Gebeliğe Hazırlık Ganolf iğne kullananlar (belirtilerimizi paylasalım)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yok canım yeni çatlamış falan demedi çatlamış dedi sadece 2 gundur olmadı zaten böyle olunca denk gelmiştir diye umud ediyorum:)

Ilaç verdi doktorum bunun gebelikle alakası olmaz dedi ilaçların gebelik olsada etkisi olmaz dedi gecem hafta gidiyordum tedaviye o zaman çatladı yumurtalarım sanırım çatlamış dedi sadece zatenn2 gundur enfeksiyon olmuştu o yüzden olmadı ilişki heralde denk gelmiştir gecen hafta :)

Biraz arada belim ağrıyor o kadar :) sende varmi belirti

Yok kuzu. Adete 9 gün kaldı. Ama dün kasıklarım çok sızladı ama belirtiden sanmiyorum onu ya. Beklemedeyiz. Test aldim ama daha yapmadim :) biraz daha gecsin diye bekliyorum. Sanki gene yok gibi geliyo :/

Yok kuzu. Adete 9 gün kaldı. Ama dün kasıklarım çok sızladı ama belirtiden sanmiyorum onu ya. Beklemedeyiz. Test aldim ama daha yapmadim :) biraz daha gecsin diye bekliyorum. Sanki gene yok gibi geliyo :/
Bende aldım ama 1 2 gun kala yapicam beklemedeyim:) hayırlısı olur hakkımızda insallah güzel haberler veririz birbirimize

Hanımlar bende bu ay gonal f 450 kullanmaya başladım 5 gün 50 ser vuruldum 2 gün daha 75er vurulacagim inşallah güzel sonuçlar alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…