- 22 Kasım 2022
- 48
- 32
- 3
- Konu Sahibi minnakcivcivv
-
Olanlar ne gibi yan etki yaşamışlar ben hic görmedim yan etki yazanlarıArkadaşlar öncelikle herkese selam, kısa keseceğim konuyuİki aydır Gardasil aşısı olup olmamak arasında gelip gidiyorum ikilemlerim oluyor okuduklarımdan sonra.. Aşıyı olanlar ters etki görenler güncel bilgiler paylaşabilir mi ? Okuduğum mesajlarda yan etkisinin bazı kişileri fazlasıyla etkilediğini kötü sonuçlar yüzünden pişmanlık duyduklarını okudum böyle oluncada içim içimi her iki türlüde yiyiyor maalesef. Olanlar yan etki yaşadı mı paylaşırsa çok sevinirim
Şifa olsunAşıyı bugün oldum Gardasil 9 lu olandan 2000 tl fiyatı 3 doz olunuyor tek dozu 2000 tl yaptıralı 10 saat oldu kol ağrısından başka bi etkisi yok dünde 2 leep oldum doktorum şiddetle önerdi …
Bende 30’um düşünüyorum. Yan etki çok diyen de olmuş takipteyim konuyu bu yüzdenben de yaptırmayı düşünüyorum, bugun yarın gidip yaptıracağım ama ben de burada konu açacaktım aslında. benim de doktorum şiddetle öneriyor açıkçası yaşım geçmeden de olmak istiyorum yeni 30 oldum cunku
Merhaba, daha once hpv 16 positif miydiniz ? Negatif olma surecinizden bahsebilir misiniz biraz ?Arkadaşlar bende yan etki olmadı şükür bugün hpv sonucumu aldım negatif tip 16-18 umarım herkese şifa olur aşı ben diğer dozlarımda yapıtırcam patoloji bekliyorum suan inş oda güzel gelirse gelişmeleri yazarım size herkese Sağlık diliyorum
cok gecmis olsun, gözünüz aydın kurtulmussunuz16 pozitiftim evet . Valla bana doktor şiddetle sigarayı bırak dedi ama nafile daha çok içtim stresten ve baskıdan . Ama bağışıklığımı kuvvetlendirdim bu ahcc bide defalgy diye ilaçlar var ama çok pahalı ve orj. Şüphe ettim almadım onun yerine beta glukan aldım propolis içtim kudret narı içtim hap şeklinde balenin ürünleri bunlar . Sağlıklı beslendim yoğurt çok tükettim etkisi varmıdır bilmiyorum ama doktorum etkisi yok dedi ama bence var . Ve en önemlisi ben bu hastalığı kabul ettim ve kafama takmadım stres herşeyin başı
Sizin leep sonucunuz mu cin 1 geldi?Teşekkür ederim bugün patoloji sonucumuda aldım cin2 iken cin1 e gerilemiş şükürler olsun . Hpv de negatif geldi . Herkese şifalar dilerim.Kendinizi sevin ve moral bozmayın 8aylık serüvenim bitti
Iyi süper cok gecmis olsun:)Evet gerilemiş lezyonlar iyileşme var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?