Insallah tsk ederim. Buzdolabi ve bulasik mak. memnun musun peki ?Çok şık güzel bir mutfak. Ferah görünüyor. Keyifle yemekler yaparsın inş. Bu arada buzdolabıyla, bulaşık makinamız aynı
Artik ne saheserler cikacak bende merak ediyorum, insallah birgün senide agirlarim evimde bitanem..Ne harikalar yaratacaksin burda kim bilir
Haliyla perdenin desenini bile uydurmusunah su uyum tutkusu...
Bir zamanlar benimde hayalimdi, seninde hayaline kavusman dilegiyle..hayallerimi çalmışsın bayıldıııııımmmm güle güle kullan
Beyaz ve kirmizi cok kullaniliyor, ben griyi tercih ettim, evimin diger konsept rengide ayni sekilde oldugu icin belki debayılazayim şimdi mükemmel renk uyumu ferah hoş modern süper süper ama ben beyaz olmasını tercih ederdim tabi zevk meselesi bunuda çok sevdim:)
Insallah, agiz tadiyla yimekler yemek yiyelim de:)Çok sevimli bir mutfak. Güle güle oturun eşinizle, lezzetli yemekler yapın inşallah :))
Henüz eve tasinmadik, dügünden sonra bakalim ne hale gelecek, ceyizler gelince düsünemiyorum..mutfağınız çok hoş
ayrıca tezgah üzerini birşeylerle doldurmamışsınız tam benlik:)
Bir arkadasim da senin espirine benzer bir espiri yapmisti bana,tmm işte bu mutfağı bana versinler,
oturur,kalkar,yatar herbişiyi burda yaparım.
şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun canım.
çok sevimli gerçekten...
Fayanslari özenle sectim, cok yer baktik, kafama göre bulana dek biraz arastirdim ama gercekten degdi..kırmızı mutfaklara baylıyorum..
ben özelekikle fayanslarını çok ama çok beğendim,
mutfağı bir bütün olaraak tamamladığını düşnüyorum hiç göze batan küçük bir şey bile yakalayamadım
süper canım allahım mutlulukla kullanmayı nasip etsin ,darısı başımıza..
Sagol arkadasim amin, insallah.. Bende merakla bekliyorum ocakta asin pisecegi günleriÇok güzel bayıldım yerleşmiş halini görmek için sabırsızlanıyorum. Çok güzel yemekler pişirmeyi nasip etsin Allah :))
ama bu mutfağa bayılınmıycak gibi değil gamzelim ya
harika seçim..
ay tsk ederim arkadasimmm..daha güzelleri senin olsun insallah..
Her ikisinden de memnunum. Bulaşık makinası çok güzel yıkıyor. Buzdolabının tek dezavantajı kola vs gibi içecekleri dik koyamıyorsun, yatırarak koymak zorunda kalıyorum çok büyük gibi dursada iç kullanımı çok rahat olmuyor. Ama sebze ve meyveleri uzun süre taze tutuyor. Buzluğunun altta olması bence daha iyi. Sende güle güle kullan..
Hayir aslinda erken baslamadim, dügünüm bu yaz olacakti dügün günüme 2 hafta kala erteleme karari aldik..sen çeyiz hazırlıklarına çok erken başlamışsın ama çok ta iyi yapmışsın. benim düğüne 3 ay kala ufak tefek almaya başladım. şuan 1.5 ay var ayrıntıların hepsiyle beraber gelinlik falan bile daha belli değil... kabus gibi... ama hala halledebileceğimi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?