Kendi Nutella nı kendin yap canım. Fındık'la hurmayla vs. Nutella ya on basar. Eskiden Nutella mı varmış. Yiyince insan hrmen ağırlaşıyor24.09.2017
adet oldum ve rahatladım sabah nutellayla bakıştık resmen
Allahtan kahvaltı sonrası adet oldum da rahatım şuan
küçük tüple mi yapıyorsunBalkonun var mı canım. Oraya at tencereyi. Havalarda soğudu. Bizim evde her hafta kaynar. Koku moku olmaz
küçük tüple mi yapıyorsunBalkonun var mı canım. Oraya at tencereyi. Havalarda soğudu. Bizim evde her hafta kaynar. Koku moku olmaz
yaptım yaptım daKendi Nutella nı kendin yap canım. Fındık'la hurmayla vs. Nutella ya on basar. Eskiden Nutella mı varmış. Yiyince insan hrmen ağırlaşıyor
Canım mutfakta normal ocakta yapıyorum. Balkona koyuyorum pişince tencereyiküçük tüple mi yapıyorsun
kapalı balkon benimki mutfakla birleşik olmaz galiba
Zoru seviyoruz komşuKız ne kadar zor bi diyet bukolay gelsin cnm.. bende komşu topikten
aslında zor değil biliyor musun canımKız ne kadar zor bi diyet bukolay gelsin cnm.. bende komşu topikten
ben piştikten sonra hiç beklemeden şişeliyorum canım hafta içi yiyorumCanım mutfakta normal ocakta yapıyorum. Balkona koyuyorum pişince tencereyi
Afiyet olsun canım. Kilon çoksa yürüyüş iyi olmaz. Biraz kilo ver öyle başla spora. Tabi kilonu bilmiyorum gülümben piştikten sonra hiç beklemeden şişeliyorum canım hafta içi yiyorum
95 kiloyla başladım canım boyum 175Afiyet olsun canım. Kilon çoksa yürüyüş iyi olmaz. Biraz kilo ver öyle başla spora. Tabi kilonu bilmiyorum gülüm
Helal olsun ne diyim :))aslında zor değil biliyor musun canım
olaya diyet gibi bakmayınca zor olmuyor yaşamımı ve mutfağımı değiştirdim sadece yasak olanları yemiyorum
ve acıkmıyorum da
tatlı ve karbonhidrat yemediğim için şekerim aniden yükselip düşmüyor ve yalancı acıkma hissi yaşamıyorum
bir hafta dene bak göreceksin hayatında neler değişecekHelal olsun ne diyim :))
Merhaba Bende tüp bebek tedavisine başlayacağım neden bu kadar kilo aldınız çok merak ettim ??eski günlüklerimden belki hatırlayanlar vardır
ben tüp bebek tedavileriyle beraber 30 kiilo aldım
artık benim sorunum kilo değildi sağlık problemelerim vardı ve doktorum ömer soyak la tanıştım ve yeni bir dünyaya merhaba dedim
başangıç tarihim
22 ağustos başlangıç kilom 95
15 eylül 90
YASAKLI YİYECEKLER
süt ve süt ürünleri ( ev yoğurdu hariç )
şekerli tüm gıdalar
market ürünlerinin hepsi
meyve
kuru fasülye ve barbunya
unlu mamüller tüm taahıllar
pirinç ve bulgur
hadi bakalım yapalım şu diyeti bekliyorum kızlar sağlık için yapacaz kaçamaksız bir diyet bu
hedef sağlığıma kavuşup anne olmak inşallah
SPOR
hergün en az 40 dakika yürüyüş
ben günde 4 litre su içyorum kızlar
evlendikten sonra kilo almaya başladım canımMerhaba Bende tüp bebek tedavisine başlayacağım neden bu kadar kilo aldınız çok merak ettim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?