- Konu Sahibi hulyaselcuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım üstte cevapladımbunların bedenleri ve fiyatları nedir
tamam canım 12-18 bakarım bazadan çıkarsa haber veririm teşekkür ederim bunlar elimde kalan 3-5 tane canım çoğunu veriyorum artık eşini kaybeden komşumuzateşekkür ederim canım gerçekten de markalarına göre fiyatları uygun bana 12 18 ay arası lazım ürünlerin gerçekten e güzel alana hayırlı olsun
tamam canım haber verirsen sevinirim.ne güzel bir şey yapıyorsun demek ki bu dünyada hala duyarlı insanlar var komşun adına da çok üzüldüm allah sabır versin[/QUOTaynen canım
tamam canım![]()
Bu siyah bot ve siyah beyaz tayti almak istiyorum kirmizi bot buyuk olabilir
kırmızı kapşonlu 30 ayakkabı tayt 15 olur canımKirmizi sweat siyah bot ve siyahbeyaz tayt toplam kac tl olacak
canım pazartesi ekliceklerim var ikisi için kargo ödeme boşunaO zaman siyah bot ve siyahbeyaz tayti alayım hesap no ver
Tamam oyleyse bu ikisini bana ayir p.tesi ekleyeceklerine de bakayim ekleyeyimcanım pazartesi ekliceklerim var ikisi için kargo ödeme boşuna
tamam canımTamam oyleyse bu ikisini bana ayir p.tesi ekleyeceklerine de bakayim ekleyeyim