- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
- Konu Sahibi EftenPuften
-
Her gün 2,5 litre su ve 3 kupa yeşil çay ,haftada 3 gün yarım saat yürüyüş
oo hoşgeldin tatlım geç olsun da güç olmasın daha var vaktimiz toparlanırsın sen iyice asılırsan olmaz diye bir şey yok
Sağoll canımm57 gün kaldı
Ahh bi de düzen girebilsem yememeyle veremiorum malesef
biraz dikkat edip özensen tatlım nişanlını ne biçim de şaşırtırsın daha bi aşık olur hem sen de kendini daha iyi hissedersin ohhh değme keyfine hayali bile güzel
,Aşka geldikinşallah tatlım her şey önce kendimiz kendi sağlık sıhhatimiz sonra da sevdiceklerimiz için yapalım canlarımız cigerlerimiz lokumlarımızzz onlar bizim oyyyyy
,Aşka geldik
ay sorma hiç gitmiyor o aşk benim başımdan hasretim özlemim tepeme vurdu
az kaldı az oofff offfff
biraz dikkat edip özensen tatlım nişanlını ne biçim de şaşırtırsın daha bi aşık olur hem sen de kendini daha iyi hissedersin ohhh değme keyfine hayali bile güzel
Hiç sormaAma ben özlemle dolunca daha çok yiorum
Canım çok güzel zayflamışsın imzada gördüm de yeri değil ama ne diyeti yapıyorsun? Birde öneri olabilirmi diyet yapacağımda ben.
zayıflamak sana külfet geldiği için bahaneler üretiyorsun kendine tatlım
genel hatlarıyla karatay tatlım o kadar keskin sınırlarımda pek yok , elbette sorabilirsin tatlım sorun değil
selam tatlım bende yeni üye oldum selam vermek istedim diyet yolculuğunda başarılar dilerim 92 den 69 bir diyet yolculuğum oldu benimde şuan 74-75 arası seyrediyorum sorun olursa memnuniyetle yardımcı olurum sevgilerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?