Gardırobunu Yenilemek İsteyen Bir Balık-etli Hatunun Günlüğü:)

Stada gittim bi yarım saat tempolu yürüdüm son turda koşmaya çalıştım
20:45 gibi 1 bardak süt ve 1 kuru hurma yedim
Birasdan da yeşil çay içeceğimmm

Yarım saat rötarlı başladı bugün kahvaltım
Kahvaltım : 1 h yumurta, 1kk peynir,domates,salatalık 1 dilim light ekmek

Slmlar..

Ayşe ben.. Bende diyet yapmaya çalışıyorum ama durdu bir kaç aydır. Sen neler yaptın durduğunda?? Bu arada kaç kilo verdin?? Bana da yardımcı olabilir misin??

Canım ben diyetisyen eşliğinde yeni başladım diyete Baharda açmıştım bu konuyu ama o zamanlarda düzenli hayatım yoktu:26: Sen ne yapıyorsun?

Öğle yemeğimde et vardı ama akşama aktardım onu
5 yk taze fasülye 3 yk pilav ve ayran oldu menüm:26:

Canım ben diyetisyen eşliğinde yeni başladım diyete Baharda açmıştım bu konuyu ama o zamanlarda düzenli hayatım yoktu:26: Sen ne yapıyorsun?

Bende diyetisyene gidiyorum. Ama bugün öğle yemeğinden sonra 2 dilim çikolatalı keke hayır diyemedim Çok üzgünüm yaa.. Diyet yapıyorum ama kilo vermem yavaşladı bayaa..

Bende diyetisyene gidiyorum. Ama bugün öğle yemeğinden sonra 2 dilim çikolatalı keke hayır diyemedim Çok üzgünüm yaa.. Diyet yapıyorum ama kilo vermem yavaşladı bayaa..

Bari bi dilim yada yarım dilim yeseydin Belli bir kiloyu verdikten sonra yavaşlar zaten canım :26: Spor yapıomusun, sporla hızlandırabilirsin,düzenli koş bence

Bari bi dilim yada yarım dilim yeseydin Belli bir kiloyu verdikten sonra yavaşlar zaten canım :26: Spor yapıomusun, sporla hızlandırabilirsin,düzenli koş bence

Spor yapmıyorum cnm yaa.. Bazen yapıyorum.. Aslında koşu bandım var evde ama kullanmaya fırsat bulamıyorum. Çalıştığım için eve yorgun geliyorum. Çocukla uğraşırken falan bakıyorum zaman geçmiş. Yapamıyorum spor falan..

Çocuğun kaç yaşındaydı:26:Oda hareketlendirir seni ama belli bir kilo verdikten sonra düzenli vermek için spor şartKoşu bandında varmış sabahları yada akşamları yarım saat koşsan fit olursun

15:00 gibi 1 elma yedim
Akşam yemeğğimde 5 yk tava, 1 dilim mayalı ve yoğurt:26: Salata yemiyorum hiç nieyse
Arkadaşla büyük iddiaya girdim marta kadar 60 olmam lazım

Eftenim kuzum , bu sefer kararlı gördüm seni. Diyetisyen listeni yazsana bir ara . Bende diyetisyenle verdim biliyorsun o kadar kiloyu .
Listeye uyarsan mesele yok , arada kaçamak yaparsan da hiç sorun değil , bir sonraki öğününe kaldığın yerden devam et.

Gözüm üzerinde ona göre :82:

Diyet listemi ilk girişe düzenledim ablacım
Kararlıyım ablam vercem bu kiloları ki güzel bir gelin,Güzel ve sağlıklı bir birey,bir eş olayım
Arada gel gazla beni Kaçamak yapmamaya çalışıyorum çünkü benim kaçamağım tatlı olur ve ondan vazgeçmem çok zor oluyor başlarsam tutamam

Bugün yürüyüşümün 1 turunu koşarak yaptım Dalağım şişti bitirdim
Gelincede sütümü içtim Bugünü de atlattık

Çocuğun kaç yaşındaydı:26:Oda hareketlendirir seni ama belli bir kilo verdikten sonra düzenli vermek için spor şartKoşu bandında varmış sabahları yada akşamları yarım saat koşsan fit olursun

Günaydın cnm.. Oğlum 20 aylık.. Onun peşine koşarken evet hareketliyim sürekli.. Dün akşam leslie ile 2 mile yapmaya başladım. Her gün yapacağım artık.. Kararım kesin.. Bakalım işe yarayacak mı? 32 dk'lık bir video. Çok eğlenceli ya hemen bitiyor anlamadım valla... Ama terletiyor baya.. İşe yarar inşallah..

Tabiki yarar işeHem vücudun sıkılaşır Aksatma sporu yap hergün

Gece yarimle gelecekten bahsedince uykusuz kaldım biraz 3 olmuştu yatarken O sebeble kahvaltımda uyanamadım
saat 10 gibi 1 h yumurta ve 2 minik dilim peynir yedim ara öğün ve kahvaltı niyetine

Akşam yemeğim cıss:18: 4 kaşık güveç, 1 mayalı,ayran ve ardından 1 dilim baklava 40 dk da sporumu yaptım:26:

2 gündür nedir bu uyku sıkıntısı 10 da uyandım
Kahvaltı ile öğle yemeği birleşti 12 gibi 5 yk bamya,2 dilim ekmek,yoğurt,1 parça peynir yedim:18::18: Alttaki komşu mercimekli köfte göndermişDayanamadım 3 tane de ondan götürdüm Pilav yerine geçermiki Akşam yemeyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…