gamze anne

O kadar üzüldüm ki o meleğe.. nasil içim acıdı bir insanin evladini kaybetmesi bu demek.. Bütün gün yazdiklari aklima geldikçe gözlerim doldu.. benim de babam kanser hastası, o bayanin yazdiklarini okuduktan sonra bize neden bu kadar hassas davrandığını, hep elimi tutup "yanimda otur kizim" dedigini anladim. Canim babam benim. Hasta da olsa iyiyim diyen, ağrısını acısını belli etmeyen bi adam babam. Ama günden güne eriyor zayifliyor. Öyle bi illet ki bu kanser, bitti diyorsun bitmiyor. Bi kan alimi bir test röntgen ve sonuç, akciğerlerde "kitle". Bitmiyor.
Allah sizin esinize de babama da hayırlısıyla sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. moralini yüksek tutsun esiniz. En önemlisi moral bence bu hastalikta

Rabbim tez zamanda esinize sifa versin insallah..Oyle seyleri kendimize dert ediyoruz ki insanoglu farkinda olamiyor iste elinin altindaki nimetlerin.Allah evlatlarimizi bize bagislasin...

Tüm duaların kabul olur inşallah.

Rabbim eşinizi size ve çocuğunuza bağışlasın nerde hasta varsa hepsine şifalarını versin dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…