GamzeLim'in Ceyiz Koleksiyonu

aylarca suren ceyiz maratonundan ve herseyin tonu tonuna uymasi icin cabaladigimiz icin cinnet gecirttigimiz sevdiklerimizin
onca sözunden sonra bu cicileri kullanmak nasil bi duygu bitanem

ohh ohh murada ermek güzel bişi sevdiğine kavuşmak harika olsa gerek RABBİM ayırmasın canım
darısı başına de tabi ki AMİN diyim bende:)
Amin insallah. Darisi senin basina tabiki, var mi bi gelisme :)

Masallah..
Hepsi cok güzel. Huzurla kullanirsiniz insallah.
Insallah cok tskler..

Kose koltuk takimini kocaeli mobesko dan aldim, marka olarak varya (varia) magazasindan almistik.
Koltuktaki kumas rengini, alt bölümdeki deri modeline kadar kendim sectim. Istedigin rengi kendin secebiliyorsun.
Leke tutmayan kumastan üretilmis, ben sahsen cok memnunum.. Tavsiye ediyorum.

teşekkürler canım bakarım artık bende züccaciye züccaciye gezerim :)
Öyleyse kolay gelsin :)

aylarca suren ceyiz maratonundan ve herseyin tonu tonuna uymasi icin cabaladigimiz icin cinnet gecirttigimiz sevdiklerimizin
onca sözunden sonra bu cicileri kullanmak nasil bi duygu bitanem
Bitanem harika bi duygu, tamamen kimsenin tesiri altinda kalmadan kendi zevkine göre dösenmis bir ev.
Evime her gelen misafir önce renklerin uyumuna sasiriyor daha sonra bayiliyor :)
Dekorasyon para meselesi degil zevk meselesi kesinlikle..Bi de herkes de ayni tarz görmekten bikmistim,
renk secimini iyiki bu sekilde yapmisim diyorum.. Bi gün agarlasam seni evimde keske :)

canım çeyizin çok güzel maşallah hepsi çok uyumlu ben kırmızı toplar var ipe sarılmış gibi onları nerden aldığını çok merak ettim hatırlıyo musun?

keske canim ama olacak insallah. 5 ay sonra türkiyedeyim o zaman yanindayim hayirlisiyla.
o muhtesem evini kendi gözlerimle görmem lazim

canım çeyizin çok güzel maşallah hepsi çok uyumlu ben kırmızı toplar var ipe sarılmış gibi onları nerden aldığını çok merak ettim hatırlıyo musun?
Onlari almanyadan almistim canim, genelde noel zamaninda bu tip dekorasyonlar oluyor.

keske canim ama olacak insallah. 5 ay sonra türkiyedeyim o zaman yanindayim hayirlisiyla.
o muhtesem evini kendi gözlerimle görmem lazim
Ay insallah bitanem, simdiden sabirsizlikla bekliyorum..
Yaz da hemen gelsin artik, sevdiklerime anca o zaman kavusabiliyorum.

Canım hepsi çok guzel gecekten. çeyiz alanlara çok iyi yol gösterici olmuş.
Ne mutlu bana, ceyiz alisverisimde ne var ne yok takip edeyim diye acmistim bu topigi ama artik fikir olmasi icin duruyor.

yenı gordum kusura bakma dugune daha cok varyaa
Bende öyle derdim hep ama o gün geliyor iste. Önemli olan güzel olsun :)

Bosch beyaz esyalarim

Canım merhaba,öncelikle Allah iyi günlerde sevdiklerinle kullanmak nasip etsin.Her şeyin çok hoş olmuş. Ben de beyaz eşyaları aynı bu model beğendim bosch'ta 5,000 TL dediler sadece aynı senin buzdolabından çamaşır makinandan ve bulaşık makinandan.Ama içinde 3lü ankastre set yok. Siz kaça aldınız ? Bulduğumuz fiyat uygun mu diye bakıyorum da boşuna fazla para vermeyelim bu sıkışıklıkta :)

Sagol canim amin.
Biz tüm sete, 6,300 tl vermistik yanilmiyorsam. Bu ürünleri alali 2-3 yil oluyor suan fiyatlar degismistir tahminimce.
Ve önemli olan cok memnunum boschtan, sadece camasir makinemi tam olarak cözemedim

canim öncelikle Masallah, hepsi cok güzel, güle güle kullan insallah.
Istanbul nevresimini ve paspasini nerden aldigini sorabilirmiyim? bide evimin ilk karsiliyan kösesi demissin ya, dua yazan cerceveleri nerden aldin? cok begendim

canim öncelikle Masallah, hepsi cok güzel, güle güle kullan insallah.
Istanbul nevresimini ve paspasini nerden aldigini sorabilirmiyim? bide evimin ilk karsiliyan kösesi demissin ya, dua yazan cerceveleri nerden aldin? cok begendim

Sagol arkadasim.. Istanbul nevresimim 2 tane var, ikisini den netten aldim bir tanesi markafoniden.
Paspasi da netten almistim dekorekodan..
Allah ve Muhammed yazilarini almanyadan almistim, türkiye de bende bu sekilde hic görmedim..

öncelikle cevabin icin tesekkür ederim canim. Almanyadan aldiysan, bende bulabilirim belki. huzur ve mutlulukla kullan insallah hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…