Enfeksiyon için bir sey vermedi mi canım?
Bir de senin bugün catladıysa daha 14 gün beklemen gerekir 2 hafta sonra yapacaksın değil mi testi
Seni yanlış yönlendirmek istemem ama idrar yolu enfeksiyonu ile ilişki ayrı yerlerde diye biliyorum vajinada
Yumurta çatlamışsa ve ilişkiye girilmediyse fırsatı kaçırmış olursunuz ve o ay gebelik olmaz. Enfeksiyon için ayrı bi tedavi vermediyse ciddi bi sorun yok demektir. Boş geçmeyin ve değerlendirin bence. Neticede her şey yolunda gidince gebelik olacak. Enfeksiyon yüzünden tutmazsa da tutmaz. Yani ya hep ya iç kuralı geçerli. İdrar yolu enfeksiyonu gebelik boyunca da yaşanabilen bi sorun. Endişe etmenize gerek yok şayet antibiyotik kullanmıyor iseniz tabi.
Ilaç verdi doktorum bunun gebelikle alakası olmaz dedi ilaçların gebelik olsada etkisi olmaz dedi gecem hafta gidiyordum tedaviye o zaman çatladı yumurtalarım sanırım çatlamış dedi sadece zatenn2 gundur enfeksiyon olmuştu o yüzden olmadı ilişki heralde denk gelmiştir gecen hafta :)
Yok kuzu. Adete 9 gün kaldı. Ama dün kasıklarım çok sızladı ama belirtiden sanmiyorum onu ya. Beklemedeyiz. Test aldim ama daha yapmadim :) biraz daha gecsin diye bekliyorum. Sanki gene yok gibi geliyo :/
Yok kuzu. Adete 9 gün kaldı. Ama dün kasıklarım çok sızladı ama belirtiden sanmiyorum onu ya. Beklemedeyiz. Test aldim ama daha yapmadim :) biraz daha gecsin diye bekliyorum. Sanki gene yok gibi geliyo :/