yeni başladım diyeteBaharda açmıştım bu konuyu ama o zamanlarda düzenli hayatım yoktu:26: Sen ne yapıyorsun?
Bende diyetisyene gidiyorum. Ama bugün öğle yemeğinden sonra 2 dilim çikolatalı keke hayır diyemedimÇok üzgünüm yaa.. Diyet yapıyorum ama kilo vermem yavaşladı bayaa..
Bari bi dilim yada yarım dilim yeseydinBelli bir kiloyu verdikten sonra yavaşlar zaten canım :26: Spor yapıomusun, sporla hızlandırabilirsin,düzenli koş bence
Bari bi dilim yada yarım dilim yeseydinBelli bir kiloyu verdikten sonra yavaşlar zaten canım :26: Spor yapıomusun, sporla hızlandırabilirsin,düzenli koş bence
Spor yapmıyorum cnm yaa.. Bazen yapıyorum.. Aslında koşu bandım var evde ama kullanmaya fırsat bulamıyorum. Çalıştığım için eve yorgun geliyorum. Çocukla uğraşırken falan bakıyorum zaman geçmiş. Yapamıyorum spor falan..
Eftenim kuzum , bu sefer kararlı gördüm seni. Diyetisyen listeni yazsana bir ara . Bende diyetisyenle verdim biliyorsun o kadar kiloyu .
Listeye uyarsan mesele yok , arada kaçamak yaparsan da hiç sorun değil , bir sonraki öğününe kaldığın yerden devam et.
Gözüm üzerinde ona göre :82:
Çocuğun kaç yaşındaydı:26:Oda hareketlendirir seni ama belli bir kilo verdikten sonra düzenli vermek için spor şartKoşu bandında varmış sabahları yada akşamları yarım saat koşsan fit olursun
Günaydın cnm.. Oğlum 20 aylık.. Onun peşine koşarken evet hareketliyim sürekli.. Dün akşam leslie ile 2 mile yapmaya başladım. Her gün yapacağım artık.. Kararım kesin.. Bakalım işe yarayacak mı? 32 dk'lık bir video. Çok eğlenceli ya hemen bitiyor anlamadım valla... Ama terletiyor baya.. İşe yarar inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?