Senin hangi gündü yumurtlama günün canım?Iyi aksamlar canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ağrı oluyor arada bende de beklemekten başka çaremiz yok :)
Senin hangi gündü yumurtlama günün canım?
Her ay belirti aramaktan yoruldum.
Ben de bugün yoğun bas dönmesi oldu ve göğüs damarlarım bellrdi galiba bunlar progestanın yan etkisi
Sizlere verdi mi progeatan
Aynen canım benimde son 7 günYok vermedi canım estorfem kullanıyorum o da aynı galiba rahim duvarını kalinlastiriyormus bugün doktora gittim 3 yumurtam vardı gelişen hepsi çatlamış dedi doktor çok sevindim :) adete son 7 gun
Aynen canım benimde son 7 gün
İçimde bir umutsuzluk var ama
Sizin sperm değerleri nasıl bizim 2 Dr sınırda dedi 2si normal dedi
İnşallah canım benim kavuşursun bebeğine
Ne zaman test yapacaksın :)
Ben de 14.gün yani haftaya salı çarşamba yapayım diyorum ama beklemek daha iyi de diyorum kafam çok karışıkNe zaman yapsam:)
Ben de 14.gün yani haftaya salı çarşamba yapayım diyorum ama beklemek daha iyi de diyorum kafam çok karışık
O nedenle size net bir sey diyemiyorum o netlik bende de yok çünkü
Merhaba. Ben de bugün ilk defa yani adetimin 4. Gününde Gonal f 450 kullanmaya başladım. 5 gün boyunca günde 75 ünite kullanacakmışım. 5 gün sonra kontrol var. Hormon ve kan değerlerim güzel. Yumurtalık rezervi iyi. Eşimde de sorun yokmuş. Ama 6 aydır çocuk yok. Yaş 37. İlk tedavi günümüz vatana millete hayırlı olsun. :)
Inşallah güzel güzel sonuçlar alırsın canım aramıza hosgeldin
Hoşbulduk :)
Enfeksiyon için bir sey vermedi mi canım?Aynen bekle bende bekliycem :) ya çatlamış dedi ya ilişkiye giremiyoruz idrar yolu enfeksiyonum var diye bişey olurmu acaba sonuçta çatlamış dedi ama
İğne bitince doktorunuzu bilgilendirin benim bir karışıklık oldu o nedenle herkesi uyarıyorum bu konuda :) bir iğne daha kullanmam gerekirmiş ama doktor söylemedi ben sormadım yarıda kaldı yumurtalarMerhaba. Ben de bugün ilk defa yani adetimin 4. Gününde Gonal f 450 kullanmaya başladım. 5 gün boyunca günde 75 ünite kullanacakmışım. 5 gün sonra kontrol var. Hormon ve kan değerlerim güzel. Yumurtalık rezervi iyi. Eşimde de sorun yokmuş. Ama 6 aydır çocuk yok. Yaş 37. İlk tedavi günümüz vatana millete hayırlı olsun. :)
Yumurta çatlamışsa ilişkiye girilmese sorun olurmu bilgin varmı biraz enfeksiyon var dedi doktor giremiyorum şuan
İğne bitince doktorunuzu bilgilendirin benim bir karışıklık oldu o nedenle herkesi uyarıyorum bu konuda :) bir iğne daha kullanmam gerekirmiş ama doktor söylemedi ben sormadım yarıda kaldı yumurtalar
Morzirhli nerelerdesin sekerim :)
Doktor önemli canım.Valla 5 iğne var zaten, bittiğinde yani 6. Gün de kontrol randevum var. "Ee şimdi napıyoruz, bu ne anlama geliyor, 6 aylık eylem planımız nedir, ordaki şey ne, sizce bu değer yeterli mi, antioksidana devam edeyim mi, neden klomen değil de gonal f?" şeklinde çok soru soran bi hasta olduğum için acık tuzlu bi dr seçimi yaptım, sağolsun bi yarım saat gülerek ilgileniyo benim bilmişliklerimle :) Buna rağmen bi unutma bi gevşeme olursa yıkarım yani kliniği. :))
Yok canım gelmedi özledim gelmedin evet merak ettim :) dün doktora gittim yumurtalarimin hepsi catlamis çok sevindim insallah tutmuştur dedi:) kuzu internetim yok 2 iki gündür giremedim buralara. Naptın lekelenmen geldimi birdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?