Gelinlik Modelleri Gamze Özçeliğin Gelinliği

zevkler ve renkler tartisilmaz tabii
herkezin ayridir
sade ama gelinlik diil bence
hadi fenada diil ama kol kismini hepten begenmedim hic yakismamis acikcasi
birde ben duvak cok yakistiriyorum gelinliklere

wlla benm bebeklik arkıma canm ciğerime bir gelinlik yaptrdıkki üstü gamzenin kine benziyodu ama omuzlar açık straplez döne döne kabarıyodu. arkayada kuyruk yapılmıştı. üstüde sade değil hep boncuk vardı. Duygu Vural die freelance çalışan bi tasarımcı. belki birilerine lazım olur =)

moulin_rouge bende biliyorum duygu vural ı çok güzel şeyler yapıyor bizede 5 ay önce doğumda odayı süslemişti ve yeğenime ilk elbisesini dikip hediye etmişti ay ne sevindim gelinlik yapmaya başladıgına çok tatlı bi kız ama dimi çok genç yaşında elinden her iş geliyor maşallah

asıl damatlığa nedemeli demeden geçemiycem..
aslında gelinlik hoş ama bende kabarıktan yanayım..
bubide okadar dar yaptırmıştıkı gelinlik duğunun ortasında patlamıştı ve duğune kısa beyaz bi elbiseyle devam etmek zorunda kaldı gamze...

Boş yere masraf..Yani tasarımcı bana deseydi böyle bir gelinlik giy,valla ben onu döverdim :)) Onlarda pek bişey anlamıyorlar gelinliği satacaklar ya.En güzeli benım gibi kendi gelinliğini kendin yaratıp çizip onlara diktirteceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…