simalo tsk ederim tatlim
tifosi kahve makinesi icin gereksiz deniliyor ama eger kahveyi seviyorsan
al derim.. ilk etapta cok acil olmasada..
nevresimler battaniyeler bazi yerlerde indirimde takip edersen
daha uyguna bulabilirsin canim..Bende baya bi arastirdim.
just married yastigi dügünden sonrasi icin, kapiya asilacak
diger aksesuarlar ise dügün günü icin.. kadehlerimiz icin gelin ve damat kiliflari,inciler,
dügünde yakin arkadaslarimiz icin igneli cicek yakaligi vs.
tsk ederim
evet cnm oda battaniye, o bana hediye geldigi icin sonradan ekleme yaptim farkettiysen.canım birşey sorucam ayıla bayıla aldıgım battaniyem demişsin alttaki siyah olanda mı battaniye yoksa yatak örüsü filan mı? markası nedir. çok hoş bişeymişşş
Bugünlerde biraz mola yapmayi düsünüyorum.. Tekrar güc kazanipÇok teşekkür ederim canım
Devamı gelecekse tabikide topiğine sık sık gelir bakarım uğrarım :87:
Dediklerinide düşünücem mutlaka
Tekrar hepsini iyi günlerde kullan canım..
sagol arkadasim, insallahÇok güzel şeyler almışsın güle güle kullan hepsini.
ckb takimi justinus cnm.. alman markasi diye biliyorumarkadaşım herşeyin çok güzel özenle seçilmiş.günlük çatal kaşık takımını hangi marka aldın söyleyebilirmisin?
Yastigin yanindakiler dügün günü icin ufak tefek aksesuarlar cnmcnm herşeyin çk gzl
gle güle kullan inş.
bişiy sormak istiyrm evlilik yastığının yanındakiler nedir?
birde kına malz. ne kadar tuttu bindallın fln.
ayrıca birde tüller var pembeli mavili tüller fln onları niçin aldın.
çok beğendim hepsini
Siyah yemek takimini 2 sene önce ikeadan almistim,hala satista mi bilmiyorum cnmhepsi çok güzeller canım.siyah ve kırmızı günlük yemek takımlarına bayıldım.özellkle siyahına...
nerden aldın.fiyatınedir acaba.markası varmı???
tsk ederim arkadasim,o senin zevkliliginöok zevkli bir çeyiz olmuş.ama özellikle siyah battaniyene ben de bayıldımmm
cok tsk ederim,insallah..çeyizin çok güzel ve birbirleriyle uyumlu.mutlu günlerde kullan.
o kurbalari aldigim günü dün gibi hatirliyorum.. cok espirik gözüküyorlar evet :)hersey cok guzel canim ve ozenli..kurbagalarina da bayildim ne sirin oyle onlar birde bonobon desenli olan kova mi acaba:))) cok degisik seyler almissin cok begendim
Encok özendigim biblolardi, ama artik almiyorum.Ensona birakmak en dogrusuNe güzel şeyler var. Çeyiz güzel Biblolar ayrı güzel
Mutluluklar
Gecen sene almistim cnm almanyada kücük bi kirtasiye gibi bi dükkandanhepsi çok güzel canım bu jast married ve yanındaki diğer aksesuarları nerden aldın?
özellikle süs objelerine bayıldım
insallah tsk ederimçok güzel şeyler almışsın güle güle kullan
cook tsk ederim ceyizlerimin begenilmesi güzel bi duyguymus.. kimseye dogru dürüstabartısız tüm seçimlerin harika olmuş
tatlım mutlu günlerde kullanın inşallahmutluluklar
cok sagol insallahgüle güle kullan canım cicilerini
cok tsk ederim bu güzel yorum icin,mahcup olmaya basladim..ayh çok tatlı her şey, ne diyeceğemi bilemedim. gönlünce kullan tatlım!
Yastigin yanindakiler dügün günü icin ufak tefek aksesuarlar cnm
kina malzemelerim ve bindallim 200 civari tuttu abiye haric
renk renk tüller kinada arkadaslarim icin.. maksat kinaya renk katmak
belki daha sonra tac da yapabilirim onlari..
cok tsk ederim
B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?