Gelinlik Modelleri Gamze Özçeliğin Gelinliği

ben de beğendim çok güzel olmuuş
çokta yakışmış
bende istiyom böyle düz gelinlik ama gel gelelim etrafımdakiler istemiyor :S sanki onlar giyecek

ben de beğendim çok güzel olmuuş
çokta yakışmış
bende istiyom böyle düz gelinlik ama gel gelelim etrafımdakiler istemiyor :S sanki onlar giyecek

çevrendekine ne bakıyosun kuzum hihoyyyt
sen evlenicen sen giyecen yani millete ne :lepi:
sen benim gelinliğimi gördüysen gamze özçeliğin gelinliğinden daha sade zemuszemus

albümümde var bakabilirsin görmedim diyosan

gördümdü canım :jeyyar:
hemide çoook çok beğenmiştim :lepi:
ama gel gelelim iş beimkine gelince
anamın teyzemin dilinden kurtulamıyom
herkes bi yerden bişi diyo akannehir

bende kesinlikle çok beğendim saçı,makyajıyla çok hoş bir uyum sağlamış.....kabarık gelinliği

aksine sevmem ben istemem, çok abartılı geliyor bana...gelin kabarık gelinkle belli etmez bir düğünde veya nikahta kendini ..

gelin

olduğunu gözleri ışıldayarak , gülümseyerek, mutluluğuyla belli eder.. omutlu oluncada gelinliği güzel görünür bence...

Son düzenleme:
bende kolları öyle dantelli seviyorum ama tamamiyle kollarımı kaplamasını istiyorum biraz da bol olmalı... ama bencede eteği mutlaka kabarık olmalı

Maşallah Eşine Allah banaa da öyle dalyan gibi eş nasip etsin laelaelaelaelae

Gelinlikte Çok Boş bence Böyle kabarık olcekk Gleinlik dediğin bu ne böyle yılan gibi

Gelinlik sade, fena değil her zevke saygımız var, fakat bişey ilgimi çekti gelinlik yandan aynen eteği belinden düşüyormuş gibi duruyor,
Aynı zamanda, damadın ormanlar kralı tarzan gibi giyinmesini de anlamış değilim :uhm:
Sanırım sadelikte ve süste biraz abartmamak gerekiyor.

Dar kesim gelinlikler işin büyüsünü bozuyor bence.Ahenk yok sıradan gözüküyor.Gelinlik dediğin gözü doldurmalı kamaştırmalı.Ben beğenmedim...........lmaz: :umursamaz:

ben çok beğeniyrm hele üst kısmı.
rabbim nasip ederse benzerini yaptırıcam.( özellikle üst kısmı altını biraz daha kabartırım ama normal gelinlik kabarığı dğl)
tercih meselesi bende kabarık gelinlik sevmiyrm.
ama bu da çok düz ortası bişey olmalı.
kolları süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…