• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GARDASİL AŞISI olanlar

Ben de ilk doz gardasil 4 lü oldum 9 lu dan korktum ama pişmanım keşke 9 lu olsaydım 2. Ve 3. Dozları 9 lu vurduracagim benim gibi yapan var mi acaba? Bir dr gerek yok dedi digeri 9 lu devam et dedi?? herkese sağlık diliyorum.
Gardasil 4 aşı satılıyor mu ben de 4 lü aşıdan yaptırmak istiyorum ama internette eczanelerde satılmıyor diyor ve fiyat olarak ne kadara yaptırdınız

Arkadaşlar öncelikle herkese selam, kısa keseceğim konuyu😊 İki aydır Gardasil aşısı olup olmamak arasında gelip gidiyorum ikilemlerim oluyor okuduklarımdan sonra.. Aşıyı olanlar ters etki görenler güncel bilgiler paylaşabilir mi ? Okuduğum mesajlarda yan etkisinin bazı kişileri fazlasıyla etkilediğini kötü sonuçlar yüzünden pişmanlık duyduklarını okudum böyle oluncada içim içimi her iki türlüde yiyiyor maalesef. Olanlar yan etki yaşadı mı paylaşırsa çok sevinirim👍🏻
Bence olun, ben Amerika’da 9 tip olanı 3 doz oldum. Yıllar oldu. Zararı olmaz faydası olur. Yurtdışında okullarda zorunlu aşı kapsamında.

Back